Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

forum przysypia

Rekomendowane odpowiedzi

A macie tak jak ja? jak ktoś się dowiaduje, że uwielbiam zimę, a lato trochę mniej, to patrzy na mnie jak na dziwoląga (z nielicznymi wyjątkami) :D:D

Ja tez podobnie mam,a najlepsze ze w tym roku pierwszy raz jezdziłem i ludzie mi sie dziwia ze mnie tak wzieło i ze czekam do kolejnej zimy...Dziwia sie sprawdzam po dzis dzien jak wyglada na stokach - kamerki...

A moze to ja jestem dziwny:D :rolleyes: ?

A mi prawie wszyscy mowia ze mnie po****dolilo na maxa.

No bo po co mi drugie narty, a jak juz sa to po co wymieniam na inne.

A dlczego "ciagle" czytam i ogladam o nartach.

Albo pisze na forum nie wiadomo o czym i do kogo.

Ze nie wiadomo czy lepiej bylo jak nie jezdzilem wogole czy tez gorzej jak teraz jezdze, ze lepiej bylo mnie jednak do tych nart nie namawiac.

Ze wszyscy czekaja na wiosne a ja czekam na powrot zimy.

A mi dobrze z tym :D

No bo po co mi drugie narty, a jak juz sa to po co wymieniam na inne.

A dlczego "ciagle" czytam i ogladam o nartach.

Albo pisze na forum nie wiadomo o czym i do kogo.

Ze nie wiadomo czy lepiej bylo jak nie jezdzilem wogole czy tez gorzej jak teraz jezdze, ze lepiej bylo mnie jednak do tych nart nie namawiac.

i mi dobrze z tym...ale sam nie sadziłem ze te nartki to taki fajny sport:) a teraz czytam wszystko co jest ciekawego,tu tez forum jest zajefajne...ogladam zdjecia i filmiki-no popier....ło mnie niezle,ale co tam...

Teraz rozumiem znajomych co jezdza ze tak to kochaja:D

ja nie uważam żeby ze mną coś było nie tak:) Raczej oceniam że ktoś kto nie lubi nart ma coś nierówno... Każdy powinien mieć jakąs pasję a o facetach to już nie wspomnę - dla mnie warunkiem koniecznym do zainteresowania się kimś jest fakt bzika na jakimś punkcie i nieważne czy jest to samochód, narty czy boks:) Facet musi mieć jakąś pasję:D ...a jak są to narty to chwała mu za to!

Facet musi mieć jakąś pasję:D ...a jak są to narty to chwała mu za to!

- Chwała Nam To Panowie! - powiedział Mysiauek pochylając się na ryczku ku małpce wódki, spoglądając na Bartiego z szeroko rozdziawionym pyskiem zalanym pianą z piwa po drugiej stronie stołu. A wrózka (Dummpling Zębowa) tylko wróżyła i wróżyła ...

Ale mi się udało.

Ja Was naprawdę znowu wszystkich przepraszam i zgłaszam się jako chętny na "opierniczenie przez admina". Ale proszę o wyrozumiałość - czasami człowiek musi !

:D

Mi też :). A właśnie wróciłam z zajęć i podczas przerwy rozpętała się śnieżyca - wszyscy zwalili to na mnie, jako że wczoraj napomknęłam iż chciałabym, żeby śnieg jeszcze spadł :D:D

- Chwała Nam To Panowie! - powiedział Mysiauek pochylając się na ryczku ku małpce wódki, spoglądając na Bartiego z szeroko rozdziawionym pyskiem zalanym pianą z piwa po drugiej stronie stołu. A wrózka (Dummpling Zębowa) tylko wróżyła i wróżyła ...

Ale mi się udało.

Ja Was naprawdę znowu wszystkich przepraszam i zgłaszam się jako chętny na "opierniczenie przez admina". Ale proszę o wyrozumiałość - czasami człowiek musi !

:D

Ja bym Ci dal dozywotnia amneste byles pisal wiecej takich kawalkow :D