pablo69 Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 mam pytanie czy ktos wiem moze czy ktoś w polsce sprzedaje gogle shreda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Czyzby fan Tediego??? Nie spotkalem sie z tymi goglami w zadnym sklepie, chociaz szczerze mowic patrzylem kidys za nimi, tak z ciekawosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 u nast tego nie ma http://www.shredoptics.com/dealers/index.html ale u sąsiadów już można poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 łeee nie dajcie się zwariować jezdzic w takich goglach dlatego że Tadek w takich smiga troche smiesznie no i wydaje mi sie że Carrera czy Uvex są dużo lepsze chodzi mi tu o jakość wykonania przede wszystkim szybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 A w czym ja jezdze?? Carrera przeciez. Tak z czystej ciekawosci patrzylem za nimi. Pewnie w Polsce nie ma dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Hot ale ja nie pisałem że ty tylko tak ogólnie ale te gogle przez swoj kolor mają coś w sobie widać Cie z bardzo daleka Ciekawe foty TeDa http://www.shredoptics.com/shredders/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 szczególnie wtedy jakbyś kask do kompletu w tym samym kolorze założył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 od roboli z budowy by pasował a widzieliscie on prawie zawsze jak stoi na tym 1 miejscu ma na sobie 2 pary gogli a wracając do kasków to on używa Giro które w ogóle mi się nie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Dla mnie Giro i Shred maja taki raczej snowboardowy design, dlatego mnie nie przekonuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Hot mi sie kaski (a'la snowboardowe tzn miekkie uszy) nie podobają ale jakieś lajtowe gogle luzackie nie są złe kolega jezdzi w dragonach i wygląda to fajnie, a widziałeś kask uvexa z miekkimi uszami i gardą ?? Ivica w takim jezdzi miedzy innymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Ted ma takie troszkę jakby "ciepławe" te gogle... Wolę carrerę - zwłaszcza że moje mają szybki z polaryzatorem który sporo daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 chyba poczytał że jest trochę "cieplutki" i dzisiaj ma białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 hehehe, też mi się to w oczy rzuciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo69 Napisano 9 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 tak jestem fanem teda a te gogle maja to cos i sa naprawde dobrze wykonane chodzi mi o szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnum44 Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Dealer Shreda jest we Wroclwaiu. TYLKO tam jak na razie Sama chce kupic sobie te okularki, ale nie znam nikogo kto by takie mial. Co o nich sadzicie? Czy paruja i czy sa watre swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 Shred, Carrera....... eeee tam. Pragne poinformowac, ze przejelismy dystrybucje POC na Polske. Strone sobie znajdziecie w googlu, by nie bylo reklamy Zajefajny sprzecik maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 18 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2009 nawet bardzo w białce miałem okazje pooglądać gogle POC coś fajnego, na przyszły sezon jednak zamowiłem już Oakleyie i powoli zaprzeczam temu co pisałem po wyżej mam kask snowboardowy a teraz jeszcze tee gogle trendy sie zmieniają znaczy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shebel95 Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Shred ja nialem okazje jeździc w googlach shred;) i polecam je wogóle nie paruja świetny kontrast i dobry wygląd ;D polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Shred, Carrera....... eeee tam. Pragne poinformowac, ze przejelismy dystrybucje POC na Polske. Strone sobie znajdziecie w googlu, by nie bylo reklamy Zajefajny sprzecik maja mam POCa rekawice ale nie kupowalem ich w Polsce bo u nas ceny byly z kosmosu, zmieni sie cos teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 mam POCa rekawice ale nie kupowalem ich w Polsce bo u nas ceny byly z kosmosu, zmieni sie cos teraz? napewno coś się zmieni szczególnie jak pogadasz z odpowiednią osobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 31 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2009 Zmieni - beda jeszcze drozsze A serio, to moge przeslac Ci cennik POC, jak jestes zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi