mysiauek Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 Moi Drodzy, polecam zajrzeć. Reaktywacja - zakupiłem sobie HotFajery a ski-bilek mi mówi, że mają tyle wysyłek, że nie nadarzają z wysyłką. Spojrzałem na ceny i dokupiłem: kurtkę Salomona (trochę parapetem zajeżdża) za 66 ojro spodnie Salomona za 63 ojro trzy pary butów narciarskich -kumple z pracy a teraz poluję na buty dla siebie Polecam zajrzeć, jeśli ktoś czegoś potrzebuje a nie musi mieć samych nowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 Mysiu to Ty dealer hurtowy:D zioło też masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 jak masz ziolo to ja tez sie pisze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 16 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 To tylko informacja: przestałem się bawić w "załatwianie" chyba, że ktoś już bardzo nie umie sobie kupić sam, pomimo moich rad i wsparcia. Co do zioła: nie palę i jestem z tego dumny Ci co palili ze mną na studiach: połowa siedzi i pije browary przed blokiem dalej paląc - typowe nieroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 Musze Wam o tym powiedzięć: jak kumpel stwierdził, że dopasuje but na ciepło? Wsadzi ssuszarkę na 15 minut, a potemnoga, but na godzine i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 Ciekawy pomysł ale radziłbym nie zostawiać tej suszarki na godzinę bez opieki Jeszcze się zapali i po godzince będziesz miał dużą plamę ze stopionej skorupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 Musze Wam o tym powiedzięć: jak kumpel stwierdził, że dopasuje but na ciepło? Wsadzi ssuszarkę na 15 minut, a potemnoga, but na godzine i po sprawie ..suszarke do włosów:eek: ...to może lepiej do pieca na 3 zdrowaśki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 ..suszarke do włosów:eek: ...to może lepiej do pieca na 3 zdrowaśki:D Chlebowego czy C.O. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 17 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 Chlebowego czy C.O. ?? uśmiałem sie po pachy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2008 Gośc oszczędza na wszystkim Pytanie czy jak nie spali niczego, nie stopi niczego, nie ugotuje nogi - to czy to zadziała?? Pi*drzwi chodzi o to samo ? Nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi