mysiauek Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Ale po co jakiś ranking ? Ścigamy się w ilości postów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Też tak właśnie myślę, po co jakiś ranking wystarczy dobry widoczny system nadawania reputacji i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 haha chłopaki czytanie ze zrozumieniem - lista nie miała być do hierarchii tylko ja chciałem tak ową zobaczyć a co do reklamodawców to wypowiedziałem sie wiecej poziomów i wyższe progi... a co do tego że ranking jest nie ważny? wg mnie owszem jest a co do dobrego systemu nadawania reputacji to własnie w to nie wierze bo jak ktoś chce to daje je teraz i widać ile kto ma... Aaa no i soczek prawde Ci powie nie zawsze ilość to jakość o czym już swego czasu pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Aaa no i soczek prawde Ci powie nie zawsze ilość to jakość o czym już swego czasu pisałem Tak wiem i przykładam się do treści moich postów na tyle na ile pozwala mi to mój mało humanistyczny umysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Tak wiem i przykładam się do treści moich postów na tyle na ile pozwala mi to mój mało humanistyczny umysł Nie chodziło mi o ciebie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 No w ogóle bym nie podejrzewał w przeciwnym razie już bym był w Rzeszowie.... Ja chciałem tylko zaznaczyć że się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi