JC Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 Mam pytanie: czy stworzyć na forum osobny dział dot. aktywnego wypoczynku w lecie? Nie chciałbym "zaśmiecać" zimowych wątków rozmowami o plażach, palmach i pięknych ... terenach do aktywnego wypoczynku. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 Myślę że jest to dobry pomysł, nawet ostatnio myślałem o czymś takim:) Tylko faktycznie żeby to nie zasmieciło jakoś forum, ale jak bedzie jakiś taki "delikatny" dział to może mieć to sens. Będzie taki kontrast: z lodowców i pięknych, wysokich ośnieżonych alp zejdziemy na piasek, palmy i wode (wóde?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 Po co to ktoś wogule wymyślił takie nieszczęście jak lato , mnie to najbardziej podoba się informacja w wiadomościach sportowych taka: Dzisiaj w austryjackim Soelden rusza alpejski puchar świata i to znaczy że jest ostatni weekend października:) No ale lato niestety nadejdzie więc taki dział miał by sens, ale nie widzę potrzeby zbytniej rozbudowy takiego działu na ileś podtematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 Dobry pomysł - zawsze możliwe, że ktoś zainspiruje drugiego swoimi pasjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 no wlaśnie, gdzie pływasz na nartkach?? Mnie interesuja okolice Mikołajek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 Mam pytanie: czy stworzyć na forum osobny dział dot. aktywnego wypoczynku w lecie? Nie chciałbym "zaśmiecać" zimowych wątków rozmowami o plażach, palmach i pięknych ... terenach do aktywnego wypoczynku. Co Wy na to? Ja myślę, że skoro w nazwie mamy: ski, to jednak narty i tego bym się chyba konsekwentnie trzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 no wlaśnie, gdzie pływasz na nartkach?? Pływam gdzie się da (tam gdzie dobry i mocny motur mają ), często Poraj koło Czewy. Odnośnie posta witka52: z nartami wiąże się wiele dyscyplin uzupełniających : rower, rolki, tenis itd., a może też inne, o których byśmy nie pomyśleli. Jeśli więc, ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami i Jacek stworzy osobny dział do tego typu aktywności, to czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 ja pływałam tylko na Zegrzu - średnia przyjemnosć. Woda śmierdzi i aż cud że nie świecę w nocy... Dział sportów letnich to good idea:) ...a to że będzie mniejszy to oczywiste! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 W 100% zgadzam sie ze Sławkiem lato? po co to komu jesli chodzi o sporty w lecie to only Rowr, dorywczo siłka i "bieganie" a od tego lata chce jeszcze potrenować na piłce - równowage mam też sporo filmików z cwiczeń kadry szwecji - równowaga, jakieś gimnastyki czyli koordynacja ruchowa i zwinność - będe próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Panowie , można zrobić zakładkę "LATO" każdy jak będzie chciał to coś tam wpisze ( jak np. po skoku do wody kąpielówki mu spadły itd.), przecież to nieszkodzi naszej największej pasji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 a od tego lata chce jeszcze potrenować na piłce - równowage mam też sporo filmików z cwiczeń kadry szwecji - równowaga, jakieś gimnastyki czyli koordynacja ruchowa i zwinność - będe próbował Ooooo - dobre wlasnie to - tez mam na to jakies materialy i pomysly, trzeba bedzie sie "pobawic" w letnie miesiace przed nastepnym sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi