ATIK Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Kupiłem nową kurtkę niezbyt znanej mi marki Sun Valley model Clyne Gore-Tex z membraną zewn 30 000 i wewn 15 000.Czy ktoś z was ma jakieś informacje czy zrobiłem dobry interes-zapłaciłem 512zł.Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 U nas może nie znana, ale we Francji wisi w prawie każdym sklepie i na stoku dużo widziałem to chyba ich marka. Za takie pieniądze Gore to niezły interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy użytkownik Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Jest to firma produkująca raczej "pod" freeriderów. Zakup udany, duzo kieszeni, lekka, jedyna wada to pojedynczy suwak główny. Cena też niezla, w makro kurtki SV kosztują >850zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Mi firma nie znana ale parametry które podajesz świadczą że jest warta tej kasy a właściwie większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIK Napisano 14 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 Pomału zaczynam wymieniać sprzęt,bo zacząłem jeździć dopiero 4 lata temu.A tak bardzo białe szaleństwo mi zaszumiało,że kupowałem co popadnie,dlatego dzięki za potwierdzenie że zrobiłem dobry interes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2008 W makro dość dobre wyprzedaże są, widziałęm SV nawet taniej niż 850 zł .. do tego dochodzą kurtki Markera na Gore XCM w niezłych cenach (dokładnie nie pamiętam ale ok 500+ zł). Jedynym minusem Makro to to że w większości produktów są to linie marketowe, no ale można z tym żyć ;> ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi