Homar Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 Witam! Mam pytanie: wczoraj rozkręciłem swoje buty (ciekawość ) no i gdzieś tam kiedyś na necie wyczytałem coś takiego o tych butach że mają flex 90/100 no i z tyłu na cholewie jest taka śrubka z kwadratową gówką na której jest strzałka (fabrycznie w dół) a nad nią napis Flex i do czego ona służy jak się ją przekrenci ( są dwie możliwości raz jest normalnie a raz do góry nogami) to sie zmienia flex, jak tak to w jakim ustawieniu jest on wiekszy strzałka do góry czy strzałka w dół ? jak ktoś wie to bardzo bym prosił o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 Kręciłem tym na różne sposoby ale różnicy się nie dopatrzyłem Ciekawe czy będziesz miał w czym jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 :D dam rade, ja przekreciłem i własnie sie bałem że popsułem bo to torche ciężko chodzi, ale po wkręceniu ich na odwrót również nie poczułem róznicy ale chodzi mi o teorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 Strzałka w dół = sztywno Strzałka w górę = mniej sztywno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 to miałem twardo przekręciłem na miękko a buty już schowane może w maju jeszcze smigne gdzies to bede musiał pamietać żeby przekręcić - dzieki Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi