1973marcin Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 [YOUTUBE]UJOhvUjbVHs[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Ciekawie przede wszystkim to zazdroszczę Ci możliwosci lyzowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 to było dawno teraz to jestem uziemniony:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 to było dawno teraz to jestem uziemniony:mad: hej Marcin, co to znaczy dawno, a teraz uziemiony ? Nie mozez jezdzic od dawana ? duzo nie wnioslem tym postem, ale jakos tak smutno-narciarsko Twoja konkluzja zabrzmiala.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Booooziu, a komu to tak ręka drżała ? P.S. Ja juz nie spieeeeee Ale to dlatego, ze przyjezdza szwagier i jedziemy auto mu kopowac, a nie tak, ze mi troche, ten tego, wali na mozg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Booooziu, a komu to tak ręka drżała ? P.S. Ja juz nie spieeeeee Ale to dlatego, ze przyjezdza szwagier i jedziemy auto mu kopowac, a nie tak, ze mi troche, ten tego, wali na mozg Duży zoom bez stabilizacji. Zauważ, że jak Marcin był blisko to już ręka nie drżała bo zooma zmniejszył. A jakie auto szwagier kupuje - może pomogę To był żart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 hej Marcin, co to znaczy dawno, a teraz uziemiony ? Nie mozez jezdzic od dawana ? duzo nie wnioslem tym postem, ale jakos tak smutno-narciarsko Twoja konkluzja zabrzmiala.... 6 stycznia teraz czekam na operacje 14 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 6 stycznia teraz czekam na operacje 14 kwietnia Hmmmm to chyba już będą cieli zrosty. Nie ma to jak polska służba zdrowia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 byle wszystko dobrze sie skonczylo i na przyszly sezon bylo OK zycze powrotu do nartowania w pelni sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekjag Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 A ja już mogę zginać kolano do 60 stopni, a w piątek to nawet będę mógł sobie obciążyć całe 20 procent wagi ciała. Ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Hmmmm to chyba już będą cieli zrosty. Nie ma to jak polska służba zdrowia ... tylko łekotka to nie jest tak źle (ale buta narciarskiego nie umię ubrać, inaczej bym gdzieś pojeździł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi