Homar Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 1. [YOUTUBE]mgHFEFJBDDQ[/YOUTUBE] 2.[YOUTUBE]Q8Uzr8yI_h8[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 [YOUTUBE]HgGTnDCu7c4[/YOUTUBE] też zamieszchłe czasy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 [YOUTUBE]v7SyUlMk0_Q[/YOUTUBE] trochę nowsze[YOUTUBE]22LRKw-mmJA[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Co do Lasse to ostatnio pokazywali go przy okazji zjazdu w norwegi... rozmawiał z Herminatorem kolegą z czesów swietnosci z tym że Kjus skonczył kariere jak był wielki a Maier sie jeszcze męczy a ciuszki Kjus robi przednie z tym że cena jest przedniejsza ostatnio Miller w nich występował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Co do Lasse to ostatnio pokazywali go przy okazji zjazdu w norwegi... rozmawiał z Herminatorem kolegą z czesów swietnosci z tym że Kjus skonczył kariere jak był wielki a Maier sie jeszcze męczy Maier i tak jest fajny gość Dla mnie może już nie dojeżdżać. Jego start i mina i tak są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Maier i tak jest fajny gość Dla mnie może już nie dojeżdżać. Jego start i mina i tak są najlepsze Ja nic nie zabieram Herminatorowi tylko chodzi o to że już nie jest tym kim był dawniej minki są okej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 a tak sobie dorabia [YOUTUBE]QmxhPWy-xY0[/YOUTUBE] a tu coś a'la na nasz Frączewski i jego fąfer [YOUTUBE]vaVebst69NI[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 hehe, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Kurde jak tak się na niego patrzy w zwykłym ubraniu to też niezły KAFAR Murarz Homi - może on po prostu to lubi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Fajniejsza reklama IGLO jest z Schonfelderem:D ale sami sobie znajdzcie na youtube:) Co do Maiera to oczywiście moja wypowiedź nie wniesie niczego nowego - dla mnie zawsze był i zawsze będzie debeściakiem. I jak dla mnie może nie wygrywać - oby startował i oby kamera była ustawiona najpierw za nim na bramce startowej a potem zbliżenie na twarz. Uwieeeeelbiam tą minę W podpisie stale mam filmik który wszyscy zapewne znają na pałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Klasa! [YOUTUBE]pPYCXimS1mI[/YOUTUBE] :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Dokładnie szpiegu:D Tych reklam IGLO jest kilka - mam wrażenie że IGLO się nie wypłaci bo wykupiło całą kadrę austricaką alpine ski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 [YOUTUBE]1DLpW5gnSwU[/YOUTUBE] tu są prawie wszyscy wielcy ale do końca nie dojechali:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Co do Maiera to oczywiście moja wypowiedź nie wniesie niczego nowego - dla mnie zawsze był i zawsze będzie debeściakiem. I jak dla mnie może nie wygrywać - oby startował i oby kamera była ustawiona najpierw za nim na bramce startowej a potem zbliżenie na twarz. Uwieeeeelbiam tą minę Powinni mu jakiś badyl w usta wkładać Jak niedobrym pieskom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi