Gość bobic Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Ale nie będę pisał nic więcej, bo to nie gielda. Nie sprzedaje szmelcu Rozmiar XL. NOWKA ! Wiecej info na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 I nikt nie dal Ci reprymendy..... moze dlatego ze Bugi jest u Zabojadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Nie pisałem szczegolow;) Tylko zajawke. A po drugie, to nie powtarzam tego w co drugim moim poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Nie chcę się przypierd@#$ ale ja mam Fischer Hot Fire i Salomon XW10 06/07 do sprzedania Wiecej danych/szczegółów nie podaje Tylko zajawka. IMHO Bobic powinieneś dostać ostrzeżenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Nie chcę się przypierd@#$ ale ja mam Fischer Hot Fire i Salomon XW10 06/07 do sprzedania Wiecej danych/szczegółów nie podaje Tylko zajawka. IMHO Bobic powinieneś dostać ostrzeżenie No nie zgodze sie z Toba. JA nie wymieniam marki, nazwy produktu. Tylko informuje, ze cos mam, co chce sprzedac. A jak ktos zainteresowany, to wiecej na PW, bo nie bede robil tutaj gieldy. Jak masz napisac, ze cos chcesz sprzedac, nie robiac reklamy produktu ? Czy ja Ci powiedzialem lub JC, ze nie mozesz miec w podpisie info, ze handlujesz sprzetem ? Dowalilem sie do tego, ze w co drugim swoim poscie chciales opchnac jakies Fajery - tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Nie chcę się przypierd@#$ ale ja mam Fischer Hot Fire i Salomon XW10 06/07 do sprzedania Wiecej danych/szczegółów nie podaje Tylko zajawka. IMHO Bobic powinieneś dostać ostrzeżenie Co wolno wojewodzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 No fakt Michal przegiales. Powinienes napisac ze masz do sprzedania 2 pary bardzo dobrych nart renomowanych firm w super cenie - NOWKI. Odpowienikiem XL dla nich bedzie podanie dlugosci / promien skretu. reszta na PW Acha - zapomnialem dodac - powinienes zalozyc do tego nowy watek, dobrze to widac wtedy i nie trzeba w co drugim podpisie tego dodawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Ok, czpeiacie się. Poproszę w takim razie Admina o upomnienie (sam nie jestem w stanie sobie dać), a posta o wyrzucenie. Swoją drogą mysiauek dostał po którymś razie dopiero upomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Ale To Ty Jestes Naszym Wzorem I Idolem ! I Ty Masz Byc Krysztalowy !!! Howgh 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Dobra, to ide sie umyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 I nikt nie dal Ci reprymendy..... moze dlatego ze Bugi jest u Zabojadow Tym postem wywołałeś wilka z lasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Czy ja Ci powiedzialem lub JC, ze nie mozesz miec w podpisie info, ze handlujesz sprzetem ? Sprawa została omówiona na spokojnie z JC, z ktorym ustaliłem, że ta zasada obowiązuje każdego w jakiejkolwiek formie. Bobic, bardziej niż upomnienie, wolałbym żeby Administratorstwo przemyslało stworzenie forum "SPRZEDAM". I to tyle w tym temacie. No fakt Michal przegiales. Powinienes napisac ze masz do sprzedania 2 pary bardzo dobrych nart renomowanych firm w super cenie - NOWKI. Odpowienikiem XL dla nich bedzie podanie dlugosci / promien skretu. reszta na PW Acha - zapomnialem dodac - powinienes zalozyc do tego nowy watek, dobrze to widac wtedy i nie trzeba w co drugim podpisie tego dodawac Dzieki za poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Sprawa została omówiona na spokojnie z JC, z ktorym ustaliłem, że tazasada obowiązuje każdego w jakiejkolwiek formie. Bobic, bardziej niż upomnienie, wolałbym żeby Administratorstwo przemyslało stworzenie forum "SPRZEDAM". I to tyle w tym temacie. Ma rację. Zróbta zakładkę giełda sprzętu czy coś takiego i w tym dziale niech se sprzedają. I nikt nikogo nie będzie op....ał za kupczenie na forum. Podejrzewam, że argumentem przeciw będzie darmowa reklama sklepów itp, ale uważam, że jakoś to można uregulować. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Ma rację. Zróbta zakładkę giełda sprzętu czy coś takiego i w tym dziale niech se sprzedają. I nikt nikogo nie będzie op....ał za kupczenie na forum. Podejrzewam, że argumentem przeciw będzie darmowa reklama sklepów itp, ale uważam, że jakoś to można uregulować. Pozdrawiam. Chcieć znaczy móc. Kwestia dla JC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Ja niestety nie moge dorzucic nowego dzialu. Moze to zrobic tylko Jacek. Pomysl moze i dobry, choc zawsze jest cos ZA i PRZECIW. Ale ja jestem za tym, bo zawsze ktos ma na sprzedaniu cos, czego chce sie pozbyc, prosze nie mylic z HANDLOWANIEM sprzetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Mozna by zrobić cos tak jak autogiełda , np. prywatne pojedyncze ogłoszenia bezpłatnie a np. dla firm handlujących i hurtowników płatne . pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 ... moze wreszcie ktos kupi ta kurtke od Bobica i bedzie spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Hehe dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 kto ma XL niech bierze , ja mam L to się nie zalapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Wlasnie - kupcie kurtke i po temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Będzie szybciej jak oddasz za free albo do czerwonego krzyża wtedy grzech reklamy na forum będziesz miał odpokutowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Po moim trupie Wole być grzesznikiem, a i tak na pewno będę się smażył w piekle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 a co to za kurtka ??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi