1973marcin Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 PS Wpiszcie sobie w googlach "narty" i zobaczycie, że wszyscy są najwięksi, najpopularniejsi, po prostu naj! A ja myślałem, że naj może być tylko jeden .... nie wszystkie ale 3 z 4 pierwszych tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Sławku, ale jakby na to nie patrzeć to jednak Ty trzymasz palmę pierwszeństwa w aktywności na forum;) W panelu użytkownika w forum info jest pozycja: liczba postów na dzień i tutaj masz 1,55. Dla przykładu JC-1,09 bobic-0,92 homar-1,51 figo-0,91. Inna `kategorię` stanowią forumowicze o stażu krótszym niż rok, przewodzą tu wróżka-5,04 i ambro-4,12 ale ich statystyki są na razie zafałszowane ze względu na czas do jakiego sie odnoszą. Ale 100 postów nie udało się mi machnąć w weekend, choć przyznam że nie starałem się taki rekord wykręcić Zajebisty ten obrazek jest!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi