lokiec3 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Wygląda na to, że na wszystkich lodowcach śniegu w tym roku będzie pod dostatkiem, a jakby było "za mało" to natura będzie jeszcze dosypywać! Dla tych co się nie wybierają informacja: na każdym z austriackich lodowców jest ponad 300 cm śniegu i temperatury ok -5C!!! Czyli lepiej jechać tydzień po wielkiej majówce do jakiegoś czynnego ośrodka. Luda będzie mniej, a o śnieg jak patrzę na raporty to nie ma co sie martwić. Trza nad żonką popracować to jeszcze może wypuści na wolność w tym sezonie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Tia, sypi, sypi i chyba bedzie sypało. Pogoda w miarę na Tuxie, ma być lepiej. Jutro rano pakowanko i wieczorem wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Wygląda na to, że na wszystkich lodowcach śniegu w tym roku będzie pod dostatkiem, a jakby było "za mało" to natura będzie jeszcze dosypywać! Dla tych co się nie wybierają informacja: na każdym z austriackich lodowców jest ponad 300 cm śniegu i temperatury ok -5C!!! Syn wrócił dzisiaj z Molltalera i warunki są wprost rewelacyjne. Śniegu jest masa a co dwa, trzy dni są świeże opady. Jazda po świeżutko ratrakowanej trasie lub do wyboru mięciutki puszek śnieżny. Jadę tam 30.04. Do zobaczenia na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Jak tak, to ja w poniedziałek spadam na Stubai. A już myślałem, że w tym roku nic nie wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Dla tych co się nie wybierają informacja: na każdym z austriackich lodowców jest ponad 300 cm śniegu i temperatury ok -5C!!! A w Sportgastein: Datum: Heute, 07:33 Berg: 400cm Tal: 80cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 W niedziele na Molltalerze było tak a od tego czasu śniegu tylko przybyło.Góra 380 dół 120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kicia88 Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Uwaga!!Jest okazja.Jutro rano (zbiórka o 10.00 pod pałacem kultury od strony Świętokrzyskiej) odjeżdża autokar na tygodniowy wyjazd do Tignes(26.04-03.05).W ostatniej chwili znajomy musiał zrezygnować, ale wyjazd jest już opłacony.Jeśli ktoś jest pozytywnie zakręcony, istnieje możliwość wskoczenia na to wolne miejsce. Jak ktoś się zdecyduje, będzie miał do zapłacenia tylko ok 800 zł. Sytuacja jest podbramkowa, niech ktoś pojedzie!!! Kontakt:601795144, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Robalek, aleś mi tym zdjęciem wbił nóż w serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Robalek, aleś mi tym zdjęciem wbił nóż w serce Teraz kiedy pojadę, przysięgnę się nie wykonywać jakiejkolwiek dokumentacji fotograficznej ani jej w późniejszym czasie publikować, po to aby nie ranić żadnych, najważniejszych życiowo, organów. Nie/doszły* morderca serc niewieścich. *) niepotrzebne skreśłić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Teraz kiedy pojadę, przysięgnę się nie wykonywać jakiejkolwiek dokumentacji fotograficznej ani jej w późniejszym czasie publikować, po to aby nie ranić żadnych, najważniejszych życiowo, organów. Nie/doszły* morderca serc niewieścich. *) niepotrzebne skreśłić Nie musisz nie fotografować, po prostu ZABIERZ MNIE TAM :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Loviisa-chan, przykro Mi ale mam juz zabukowane wszystkie miejsca od paru tygodni ale któż to wie w przyszłości ... ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 W niedziele na Molltalerze było tak a od tego czasu śniegu tylko przybyło. Góra 380 dół 120. Z ratrakowania zrezygnowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 W niedziele na Molltalerze było tak a od tego czasu śniegu tylko przybyło. Góra 380 dół 120. To wygląda trochę jak off-piste . No i jeszcze ten kamlot z lewej ? Loviisa-chan, przykro Mi ale mam juz zabukowane wszystkie miejsca od paru tygodni ale któż to wie w przyszłości ... ?. Do Ciebie się dziewczyny wpraszają a Ty co ? U mnie by się miejsce znalazło...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 25 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2008 Z ratrakowania zrezygnowali ? To wygląda trochę jak off-piste . No i jeszcze ten kamlot z lewej ? Tia, to jest off-piste po lewej stronie patrząc w górę, te po prawej "niebieskie" i "czerwona" były oczywiście ratrakowane. Gorzej że w środę niestety gondolka była unieruchomiona i w związku z tym nie było wjazdu z dołu:mad: . P.S. Co do wyjazdu i wpisu Loviisy, to teraz już jest po ptokach (naprawdę sorki) ale kto wie może przed rozpoczęciem przyszłego sezonu trzeba by założyc wątek pt. "Wspólne wyjazdy skionline'owców" i w ten sposób umawiac się na wyjazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 P.S. Co do wyjazdu i wpisu Loviisy, to teraz już jest po ptokach (naprawdę sorki) ale kto wie może przed rozpoczęciem przyszłego sezonu trzeba by założyc wątek pt. "Wspólne wyjazdy skionline'owców" i w ten sposób umawiac się na wyjazdy. Ale spoko, ja tylko żartowałam Ja się nie lubię tak naprawdę wpraszać. Ale jeśli ktoś by zaprosił, to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 Ale spoko, ja tylko żartowałam Ja się nie lubię tak naprawdę wpraszać. Ale jeśli ktoś by zaprosił, to kto wie No to teraz zobaczym, jak sie propozycje posypia..... bez wpraszania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 28 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2008 No to teraz zobaczym, jak sie propozycje posypia..... bez wpraszania Juice, a kto jest taki naiwny żeby wierzyć że ktoś by mnie zaprosił ? a zresztą ja nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Ale spoko, ja tylko żartowałam Ja się nie lubię tak naprawdę wpraszać. Ale jeśli ktoś by zaprosił, to kto wie Bo ja nie zapomniałem o tym masażu prawie obiecanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Bo ja nie zapomniałem o tym masażu prawie obiecanym Ach tak ? To znaczy, że masz dobrą pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Soczek ma balsam do ciała:D Może Wam użyczy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Soczek ma balsam do ciała:D Może Wam użyczy:D Pod warunkiem ze dorzucisz im w zestawie okulary przeciwsloneczne - to jest nierozlaczny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 ...to mam zostać bez balsamu i bez okularków?? spamujemy chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 chyba musze zareagowac i wkroczyc z moim balsamem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 chyba musze zareagowac i wkroczyc z moim balsamem:D A kogo chcesz smarować :D? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2008 Pod warunkiem ze dorzucisz im w zestawie okulary przeciwsloneczne - to jest nierozlaczny zestaw Strasznie monotematyczny jesteś, nie masz innych fantazji...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi