mysiauek Napisano 12 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 A macie tak jak ja? jak ktoś się dowiaduje, że uwielbiam zimę, a lato trochę mniej, to patrzy na mnie jak na dziwoląga (z nielicznymi wyjątkami) :D Mamy tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 nie wybieram sie na razie do Irlandii.. nawet w celach turystycznych. w piatek w nocy startuje do ValDiVassa w tym kontekscie mozna by powiedziec cze czekamy na kolejna 'epoke lodowcową'.. pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 A macie tak jak ja? jak ktoś się dowiaduje, że uwielbiam zimę, a lato trochę mniej, to patrzy na mnie jak na dziwoląga (z nielicznymi wyjątkami) :D Ja tez podobnie mam,a najlepsze ze w tym roku pierwszy raz jezdziłem i ludzie mi sie dziwia ze mnie tak wzieło i ze czekam do kolejnej zimy...Dziwia sie sprawdzam po dzis dzien jak wyglada na stokach - kamerki... A moze to ja jestem dziwny:D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Nie jestes:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Nie jestes:D ufffffffff......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 ...zapomniałam dodać że według mnie... wiec niekoniecznie "ufffffff...":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 ...zapomniałam dodać że według mnie... wiec niekoniecznie "ufffffff...":D hehehe ale wazne ze wedlug Ciebie i to na poczatek mi pasuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 A mi prawie wszyscy mowia ze mnie po****dolilo na maxa. No bo po co mi drugie narty, a jak juz sa to po co wymieniam na inne. A dlczego "ciagle" czytam i ogladam o nartach. Albo pisze na forum nie wiadomo o czym i do kogo. Ze nie wiadomo czy lepiej bylo jak nie jezdzilem wogole czy tez gorzej jak teraz jezdze, ze lepiej bylo mnie jednak do tych nart nie namawiac. Ze wszyscy czekaja na wiosne a ja czekam na powrot zimy. A mi dobrze z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 A mi prawie wszyscy mowia ze mnie po****dolilo na maxa. No bo po co mi drugie narty, a jak juz sa to po co wymieniam na inne. A dlczego "ciagle" czytam i ogladam o nartach. Albo pisze na forum nie wiadomo o czym i do kogo. Ze nie wiadomo czy lepiej bylo jak nie jezdzilem wogole czy tez gorzej jak teraz jezdze, ze lepiej bylo mnie jednak do tych nart nie namawiac. Ze wszyscy czekaja na wiosne a ja czekam na powrot zimy. A mi dobrze z tym i mi dobrze z tym...ale sam nie sadziłem ze te nartki to taki fajny sport:) a teraz czytam wszystko co jest ciekawego,tu tez forum jest zajefajne...ogladam zdjecia i filmiki-no popier....ło mnie niezle,ale co tam... Teraz rozumiem znajomych co jezdza ze tak to kochaja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 ja nie uważam żeby ze mną coś było nie tak:) Raczej oceniam że ktoś kto nie lubi nart ma coś nierówno... Każdy powinien mieć jakąs pasję a o facetach to już nie wspomnę - dla mnie warunkiem koniecznym do zainteresowania się kimś jest fakt bzika na jakimś punkcie i nieważne czy jest to samochód, narty czy boks:) Facet musi mieć jakąś pasję ...a jak są to narty to chwała mu za to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Facet musi mieć jakąś pasję ...a jak są to narty to chwała mu za to! - Chwała Nam To Panowie! - powiedział Mysiauek pochylając się na ryczku ku małpce wódki, spoglądając na Bartiego z szeroko rozdziawionym pyskiem zalanym pianą z piwa po drugiej stronie stołu. A wrózka (Dummpling Zębowa) tylko wróżyła i wróżyła ... Ale mi się udało. Ja Was naprawdę znowu wszystkich przepraszam i zgłaszam się jako chętny na "opierniczenie przez admina". Ale proszę o wyrozumiałość - czasami człowiek musi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 A mi prawie wszyscy mowia ze mnie po****dolilo na maxa. Ze wszyscy czekaja na wiosne a ja czekam na powrot zimy. A mi dobrze z tym Mi też . A właśnie wróciłam z zajęć i podczas przerwy rozpętała się śnieżyca - wszyscy zwalili to na mnie, jako że wczoraj napomknęłam iż chciałabym, żeby śnieg jeszcze spadł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 - Chwała Nam To Panowie! - powiedział Mysiauek pochylając się na ryczku ku małpce wódki, spoglądając na Bartiego z szeroko rozdziawionym pyskiem zalanym pianą z piwa po drugiej stronie stołu. A wrózka (Dummpling Zębowa) tylko wróżyła i wróżyła ... Ale mi się udało. Ja Was naprawdę znowu wszystkich przepraszam i zgłaszam się jako chętny na "opierniczenie przez admina". Ale proszę o wyrozumiałość - czasami człowiek musi ! Ja bym Ci dal dozywotnia amneste byles pisal wiecej takich kawalkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 no i mamy przyśpieszenie:D koniec z przysypianiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Tylko w tym wątku .... tak mi się przynajmniej wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Tylko w tym wątku .... tak mi się przynajmniej wydaje tylko ten wątek jeszcze nie przyśpieszył sprawdź dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Bo to wątek o przysypianiu - nic dziwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 poczekajcie aż wróci bugajson forum znowu ostro przyśpieszy :D nie pozostaje mi nic do powiedzenia jak BUGI'S BACK jak to mowią nie śpimy jedziemyyyyyyyyyyyyyyyyy:P nie bylo tydzien:P bojcie sie bo zaczynam odrabiać zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi