Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Mam do sprzedania kurtkę na narty -

Gość bobic

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę się przypierd@#$ ale ja mam Fischer Hot Fire i Salomon XW10 06/07 do sprzedania :)

Wiecej danych/szczegółów nie podaje :P

Tylko zajawka.

IMHO Bobic powinieneś dostać ostrzeżenie :)

No nie zgodze sie z Toba.

JA nie wymieniam marki, nazwy produktu. Tylko informuje, ze cos mam, co chce sprzedac.

A jak ktos zainteresowany, to wiecej na PW, bo nie bede robil tutaj gieldy.

Jak masz napisac, ze cos chcesz sprzedac, nie robiac reklamy produktu ?

Czy ja Ci powiedzialem lub JC, ze nie mozesz miec w podpisie info, ze handlujesz sprzetem ?

Dowalilem sie do tego, ze w co drugim swoim poscie chciales opchnac jakies Fajery - tylko tyle.

No fakt Michal przegiales.

Powinienes napisac ze masz do sprzedania 2 pary bardzo dobrych nart renomowanych firm w super cenie - NOWKI.

Odpowienikiem XL dla nich bedzie podanie dlugosci / promien skretu.

reszta na PW

Acha - zapomnialem dodac - powinienes zalozyc do tego nowy watek, dobrze to widac wtedy i nie trzeba w co drugim podpisie tego dodawac :D

Ok, czpeiacie się.

Poproszę w takim razie Admina o upomnienie (sam nie jestem w stanie sobie dać), a posta o wyrzucenie.

Swoją drogą mysiauek dostał po którymś razie dopiero upomnienie :D

Czy ja Ci powiedzialem lub JC, ze nie mozesz miec w podpisie info, ze handlujesz sprzetem ?

Sprawa została omówiona na spokojnie z JC, z ktorym ustaliłem, że ta zasada obowiązuje każdego w jakiejkolwiek formie.

Bobic, bardziej niż upomnienie, wolałbym żeby Administratorstwo przemyslało stworzenie forum "SPRZEDAM".

I to tyle w tym temacie.

No fakt Michal przegiales.

Powinienes napisac ze masz do sprzedania 2 pary bardzo dobrych nart renomowanych firm w super cenie - NOWKI.

Odpowienikiem XL dla nich bedzie podanie dlugosci / promien skretu.

reszta na PW

Acha - zapomnialem dodac - powinienes zalozyc do tego nowy watek, dobrze to widac wtedy i nie trzeba w co drugim podpisie tego dodawac :D

Dzieki za poparcie :)

Sprawa została omówiona na spokojnie z JC, z ktorym ustaliłem, że tazasada obowiązuje każdego w jakiejkolwiek formie.

Bobic, bardziej niż upomnienie, wolałbym żeby Administratorstwo przemyslało stworzenie forum "SPRZEDAM".

I to tyle w tym temacie.

Ma rację. Zróbta zakładkę giełda sprzętu czy coś takiego i w tym dziale niech se sprzedają. I nikt nikogo nie będzie op....ał za kupczenie na forum.

Podejrzewam, że argumentem przeciw będzie darmowa reklama sklepów itp, ale uważam, że jakoś to można uregulować.

Pozdrawiam.

• Downvote 1

Ma rację. Zróbta zakładkę giełda sprzętu czy coś takiego i w tym dziale niech se sprzedają. I nikt nikogo nie będzie op....ał za kupczenie na forum.

Podejrzewam, że argumentem przeciw będzie darmowa reklama sklepów itp, ale uważam, że jakoś to można uregulować.

Pozdrawiam.

Chcieć znaczy móc.

Kwestia dla JC.

Ja niestety nie moge dorzucic nowego dzialu. Moze to zrobic tylko Jacek.

Pomysl moze i dobry, choc zawsze jest cos ZA i PRZECIW.

Ale ja jestem za tym, bo zawsze ktos ma na sprzedaniu cos, czego chce sie pozbyc, prosze nie mylic z HANDLOWANIEM sprzetem.