Bończa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Mam jeszcze pytanie w związku z reputacjami dlaczego w profilu nie widać od kogo się ją dostało. Nie jest problemem reputacja pozytywna bo nie muszę wiedzieć od kogo ją mam, ale chodzi o reputacje negatywne które w złości ktoś może dawać jednej osobie bo mu zalała pod skórę, a że jest anonimowy to będzie to robił bezkarnie, bezpodstawnie i permanentnie. To chyba nie jest możliwe, aby ktoś permanentnie wystawiał reputacje jednej osobie; kiedyś chciałem dać Tobie pozytywa za coś tam i system nie pozwolił, ponieważ już wcześniej dałem Ci pozytywa. Także to jakoś tak działa, aby było w miarę sprawiedliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja mam juz dwie kartki mnie to wali to forum moga mnie zabanować i zrobic co chcą płakał nie bede poprostu mam to w du...ieeeeee kurde kartka za wulgaryzmy:D o kaczorach:D Chciałbym jeszcze jedno Ci wyjaśnić: Ty nie dostałeś żadnej kartki!!! Masz tylko dwie negatywne "Reputacje". I nie wiem co Cię tak zbulwersowało? Ja też takowe otrzymuję i wcale nie mam forum w dupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Mam jeszcze pytanie w związku z reputacjami dlaczego w profilu nie widać od kogo się ją dostało. Nie jest problemem reputacja pozytywna bo nie muszę wiedzieć od kogo ją mam, ale chodzi o reputacje negatywne które w złości ktoś może dawać jednej osobie bo mu zalała pod skórę, a że jest anonimowy to będzie to robił bezkarnie, bezpodstawnie i permanentnie. Ja wszystko widzę i w razie potrzeby mogę interweniować! System jest tak skonstruowany, aby nie było wzajemnej wojny na reputacje typu: "oko za oko", "reputacja za reputację" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ilość reputacji w panelu użytkownika Jacek, czy nie dałoby się zmienić ustawienia w panelu użytkownika, abyśmy widzieli więcej reputacji niż teraz - ja mam tylko pięć ostatnich; teraz wiem, że miałem jakieś czarne i nie pamiętam, których postów dotyczyły. Ale to taki szczegół, jeśli się da to łatwo zmienić, jak nie to zapomnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Przedewszystkim chciałem zauważyć jeden temat, że jeśli jest ktoś rozżalony i wyrazi to tak jak wyraził , być może to jest następstwo tego że na spotkaniu towarzyskim nikt do nikogo nie miał czasu ( latanie ,załatwianie itd.)to tak ogólnie . Forma wypowiedzi niestety jest taka jak reszta naszego społeczeństwa ( ja nic na to nie moge poradzić , opierniczam go czasem za to ale cóż... ). Sprawa giełdy, nie lepiej tak odrazu odpowiedzieć że nie można , że się nieda , a zostawianie bez odpowiedzi , kartkowanie ( tak w sumie to ja do dzisiaj nie wiedziałem kto może czerwoną kartke wystawiać...) tylko pogarsza sprawę. Np. sprawa Bobka i Jego kurtki ( zaraz się odezwały głosy że "co wolno wojewodzie to nie tobie..." itd...moim zdaniem niepotrzebnie ). Dlatego podsunąłem pomysł do przedyskutowania. To tyle jak narazie odemnie według powiedzonka "każdy jest słowa godzień" Pozdrawiam zdenerwowanych , dotkniętych, oraz wyluzowanych , tak jak ja teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Jacek, czy nie dałoby się zmienić ustawienia w panelu użytkownika, abyśmy widzieli więcej reputacji niż teraz - Teraz będzie widać 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Jacku, czy nie ma mozliwosci zebysmy widzieli od kogo jest reputacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 A po co ? Będzie niemiły smród, bo jak zobaczysz, że ode mnie np. to od razu zaczniesz inaczej mnie postrzegać, a nie jak do teraz za wesołego jajcarza Nie jestem za tym. Widać reputacje, ale nie widać od kogo. I tak 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ale pozytywmne to chcialbym wiedziec od kogo dostaje:) Moze te przynajmniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Panowie i dalej nie na temat... Niedowiedzieliśmy się czy te boxy (czat) jest możliwy do zrealizowania ,tak na marginesie wiele pojedynków słownych mogło by sie rozgrywać na czacie a co za tym idzie nie zasmiecało by się postów niepotrzebnie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Ale pozytywmne to chcialbym wiedziec od kogo dostaje:) Moze te przynajmniej? Niestety nie da się tego zrobić. Mogę tylko włączyć lub wyłączyć wyświetlanie od kogo dostaliśmy reputację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 A jeśli chodzi o reputacje to tylko raz możemy dać danej osobie pozytywną/negatywną reputacje? Czy jest jakiś przedział czasowy pomiędzy dodawaniem jednej a drugiej reputacji dla jednej osoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 19 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 Witam jestem JC czytaj ze zrozumieniem'' mam to w dupie;; to znaczy kartki i te opinie ,źle zrozumieałeś nie forumowiczów tylko kareczki i te inne duperele. Jc Ty nie możesz mieć forum w dupie bo z tego żyjesz. Apropos opinie ,to tak jak Julisz Cezar dostał nożem od przyjaciela ps.popatrz z jakimi ryjkami to pisałem czy to była złość???? i ktoś pisał że forum umarło:D a tu tyle ryku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2008 kurde ale nam sie temat rozwinoł przez jedną karteczke huh no no no:), nie no ja tez uwazam po co widziec od kogo lepiej żeby bylo widzieć skąd ile i to powinno wystarczyc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 JC a może mozliwość zamieszczania ogłoszeń byłaby mozliwa tylko dla userów z odpowiednim poziomem " doświadczenia" (liczba postów) ? W takim przypadku nie bylo by problemu z jednorazowymi wyskokami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 To jest dobry pomysł Mysiek, tylko czy jest to możliwe do zrealizowania!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 JC a może mozliwość zamieszczania ogłoszeń byłaby mozliwa tylko dla userów z odpowiednim poziomem " doświadczenia" (liczba postów) ? W takim przypadku nie bylo by problemu z jednorazowymi wyskokami. To chyba jest możliwe! Musze jeszcze sprawdzić w systemie jak przydzielić prawa dostępu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Dziękujemy za konkretną odpowiedź i chyba wszyscy powinni byc zadowoleni z tego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 To bardzo dobry pomysł jestem jak najbardziej za Może powstanie nowa hierarchia : Stary wyjadacz, Stara gwardia, Sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Dzięki za poparcie. Oprócz krytyki, musimy też pomagać JC Znając troszeczkę technologię tego portalu - wszystko jest możliwe do zrobienia. Druga sprawa: opłata za wystawienie ogłoszenia. To już JC powinien wymyślić Pole szerokie. JA osobiście, byłby za tym, aby symboliczna złotówka chociażby wchodziła w grę. JC też powinien na tym zarabiać. I jeszcze zapomniałem:chyba trzeba by też podnieść wymagania dla poszczególnych statusów userów w hierarchi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Ja jestem jak najbardziej za choć ja reklamować nie reklamuje na forum wiec korzystać z tego nie będe mam natomiast inna propozycje związaną z tą hierarchią mianowicie ja bym troche namieszał i podniusł progi ewentualnie wprowadził nowe poziomy i nie po to żeby zmniejszyć ilość osób z dostępem do tak owych tylko po to żeby forum sie rozwijało ! a no i jeszcze pytanie do admina czy jest jakiś ranking co do długosci pobytu tutaj tzn kto jest od jak dawna ?? taka lista? da sie coś takiego skądś uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Niestety nie da się tego zrobić. Mogę tylko włączyć lub wyłączyć wyświetlanie od kogo dostaliśmy reputację! Jesli mozna w temacie ciut poza tematem. Kartki wiadomo od kogo sie dostaje, no przynajmniej ja mialem jasno napisane kto mi strzelil czerwonca Reputacje zielone oczywiste, CZARNE tez. Ale co oznaczaja CZERWONE ?? A do tego o co chodzi z komunikatem "You must spread some Reputation around before givinng it to "somebody" again" jak chce komus cos wystawic po raz pierwszy ? A z innymi ni ema problemu na ten przyklad ? Z gory dzieki za doedukowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 Ja jestem jak najbardziej za choć ja reklamować nie reklamuje na forum wiec korzystać z tego nie będe mam natomiast inna propozycje związaną z tą hierarchią mianowicie ja bym troche namieszał i podniusł progi ewentualnie wprowadził nowe poziomy i nie po to żeby zmniejszyć ilość osób z dostępem do tak owych tylko po to żeby forum sie rozwijało ! a no i jeszcze pytanie do admina czy jest jakiś ranking co do długosci pobytu tutaj tzn kto jest od jak dawna ?? taka lista? da sie coś takiego skądś uzyskać? Homar pod nickiem pisze Ci zarejestrowany: o to ci chodzi ?? tam masz date od kiedy na forum jestteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 20 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2008 I na czele będzie JC a potem ludzie którzy zarejestrowali się na początku ale już nic nie piszą albo mają 2 posty prędzej proponowałbym ranking według ilości postów na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 I na czele będzie JC a potem ludzie którzy zarejestrowali się na początku ale już nic nie piszą albo mają 2 posty prędzej proponowałbym ranking według ilości postów na dzień To chyba tez nie do konca jest dobrym rozwiazaniem - nie zawsze ilosc nad jakosc sie przeklada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi