kross Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Witam Jestem nowy, i całkiem zielony jeśli chodzi o narty, i sporty zimowe... Mam 3 pary nart. Dostałem je od kuzyna, który wie tyle co i ja Rossignol Bandit Volki Ranger Rossignol Kevlar Group7 Czy wiecie coś na temat tych nart? Bo mam zamiar je sprzedać, ale nic o nich nie wiem... Nawet, czy jest sens je wystawiać na aukcje... Mam do nich jakieś kijki, i pokrowce... Czekam na wasze wiadomości Pozdrawiam Piotrek PS. Może macie propozycję, za ile można je sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 50zł w sumie. Serio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 i to tak przy dobrych wiatrach te 5 dych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 moze sprytnie zareklamujesz na allegro ze niby z autografem od herminatora to by i za 100 poszły, nie ale serio na giełdzie sprzetu narciarskiego tak jak skier i robert max 5 dych i to po owocnych targach:) chyba że dorwiesz kolekcjonera starego sprzętu narciarskiego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Za te 3 pary 50pln??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 tak łącznie 50zł to taki max, to są bardzo stare narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 WoW... Spodziewałem się trochę więcej ... :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Ewentualnie za sztachetki ładnie pokolorowane możesz sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 WoW... Spodziewałem się trochę więcej ... :eek: Nie ma bata niestety. Nawet wypożyczalnie tego nie wezmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 WoW... Spodziewałem się trochę więcej ... :eek: Generalnie bardziej opłacałoby sie dać komuś darmo, bo jak wystawisz na np. Allegro to raz że zapłacisz parę złotych za wystawienie przedmiotu, potencjalnie (jakby ktos sie skusił) prowizję (niewielka ale jednak) do tego dolicz koszt wysyłki (u kuriera kosztowac to może nawet 60,- a na poczcie też z 20-ścia parę złotych) to gra nie jest warta świeczki a szczerze wątpię czy ktoś chciałby dopłacic kilkadziesiąt złotych za przesyłkę. Więc bilans wychodzi na ZERO. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 te 50 dych o ktorych pisza chlopaki to za komplet czyli trzy pary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Kross płotek możesz zrobić z nich:D bo to sztachetki pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Kross płotek możesz zrobić z nich:D bo to sztachetki pozdro Barti:D Nie kradnij pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Mysiauek ja już mam 60mb płotu gotowego a w garażu jeszcze jest chyba na 100:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Na elegancką boazerie też by się nadawały Ja bym tam wolał na allegro sprzedać zaznaczeniem że koszty pokrywa kupujący. Leprze to niż wożenie ich samochodem na targi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kross Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Wole komuś oddać.... Ale nikt ze znajomych nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 No właśnie to jest problem a Ja swego czasu założyłem wątek o utylizacji nart. Trochę go sobie odpuściłem ale obiecuje że jak się cosik w temacie tym dowiem, to dodam do starego wątku. P.S. Te Bandit'y to jeszcze są cuuuuuuuuuuuś warte, reszta to dla pasjonatów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Mysiauek ja już mam 60mb płotu gotowego 60 megabajtów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 oceniłbym?...póżny Gierek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Bobek metrów bierzących:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi