Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Z okazji dzisiejszego Dnia Faceta życzę Wam, kochani Chłopcy, duuużo śniegu, zero kontuzji, żebyście za szybko nie dorastali (żeby Wasze umysły nie zamieniły się nigdy w gąbczaste mózgi starych zgredów), żeby to forum się pięknie rozwijało no i spełnienia wszystkich marzeń (to ostatnie może być niebezpieczne ale napisałam i nie będę już kasować)! Kwiatki sobie daruję - mam nadzieję że nie będziecie ubolewać nad tym:) BUZIAKI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Dzięki Wróżko ale co to za dzień faceta? Z tego co pamiętam to jakoś we wrześniu był dzień chłopaka...? no ale teraz to już się połapać ciężko, bo ostatnio nawet jakiś dzień teściowej był!! Czego to się juz nie wymyśli żeby trochę koniunkturę nakręcić? Z walentynek to się zrobiło niemal święto państwowe... A zróbmy sobie dzień narciarza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Dzięki Wróżko ale co to za dzień faceta? Z tego co pamiętam to jakoś we wrześniu był dzień chłopaka...? no ale teraz to już się połapać ciężko, bo ostatnio nawet jakiś dzień teściowej był!! Czego to się juz nie wymyśli żeby trochę koniunkturę nakręcić? Z walentynek to się zrobiło niemal święto państwowe... A zróbmy sobie dzień narciarza!! dzień tesciowej:eek: ...proszę tylko tu bez zboczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Dzień faceta jest 30 września lub 10 marca a ponieważ 10 marca był bliżej więc pokusiłam się o życzenia:) Dzień narciarza to świetny pomysł, tylko kiedy on miałby być?? Trzeba jakąś symboliczną datę wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Dziękuję Wróżko:) a gdzie buzi? Jeśli chodzi o mnie to moge ten dzień obchodzić dwa razy w roku:D a dzień narciarza co weekend przez całą zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Buzi w pierwszym poście były Ale aż dziwne że takiego dnia nie ma... To poważne niedociągnięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Serdeczne dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Dzięki wielkie. Mało kto pamięta o tym święcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 na imię mam Mało, a na nazwisko Kto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Dziękuje :*:* P.S. a ja myslałem że Kasia *... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Mało która kobitka* , Kasiu Chciałem w ten sposób dodatkowo zaznaczyć moje pozytywne zaskoczenie Jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 No dobra, dobra, bo jeszcze chwila i ja w tym wątku będę dziękować a przecież nie do tego został stworzony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Spóźnione dzięki za życzenia, no i oczywiście wszystkiego najlepszego wszystkim drogim Panom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 Spóźnione dzięki za życzenia, no i oczywiście wszystkiego najlepszego wszystkim drogim Panom! Mario - dzieki i co za mile przebudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2008 A ja nawet na PM dostałem życzenia;) Dziękuję bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2008 I czym się tu chwalić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 14 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2008 Dzięki Bardzo późno ale ja obchodzę ten dzień co dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi