mysiauek Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Mam wrażenie, że forum powoli wpada w sen letni A ja dopiero co narty kupiłem ! Nie wspomnę, ze WC SC, Hot Fire 07/08 można dostać poniżej 300ojro A znajdźcie sobie Volkla "Chop Sticks" - tam dopiero prezent do nart dołącza producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 wydaje mi sie że siee mylisz mysiu ale może Witek ma jakieś info na temat np odwiedzin forum przez 3 ostatnie dni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 mysiauek, ja też mam takie wrażenie ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 wydaje mi sie że siee mylisz mysiu ale może Witek ma jakieś info na temat np odwiedzin forum przez 3 ostatnie dni ? Grzebałem, grzebałem, ale takich statystyk nie wyczaiłem. Chyba rzeczywiście lekko siadło, ale na razie nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 A czy to nie dla tego że jakoś SB ostanio zbyt często nie pisze Trochę ludzi powyjeżdżało i nie piszą a Ci co z ferii popowracali co mieli do zrelacjonowania napisali i jakoś tak nie ma o czym pisać. Strach się bać co będzie latem :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Sławka nie ma wiec nie pisze może ostatnio jest zajety ja też ostatnio mało pisałem tzn w ubiegłym tygodniu tyle co nic i od soboty troche pobudzenie z tym że mam "ogjeń" w szkole i jak tylko złapie troche luzu to tu wbijam, chyba każdy tak ma że od czegoś jest w pewnym stopniu uwarunkowany wiec z tego to może wynikać ta mała zapaść ja tego jakoś specjalnie nie odczuwam, jedyne co możemy zrobić to nie dać sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 . Strach się bać co będzie latem :eek: Ech, Ambroży, latem też bywają gorące dyskusje, ba niektóre gdyby działy się w realu to i krew by się polała:eek: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Kto przysypia to przysypia:p Ja jestem. SB na wyjezdzie, Hucu dalej na morzu. A ze zima sie powoli konczy to i niektorzy narciarze w sen letni zapadaja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 SB jest na nartach, figo też a więc to chyba normalne że nie piszą A forum wcale nie siada - postów jest tyle ile powinno być - jak jest o czym gadać to są posty, a jak nie ma to również i postów nie ma - to chyba dość normalne:) Mnie to różnicy nie robi i chyba tragizujecie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 A ze zima sie powoli konczy to i niektorzy narciarze w sen letni zapadaja Mnie jakoś ominęło porządne rozpoczęcie Przynajmniej można w niedługim czasie agarnąć wszystkie nowe posty i spokojnie podpisywać i się wypowiedzieć. Jak jest nawał nowych wątków i wypowiedzi to nie wiadomo za co się łapać Wszyscy początkujący już popowracali z wyjazdów i nie proszą o rady w sprawach doboru sprzętu. Ogólnie panuje panuje mila sielankowa atmosfera. Nie narzekajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 a o czym tu gadać... zaczynam sie pakowac do wyjazdu... pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 mamy nadzieje że nie do Irlandii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 poczekajcie aż wróci bugajson forum znowu ostro przyśpieszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 poczekajcie aż wróci bugajson forum znowu ostro przyśpieszy hahahah :D 100pkt dla ciebie i tytuł tekstu tego tygodnia wędruje do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 hahaha:) dokładnie:) trzeba poczekać aż chłopaki powracają z nartowania, to wtedy znowu wszystko ruszy:) Ciekawe jak chłopaki wytrzymują bez forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Ja to jak wytrzymuja - na krwawedziach i w dol ze skretem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 W to pieprzone lato to dopiero tu będzie cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 są jeszcze narty wodne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Ta, ale wtedy trzeba po płaskim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 ...rozumiem że brzydzisz się stosowaniem nart na płaskim:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 ...rozumiem że brzydzisz się stosowaniem nart na płaskim:D Jesli juz czegoś sie "brzydze" to raczej tego czegoś warczącego przed narciarzem. Czy na wodzie czy w górach wolę ciszę i natyralne matody poruszania. Wiatr i woda lub stok, śnieg i narta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 no tak to juz jest ze latem temat tak wspaniałego sportu zamiara...trzeba przeczekac i skorzystac z lata,tyle innych atrakcji jest fajnych ze taka odskocznia od nart przyda sie,a czas leci bardzo szybko i nim sie obejrzymy bedziemy znow na wyciagach:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 A macie tak jak ja? jak ktoś się dowiaduje, że uwielbiam zimę, a lato trochę mniej, to patrzy na mnie jak na dziwoląga (z nielicznymi wyjątkami) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 A macie tak jak ja? jak ktoś się dowiaduje, że uwielbiam zimę, a lato trochę mniej, to patrzy na mnie jak na dziwoląga (z nielicznymi wyjątkami) :D A wiec objaw sie - popatrzymy tutaj na Ciebie jak jeden maz z super "nielicznym wyjatkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 A wiec objaw sie - popatrzymy tutaj na Ciebie jak jeden maz z super "nielicznym wyjatkiem" i za to Was kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi