Gość Robalek Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 naszego forum, zasyłam od siebie a i zapewne od innych dżentelmenów tegoż forum, moc życzeń oraz kilka kwiatków by dostrzec Was że jesteście przecudnymi kwiatuszkami pośród Nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Dołączam moje życzenia dla wszystkich Pań - dzisiaj na zawodach Carving Cup będę patrzył tylko na przejazdy dziewczyn, facetów nie zauważam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Dzięki Chłopaki cmok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 będę patrzył tylko na przejazdy dziewczyn, facetów nie zauważam:) Może jakiś zboczony jestem, ale ja tak mam na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Może jakiś zboczony jestem, ale ja tak mam na codzień Gdybys sie czul w tym osamotniony to wiedz ze nie jestes sam DZIEWCZYNY - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! Nawet tym nie do konca przemilym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY ! Zapraszajcie swoje koleżanki do przyłączenia się do naszego forum. Potrzeba nam więcej takich fajnych użytkowników jak np. Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 W imieniu płci odmiennej od Waszej - jeszcze raz dziękujemy No dobra, Ambro, co chcesz ode mnie? ...bo komplementy nigdy nie są bezinteresowne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Wszystkiego najlepszego!! Aby nigdy Wam kwiatuszków nie brakło i abyście zawsze były kochane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Dzięki chłopaki, kochani jesteście ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Staramy sie - Zdrowko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 W imieniu płci odmiennej od Waszej - jeszcze raz dziękujemy No dobra, Ambro, co chcesz ode mnie? ...bo komplementy nigdy nie są bezinteresowne:) Sprowadź więcej dziewczyn na forum. Może np. te które widać na Twoich zdjęciach Od razu będziemy nam raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 One młode są jeszcze i mają teraz w głowie inne rzeczy:) ...i nie są to narty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Ja też jestem jeszcze młody i na myślenie o nartach mam mało miejsca w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 ...ale trochę masz, mimo wszystko, a One nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Mów ile ? Może lubię młodsze a może Ci się wydaje i to ja jestem od nich młodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 ...ale trochę masz, mimo wszystko, a One nie w ramach wyjaśnienia - to się odnosiło do miejsca w głowie na myślenie o nartach Mów ile ? Może lubię młodsze a może Ci się wydaje i to ja jestem od nich młodszy Lubić to Ty możesz piwo:) Gustaw (blondynka) to moja Siora (a konkretnie kuzynka) i ma 17 lat a brunetka to Marysia (psiapsióła Gustawa) i ma 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Lubić to Ty możesz piwo Gustaw (blondynka) to moja Siora (a konkretnie kuzynka) i ma 17 lat a brunetka to Marysia (psiapsióła Gustawa) i ma 16 lat. A piwko lubię, prawda a różnica między Twoją siostrą a mną nie wielka no ale rozumiem że nie wszyscy muszą kochać postowanie o wiązaniach, smarach narciarskich itp. Dobrze że lubią nartować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 No One zdecydowanie nie lubią. Moja Siora na nartach jeździ bo ja jeżdzę ale na jeżdżeniu się kończy... może kiedyś, kto wie! offtopa zrobiliśmy:) pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi