Homar Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Kiedyś ktoś bodajże łokciu dawał na forum link do sklepu US ski teamu i tam znalazłem tą kurtke insulator za 150$ no i zabrałem sie za poszukiwania, znalazłem tensona - cena mało atrakcyjna wykonanie takie o... a dzis znalazłem Atomica http://katalog.summit.pl/product/32637cdf-482c-4c0c-9fde-4b0ed85ebff5.aspx bardzo podobny do spydera dziś mierzyłem w sklepie na mojej wsi fajnie uszyty nooo i ta cena! i niestety jest cała rozmiarówka poza rozmiarem L który potrzbuje !! Pomózcie jak by ktos gdzieś to widział to dajcie znać czy coś na allegro ktoś je wystawia ale nie ma na aukcji rozm L wysłałem już pytanie teraz czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 W mojej wsi jest sklep Hi-Mountain i Atomic. widziałem tam parę modeli kurtek atomica ale nie wiem czy taka będzie ale oczywiście rozejrzę się Czy ona ma jakieś naszywki US Ski Teamu czy coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 U mnie we wsi też jest:D Pojadę we środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Kiedyś ktoś bodajże łokciu dawał na forum link do sklepu US ski teamu i tam znalazłem tą kurtke insulator za 150$ no i zabrałem sie za poszukiwania, znalazłem tensona - cena mało atrakcyjna wykonanie takie o... a dzis znalazłem Atomica http://katalog.summit.pl/product/32637cdf-482c-4c0c-9fde-4b0ed85ebff5.aspx bardzo podobny do spydera dziś mierzyłem w sklepie na mojej wsi fajnie uszyty nooo i ta cena! i niestety jest cała rozmiarówka poza rozmiarem L który potrzbuje !! Pomózcie jak by ktos gdzieś to widział to dajcie znać czy coś na allegro ktoś je wystawia ale nie ma na aukcji rozm L wysłałem już pytanie teraz czekam na odpowiedz Na allegro są (o ile właśnie ktoś nie wykupił). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Mysiu są są ale L ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 jutro zobaczę i dam znac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 To taki waciak. Tak ze śmieciami koło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Mysiu są są ale L ni ma Może zadzwoń do Katowic albo do Chorzowa czy nie mają jeszcze na stanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 To taki waciak. Tak ze śmieciami koło domu Dokładnie tak, przydaje się również na treningi na tyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 http://www.motorola.com/motoinfo/product/details.jsp?globalObjectId=168 homar to zobacz, i muzyczki mozna posłuchać w szerszym gronie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 buahahaha to z filmu "Ja Robot" mi sie jednak nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Dokładnie tak, przydaje się również na treningi na tyki ... na tykach to ja rozwalisz w pierwszym dniu :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Homek kumpel robi na kopalini to Ci może załatwic za flaszke bardzo podobną pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Taka to na pewno by wytrzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 Wpisałam w google "kurtka atomic supercross" i wyszło tego sporo, ceny są różne ale rozmiarówka wygląda na to że jest w kilku miejscach... Przejrzyj sobie po kolei na spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 http://www.motorola.com/motoinfo/product/details.jsp?globalObjectId=168 homar to zobacz, i muzyczki mozna posłuchać w szerszym gronie:D Te dwa duże to na oczy są przyssawki i widzisz w nocy ! Super ! Można juz jeździć nocą bez światła !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2008 do kompletu też jest kask wszystko działa bez kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Słyszałem, że dodają też majtki kobiece. W zestawie z najnowsza Nokią cale wibrują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 z nokią ne działa:mad: tylko z motorollą w końcu to amerycanskie jest:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Wracając do tematu, byłem w sklepie Hi-Mointain i Atomic i niestety nie ma tam tej kurtki. Jest inna bardzo fajna z materiału podobnego do soft shella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 kurtki są u importera, byłem dzisiaj w sklepie i można je sprowadzić cena 169 rozmiar L jak najbardziej dostępny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi