juice Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 No to niezle sie zaczelo to "ostatnie starcie". Ciekawe co jutro przyniesie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 ...dokładnie o tym samym pomyslałam ale nie chcę wypaplać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Jutro Super Gigant! Mam nadzieje ze nie bedzie odwołany:confused: Dziś byłem bardzo nastawiony na te zawody a tu taka lipa:mad: Jak jutro odwołają to się załamie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 A co ja mam powiedzieć? wziąłem sobie dzień urlopu, żeby spokojnie obejrzeć DH i kicha:mad: . Mam zamiar wziąć jeszcze jeden dzień urlopu i teraz nie wiem na co się zdecydować czwartek czy piątek:confused: . SG czy SL? Pomożecie? A jak znowu odwołają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Ty mówisz poważnie czy żartujesz???? Ja uważam że mam priorytety dobrze poustawiane na korzyść narciarstwa ale bez przesady:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Tereferekuku - jeszcze niedawno "dostalem" ze pracuje zamiast nartowac, a teraz takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 No ale Soczek, bez przesady - urlopu na oglądanie FIS WC nie biorę:eek: Keszelski, ile masz lat, jak można wiedzieć?? ...jak nie publicznie to na priva dawaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Urlop autentycznie wziąłem ze względu na WC. Mam kilka dni zaległych i muszę wybrać w marcu (na narty w realu już chyba się nie wybiorę). A termin DH zdecydował w 99%, że była to środa. Efekt ja wkurzony, ale zadowolona żona, bo pomogłem w przedświątecznych porządkach;) . Jak tak dalej pójdzie (tzn. jak dalej będą odwoływać kolejne zawody), to posprzątam całą chałupę kosztem WC. Pomóżcie wybrać czy piątek czy czwartek, bo trzy dni trochę już byłoby mi szkoda, a poza tym te niedokończone obowiązki zawodowe też upominają się o mnie. Ile lat? Niestety już dość sporo, ale bronię się jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Nie wiem na jakich trasach mają być SG ale jak na tych samych co DH (a zwykle tak bywa) i do tego pogoda się nie zmieni to nie odbędą się... Proponuję piątek a dzięki temu będziesz miał wolne 3 dni ciągiem:) pzdr, Mistrzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Patrzcie tu jak to wygląda :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Pani Wiosna przyszła:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Tak wiem ale teraz dodałem moje zdjęcie z przed roku robione na początku marca mała róznica a co do SG to wydaje mi sie że jest na tym samym ale nie wiem nie moge znaleść nigdzie info o trasach wiem gdzie ta trasa sie konczy i jak idzie w góre ale nie znam miejsca w którym jest start do tamtejszego DH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 W Bormio tak jest zawsze o tej porze roku. Natomiast jeździć można do końca kwietnia. Nasnieżona do dołu jest tylko trasa PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 bo na dół wsumie można sie dostać tylko nią jeszcze taką co przez te domostwa idzie ale to jest freeridówa i ja nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Ja zawsze kończę jeżdżenie na Bormio 2000 Niżej "nie jestem w stanie" zjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 12 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 nie ja co dzień musiałem smignąć tą trasą na dół, bo przynajmniej raz dziennie tą "|"sciane trzeba było zaliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 SG - Bode rozsądnie Wygląda na to, że Bode pojechał rozsądnie i nie szarżował na trasie, aby nie wypaść. Sądzę, że chce spokojnie zdobyć kulkę Relacja LIVE http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=7988∂=sports Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Fajnie na webcamie powyzej widac z dala ogrodzona trase. Ale cos Cuche sie nie popisal ;/ Fajnie latają w skręcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 dzięx - niby w domu się nagrywa ale zawsze tutaj też lepiej być na bierzaco. Niestety poczatku nie widziałam bo do Szefowej musiałam iść... Maier 9 cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 CUCHE pojechał jak pojechał i stracił małą kulkę na rzecz Reichelta:) W klasyfikacji CUCHE przegrał 1 punkcikiem:) 1. REICHELT Hannes.........1.45.00 2. DEFAGO Didier................+0.01 3. GORZA Ales...................+0.34 4. RAICH Benjamin..............+0.38 .... 9. MAIER Hermann..............+0.92 .... 12. MILLER Bode.................+1.01 .... 16. CUCHE Didier...............+1.44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Fajnie na webcamie powyzej widac z dala ogrodzona trase. Ale cos Cuche sie nie popisal ;/ Fajnie latają w skręcie Bo musiał dojechać! Raichelt miał 99 pkt straty! Jakby Cuche wypadł to pożegnałby się z kulką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Cuche stracił KULĘ!!!!! He, ale jaja, sam siebie poprawię! W finałach punktuje się do 15. miejsca. Cuche był 16. Przypomnijcie sobie Svindala w zeszłym roku! Więc nie zdobył punktów i kulkę jednym punktem wywalczył Raichelt!!! SG 1.Hannes Reichelt Austria 341 2.Didier Cuche Szwajcaria 340 3.Benjamin Raich Austria 286 4.Didier Defago Szwajcaria 262 5.Christoph Gruber Austria 251 6.Erik Guay Kanada 240 7.Marco Buechel Lichtenstein 230 8.Bode Miller USA 211 9.Mario Scheiber Austria 205 10.Hermann Maier Austria 192 Generalna 1.Bode Miller USA 1409 2.Didier Cuche Szwajcaria 1218 3.Benjamin Raich Austria 1173 4.Manfred Moelgg Włochy 855 5.Ivica Kostelic Chorwacja 813 6.Ted Ligety USA 798 7.Jean-Baptiste Grange Francja 743 8.Daniel Albrecht Szwajcaria 715 9.Didier Defago Szwajcaria 619 10.Mario Matt Austria594 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 No nie zdobył Tak jak mówisz - punktują do 15 miejsca. A szkoda bo przegrać jednym punktem po całym sezonie?! Ja bym się lekko mówiąć zdenerwował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Kurde! szkoda chłopa! Z drugiej strony zdobył fartownie kulkę w zjeździe, a dzisiejsze kalkulowanie, aby pojechać zachowawczo zostało ukarane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 Vonn prowadzi:D nie będę sobie na posta odpisywać więc dopiszę... a jednak już nie prowadzi... Fabienne Suter i chyba już nikt jej nie pokona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi