Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Myśmy wybrali Tuxa. Ze Sławkiem wolę żyć w dobrej komitywie, więc nie będę mu groził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Myśmy wybrali Tuxa. Ze Sławkiem wolę żyć w dobrej komitywie, więc nie będę mu groził Ta bo tylko tam znasz drogę, zrobię Ci na złaość i przyjadę na TUX tym bardziej że znam drogę, a na Molltaler nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Zajebiaszczy GPS Garmina wskazałby nam drogę Jak gwiazda by nas kierował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Zajebiaszczy GPS Garmina wskazałby nam drogę Jak gwiazda by nas kierował No a my se ostatnio to Turracher Hohe z normalną mapą zajechali, ale wiadomo jechaliśmy Fiatem i jak by tam GPSa włączyć to wszystko inne pewnie by zgasło:D Takiego dzisiaj do testów będę miał NAVIGON TS 7110 T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nooo, 7110 to fajna zabawka. Jak jeszcze masz najnowsze mapki, to juz calkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Nooo, 7110 to fajna zabawka. Jak jeszcze masz najnowsze mapki, to juz calkiem. 2 tygodnie temu kupione to chyba najnowsza, postaram się coś skrobnąć w temacie o GPS na ten temat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Takiego dzisiaj do testów będę miał NAVIGON TS 7110 T To trzeba jakiś moooooocno schowany lodowiec wymyślić i wypróbować Navigon-a O której wyjazd.....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Tylko się nie zgub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Takiego dzisiaj do testów będę miał NAVIGON TS 7110 T Ja testowałem Sony, do którego mapy przygotowuje Navigon. Czyli mamy to samo tylko w innej obudowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Ja testowałem Sony, do którego mapy przygotowuje Navigon. Czyli mamy to samo tylko w innej obudowie! Właśnie z nim z Bielska wróciłem: wysoce kulturalne urządzenie wszystkie polecenia zaczynają od słowa proszę... a ja bym wolał jakąś bardziej ordynarną wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 kasia w tomtomie mowi skręć...etc, ale no SB miales na myśli chyba cos typu w lewo kur** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 kasia w tomtomie mowi skręć...etc, ale no SB miales na myśli chyba cos typu w lewo kur** Taak, i żeby jeszcze urządzenie kopało prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 to juz wogole urządzenie geinalne by było:D i do tego za złe skręcenie albo ominięcie liść w pysk:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 15 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2008 Właśnie z nim z Bielska wróciłem: wysoce kulturalne urządzenie wszystkie polecenia zaczynają od słowa proszę... a ja bym wolał jakąś bardziej ordynarną wersję Przełącz sobie język poleceń na włoski wtedy co chwila będzie ci ku***mi rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 No a u mnie się okazało, że w długi weekend trochę popracuję na Tuxie. Muszę ustawić slalom dla Salomona, potem skręcić ludzi i pokazać im wieczorem przy browarku, co robią źle. Najlepsze, że przebiorą mnie w ciuszki Salomona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 No a u mnie się okazało, że w długi weekend trochę popracuję na Tuxie. Muszę ustawić slalom dla Salomona, potem skręcić ludzi i pokazać im wieczorem przy browarku, co robią źle. Najlepsze, że przebiorą mnie w ciuszki Salomona Robercie:eek: sprzedałeś się jak... jak... A przecież phapiry Ci wygasły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 a tam Sławek sprzedałes od razu:P żadna praca nie chańbi:P a piniondz to piniondz:) phapiry podbije 2złotowka i bd git;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 No a u mnie się okazało, że w długi weekend trochę popracuję na Tuxie. Muszę ustawić slalom dla Salomona, potem skręcić ludzi i pokazać im wieczorem przy browarku, co robią źle. Najlepsze, że przebiorą mnie w ciuszki Salomona Jakby co to moge sie dac skrecic ?? Pozniej piwo wezme ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 No nie sprzedałem się. To raz. To jest biznes Dwa - papiry do postawienia slalomu nie są potrzebne, i do filmowania również No, to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Robert do filmowania weź Figo, i do omowienia slalomu też on ma do tego dar:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Robić to co się lubi i jeszcze dostawać za to kasę, czego chcieć więcej Czy mógłbyś Robercie opisać co to za impreza? Taka dla wszystkich czy zamknięta itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 To jest Polish Pow(d)er Week, organizowany po raz trzeci już. Impreza dla wszystkich i można przetestować wiele nart różnych firm. Nie wiem czy mogę (bo nei wiem, czy JC jest patronem medialnym w tym roku), więc nie wrzucam linka do strony. Jak ktoś chce, podam na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2008 Prosze na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Robert do filmowania weź Figo, i do omowienia slalomu też on ma do tego dar:D Jeśli Ci o to chodzi o to http://pl.youtube.com/watch?v=-EhHabzAGnQ to faktycznie operatorem kamery był Figo ale ten ciepły głos "Bugajson for you" this is my comment:D To jest Polish Pow(d)er Week.... Jak dla mnie to jest wystarczający argument żeby to miejsce omijać czerokim łukiem, ja po prostu z lasu jestem i nie chcę tam gdzie tłumy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Zimowy majowy weekend Wygląda na to, że na wszystkich lodowcach śniegu w tym roku będzie pod dostatkiem, a jakby było "za mało" to natura będzie jeszcze dosypywać! Dla tych co się nie wybierają informacja: na każdym z austriackich lodowców jest ponad 300 cm śniegu i temperatury ok -5C!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi