anba Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 A ja za 2 godzinki jadę sobie na Kronplatz acha !!!! :D Relacja w zależności od dostępu internetowego - nowy pensjonat więc nie wiem jak tam będzie z łączem. Pa, Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 A ja za 2 godzinki jadę sobie na Kronplatz acha !!!! :D Relacja w zależności od dostępu internetowego - nowy pensjonat więc nie wiem jak tam będzie z łączem. Pa, Pa. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 A ja za 5 godzin jade do roboty:) Udanego bezpiecznego szusowania!! Baw się dobrze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 14 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 Dzięki. Czekam tylko na swoich studentów co jadą do mnie z Lublina. Niestety droga z pod białoruskiej granicy ( okolice Terespol-Brześć) daleka, daleka 1400 km i na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi