dareklewandowski Napisano 22 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Jeszcze narciarski nie zakokończony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 22 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Podziwiam dla mnie toto za mało stabilne i jakoś tak nóżki się plątają (rolki) ale jakby ktoś żeglował po WJM na przełomie lipiec sierpień to zapraszam do wspólnego ogniska. Płynę z Krzyży na Jokerze:):) Kocham białe sporty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres Napisano 22 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2009 Ja rozpoczne, jak wroce z Tuxa, czyli na poczatku maja. Na razie jeszcze zyje nartami i nie w glowie mi rolki Jeszcze narciarski nie zakokończony i tego się trzymać :D:D ale w sobotę też może rozpocznę sezon rowerowy - chociaż był plan pojechać jeszcze raz na Vratną ale przy tej pogodzie to chyba będzie można tylko krokusy podziwiać pozdrawiam Torres P.S.- cały czas myślę żeby się wybrać do Plesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 22 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2009 (edytowane) Jak rok temu, wznawiam temat jazdy na rolka. Ja sezon mam rozpoczęty. Może ktoś się dołączy z okolic Bielska? Na lotnisku codziennie jeździ kilkanaście osób. Jednym z nich jest mój kumpel,który mieszka blizutko lotniska.Zachęcał mnie do tego,a że ma to trochę wspólnego z narciarstwem,to zacząłem intensywnie myśleć nad tym... Ale jeszcze trwa sezon narciarski i po nim zajmę się rolkami. Tylko najpierw muszę kupić sprzęt i... nauczyć się jeździć! Mam dla wielbicieli sportów ekstremalnych inną propozycję - Góra Żar... :eek: Można wyjechać kolejką do góry,a później zjechać asfaltem z powrotem.Dobre kilka kilometrów jazdy i da się zasuwać,na rowerze spokojnie bez pedałowania 60 km/h!(sam sprawdziłem).Droga jest zamknięta dla ruchu,jedynie mieszkańcy mogą zaskoczyć... :eek: Edytowane 22 Kwiecień 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 hehe moje rolki jeszcze na strychu ale w niedziele po jak wiecie "udanym" wypadzie do maso c. w akcie desperacji walcowałem ogródek ale roleczki też są fajne może w ten weekend rozpoczne sezon. pozdrawiam letnich narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Ja smigam juz od miesiaca:) w P-niu mamy gdzie jezdzic-najwiecej rolersow jest na obiekcie Malta Rower tez odkopany,Zony naprawiony wiec chociaz ta aktywnosc fizyczna.No oczywiscie koszykowka i od jakiegos czasu piłka nozna-nawet moja firma grała w turnieju firm we wrocku.Daleko nie zaszlismy ale to poczatki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 hehe moje rolki jeszcze na strychu ale w niedziele po jak wiecie "udanym" wypadzie do maso c. w akcie desperacji walcowałem ogródek ale roleczki też są fajne może w ten weekend rozpoczne sezon. pozdrawiam letnich narciarzy Nex,a gdzie można na takich nartorolkach pojeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 sie ma, Nex - fajne te "traktorki" - gdzie coś takiego można nabyć drogą kupna? . Czy może ktoś z wwy ma coś takiego, żeby przejechać się na tym i zobaczyć co to warte? pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 (edytowane) u mnie w ogorodku , hehe , gorka mala jest wiec zapraszam a tak powaznie to kiepsko z tym jakos sie to nie moze rozwinac troche informacji na www.grasski.pl ale kuleje to wszystko jakos Warto wpasc moze na : http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=8841 i zobaczyć co to potrafi na żywo wybieram sie - oczywiście jako obserwator ps. na stronie grasski jest cennik dystrybucyjny ja kupilem uzywane przywiezione z austrii tam to bardziej popularne jest, jezeli chodzi o wypozyczalnie i ew. miejsca testow to tez na stronie sa inf. ale tak jak mowie kiepsko sie to rozwija Edytowane 23 Kwiecień 2009 przez nexcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 http://www.brenna.org.pl/_mistrzostwa_beskidow_w_grasski_-2104.html wszystko wskazuje na to, że będzie nas co najmniej dwóch w brennej. 13 czerwca mam już zabookowane, no chyba, że śnieg spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 http://www.brenna.org.pl/_mistrzostwa_beskidow_w_grasski_-2104.html wszystko wskazuje na to, że będzie nas co najmniej dwóch w brennej. 13 czerwca mam już zabookowane, no chyba, że śnieg spadnie ja też postaram się zobaczyć w Brennej "na żywo" jazdę na tym wynalazku a jak się spodoba , to kto wie .....:eek: , chociaż żona pewnie będzie miała zdecydowanie inne zdanie ode mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 ja też postaram się zobaczyć w Brennej "na żywo" jazdę na tym wynalazku a jak się spodoba , to kto wie .....:eek: , chociaż żona pewnie będzie miała zdecydowanie inne zdanie ode mnie:D byś widział mine mojej żony jak "ratrakowałem" trawniczek koło domu w niedziele ale wiedziała że mam doła / kaca / załamke / depresje / strucie z powodu MASO wiec mi bez słów wybaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 byś widział mine mojej żony jak "ratrakowałem" trawniczek koło domu w niedziele ale wiedziała że mam doła / kaca / załamke / depresje / strucie z powodu MASO wiec mi bez słów wybaczyła ehh , stary jak ja Cię rozumię też bym długo dochodził do siebie po CZYMŚ TAKIM:( , dobrze ,że przynajmniej w żonie miałeś oparcie no i masz jakąś zabawkę , która (jak widać na zdjęciu ) trochę poprawiła Twoje samopoczucie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 Nex - dzięki !! - jak tylko będe miał jakiekolwiek plany w Twojej okolicy - nie omieszkam się przypomnieć . Okazało się, że jednak nie tak do końca zamieniłem deski na rolki Wybiera się może ktoś na majówkę na Molltala? - miło będzie pośmigać wspólnie !! pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 byś widział mine mojej żony jak "ratrakowałem" trawniczek koło domu w niedziele... nex czyżbyś robił wykładki na podwórku ? Wybiera się może ktoś na majówkę na Molltala? - miło będzie pośmigać wspólnie !! serce by chciało, ale niestety wraz z nastaniem 1go dnia maja kończy się okres mojego panowania. zima moja - lato żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 23 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2009 (edytowane) nex czyżbyś robił wykładki na podwórku ? oj nawet nie wiesz jak bym chciał :( ale na tym sprzęcie nie realne Edytowane 23 Kwiecień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 (edytowane) a widzieliście coś takiego ? IYrpJ_7_KEw troszkę przypomina to nartorolki, tyle że z hamowaniem łatwiej i skuteczniej. wydaje się to coś być mniej zwrotnym od rolek, ale za to bardziej stabilne, no i pojeździć można prawie po każdej nawierzchni. Edytowane 24 Kwiecień 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 (edytowane) a widzieliście coś takiego ? mi to bardzo przypomina (pomijając ukł. hamulcowy) rolki terenowe Roces Big Cat : ale jak szybko je kupiłem tak szybko sprzedałem nie wyglądało to tak różowo chciałbym wiedzieć ile "setek" godzin gość na tym przejeździł żeby do takiej wprawy dojść - no chyba ze jest to "stabilniejsze" do ROCESów. Edytowane 24 Kwiecień 2009 przez nexcom brak foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 24 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2009 (edytowane) A widzieliście to: http://www.gateskate.pl/start.htm [YOUTUBE]http://pl.youtube.com/watch?v=px9-vgT7w4k[/YOUTUBE] Rok temu zastanawiałem się,czy to nie kupić... Edytowane 24 Kwiecień 2009 przez johnny_narciarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 (edytowane) [ATTACH]1371[/ATTACH]Wybrałem się dziś na miejscowy "airport" i co widzę?Slalom! Edytowane 8 Kwiecień 2010 przez johnny_narciarz Odwróciłem zdjęcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 a widziałeś Johnny jak to się jeździ ? [YOUTUBE]3cMwd4Y2m5g[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 :eek: Nie nie nie,chyba czas udać się na rybki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Napisano 18 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2010 Czekajcie , czekajcie. No to ja juz wiem gdzie robię błąd. Ona tam pod koniec kręci w lewo a ja w prawo no i dlatego ten ostatni kubek mi się przewraca. Idę to dopracować na Błonia. Qrcze pieczone.:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 18 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2010 :eek: Nie nie nie,chyba czas udać się na rybki... Tylko uważaj: [YOUTUBE]qzhBvFABc2o[/YOUTUBE] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 22 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2010 :eek: Jak nie umiem zasnąć, to robię właśnie taki slalomik na rynku i... potem śpię jak ZABITY :D:D Polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi