Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Flex Tecnica Diablo Fire

Homar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam pytanie: wczoraj rozkręciłem swoje buty (ciekawość :D) no i gdzieś tam kiedyś na necie wyczytałem coś takiego o tych butach że mają flex 90/100 no i z tyłu na cholewie jest taka śrubka z kwadratową gówką na której jest strzałka (fabrycznie w dół) a nad nią napis Flex i do czego ona służy jak się ją przekrenci ( są dwie możliwości raz jest normalnie a raz do góry nogami) to sie zmienia flex, jak tak to w jakim ustawieniu jest on wiekszy strzałka do góry czy strzałka w dół ? jak ktoś wie to bardzo bym prosił o pomoc ;)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...