JC Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 The best of Bode Miller - to galeria z ciekawymi zdjęciami Bode Millera http://www.skionline.pl/galerie/index.php?ids=&co=galerie&g_rodzaj=&g_co=galeria&g_id=464&g_numer_zdj=1 Mi najbardziej podobają sie zdjęcia: 22, 37, 44, 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 4 (21 22) (36 37) 44 45 46 48 56 to są moje typy - a te w nawiasach są identyczne:) ogolnie ciekawe fotki bo i ciekawa postać narciarstwa na nich- ciekawa w sensie umiejętności a nie że piękny zeby nie było ze ekhm no wiecie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 ...tylko winny się tłumaczy:D 44 - fajniaste:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 Bardzo fajna galeria Teraz ponieważ Bode wygrał wszyscy i za pewne on sam, będą przekonania ze to dzięki jego indywidualnego programowi treningowego. Może będziemy mogli teraz obserwować masowe ucieczki zawodników z Teamów narodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 Bardzo fajna galeria Teraz ponieważ Bode wygrał wszyscy i za pewne on sam, będą przekonania ze to dzięki jego indywidualnego programowi treningowego. Może będziemy mogli teraz obserwować masowe ucieczki zawodników z Teamów narodowych Hehehehe - Ambro ciekawe czy i dokad nasi uciekna :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 Też do wozów Taki to by się nie wyróżniał na Kropówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 mi sie ogólnie podobają wszystkie fotki jak bode lata on ogólnie wiecej lata niż jezdzi ale na tym to polega 21,43,44,48 jedne z fajniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 4 (21 22) (36 37) - a te w nawiasach są identyczne:) może popatrz jeszcze raz:D albo mniej piwa jak mówił prezes pierzasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 no o ułamki sekund sa porobione poźniej chyba mi na wzrok tak ostro ine padło:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 4 (21 22) (36 37) 44 45 46 48 56 to są moje typy - a te w nawiasach są identyczne:) ogolnie ciekawe fotki bo i ciekawa postać narciarstwa na nich- ciekawa w sensie umiejętności a nie że piękny zeby nie było ze ekhm no wiecie:D nie gadaj ładna ma pupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi