Raceman Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Wczoraj Tomek Sikora wywalczył 1 miejsce z startu masowego tak trzymać dalej TOMEK pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 szkoda, że na koniec sezonu ... a dla tych co nie widzieli powtórka dzisiaj o 14 na eurosporcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Dodam że przedwczoraj był 2 ale wtedy byłam wsciekla że puszczają biatlon a nie alpine ski więc nie cieszyłam się z tego miejsca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Jak mozna być złym na biathlon i na Tomka , przecież to taki miły , wesoły , skromny chłopak. Nikt nie wie ile pracy go te miejsca na podium kosztowały. Tomek życzę wszystkiego najlepszego , byś pokazywał im że nietylko maszyny mogą wygrywać (wszelcy norwegopodobni) ale i ludzie z orłem na piersi tego Ci Marcin życzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi