Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Ja Ci radzę włożyć spodnie a nie kąpielówki bo jak zaryjersz to tyłek będziesz miał obrany jak ziemniaczek do ugotowania:) Błotko troszkę wyhamowuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 A jak latem będę chodził po wydmach z spodniach narciarskich to mi się tyłek ugotuje i będę miał jak ziemniaczek nie obrany ale ugotowany - w mundurku (tak się chyba mówi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 A jak latem będę chodził po wydmach z spodniach narciarskich to mi się tyłek ugotuje i będę miał jak ziemniaczek nie obrany ale ugotowany - w mundurku (tak się chyba mówi ) nie moge nie powiedziec wiec.... "sral" tam tylek; gorzej jak ci jajca zzielenieja od zagotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Nie zdążysz ugotować , jak Cie ludzie zobaczą jak w lecie latasz po wydmach w spodniach narciarskich to wezwą ekipe która Cię szybko przebierze w gustowny kaftanik z przydługimi rękawkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 No właśnie soczek uderzył w 10. Zetnie mi jajka i co, czym będę się dzielił z dziewczynami za rok w wielkanoc Nie zdążysz ugotować , jak Cie ludzie zobaczą jak w lecie latasz po wydmach w spodniach narciarskich to wezwą ekipe która Cię szybko przebierze w gustowny kaftanik z przydługimi rękawkami . To myślę że nawet z dojściem do wydm z nartami na plecach i w tych buciorach narcirskich możę być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 To wolisz obranymi się dzielić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 No a co ty lubisz jajka w skorupkach ? A tak serio to wole juzo tym nie mówić bo: 1. Jak o tym myślę to mnie już boli 2. Zciętymi i nieużytecznymi jajkami zbyt wiele kobitek bym unieszczęśliwił 3. Dostaniemy bana zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 No właśnie soczek uderzył w 10. Zetnie mi jajka i co, czym będę się dzielił z dziewczynami za rok w wielkanoc Ale masz chlopie silna wole:D do nastepnej wielkanocy wytrzymasz:D cholera taka pokuta czy trening schaolin:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Nie zdążysz ugotować , jak Cie ludzie zobaczą jak w lecie latasz po wydmach w spodniach narciarskich to wezwą ekipe która Cię szybko przebierze w gustowny kaftanik z przydługimi rękawkami Ambro im wytłumaczy, że to nowa odmiana narciarstwa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 No a co ty lubisz jajka w skorupkach ? Ambro - padlem na klawiature:D jeszcze leze i placze uuuuuuuuuuuhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 ...no to teraz już pozostaje mi odpowiedz w stylu "Wuj Cięta Riposta" Ambro ma racje:) Bana dostaniemy a w najlepszym wypadku czerwońca:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightgale Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 Ambro im wytłumaczy, że to nowa odmiana narciarstwa Obawiam się , że to tylko pogorszy sprawe i zamkną go na dłużej. Równie dobrze może mówić , że jest Napoleonem . :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 25 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Koniec off topa Jako że rozpoczołem ten temat, postaram się o krótkie podsumowanie. Wielkie dzięki za wszystkie wypowiedzi, rady, wskazówki... szczególnie te o liftingu okazały się bardzo trafione Na pustynnych wydmach, niestety możliwości zjazdu na nartach nie było ponieważ nigdzie nie było nart!! Można było natomiast spróbować wpiąć się w coś ala snowboard i podczepić się na lince do quada. Z powodu wspomnianego liftingu, jak i kompletnego braku umiejętności jazdy na desce nie odważyłem się spróbować... i chyba dobrze bo jeden śmiałek skończył ze zdartym łokciem. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 No to szkoda bo ze zdjęcia zapowiadało się ciekawie. Taką jazdę na desce za quadem można sobie zafundować w polsce Osobiście tego nie robiłem ale quadami z qmplem zdarza nam się szaleć po plaży hmmm może pomyśle o takim interesie na jakąś wiekszą skale można byłoby zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 No to szkoda bo ze zdjęcia zapowiadało się ciekawie. Taką jazdę na desce za quadem można sobie zafundować w polsce Osobiście tego nie robiłem ale quadami z qmplem zdarza nam się szaleć po plaży hmmm może pomyśle o takim interesie na jakąś wiekszą skale można byłoby zarobić Pamiętaj o tym że zanim kogoś tak przewieziesz żeby podpisał Ci oświadczenie że jak się zabije to na własne życzenie i że Cię do sądu nie zatarga bo się możesz nie wypłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Jak się zabije to mogę mu najwyżej pomoc się zakopać na plaży A tak w ogóle jazda quadami po plaży jest chyba zabroniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 30 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2008 da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi