SB Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Wszyscy w potfelach nosimy wszelkiego rodzaju kary: płatnicze, kredytowe,punktowe,rabatowe..... itd muszę wam powiedzieć że ów wszelkiego rodzaju plastiki znajdują znakomite zastosowanie w mroźny poranek, a mianowicie super zastępują tradycyjną szkrobaczkę do szyb. Jakie są zalety: każdy z nas ma ich przy sobie co najmniej kilka i co najważniejsze zazwyczaj zawsze o każdej porze roku, więc nie ma problemu że nas zaskoczył poranny przymrozek. Karta w porównaniu z szkrobaczką jest mniejsza ale ma to swoją pozytywną cechę możemy niemal z zegarmistrzowską precyzją oczyścić lusterka boczne w samochodzie co do tej pory robiliśmy paznokciem bo szkrobaczka nie mieściła się w lusterko. Jeżeli posiadamy pasażerów możemy liczyć na ich pomoc: wystarczy rozdać im karty(raczej dawać im do łap te punktowe bankowych nie!), a do tych czas patrzyli z założonymi rękami na kierowcę zmagającym się z zamarzniętym samochodem. A gdy jesteśmy sami to możemy walczyć z szronem na szybach na 2 ręce;). :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Moja siorka, nałogowa palaczka skrobie szybę paczką fajek. Widziałem to, też dobry sposób:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 hehe super:D popieram:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Moja siorka, nałogowa palaczka skrobie szybę paczką fajek. Widziałem to, też dobry sposób:D No to mam nadzieję że podda się modzie na nie palenie:) i dzięki mojemu wynalazkowi dosłownie i w przenośni nie zostanie na przysłowiowym lodzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Jak ktoś ma stare radio na kasety w furze no i przede wszystkim ma kasety to one są jeszcze lepsze a konkretniej ich opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 SB to Bezdenna Studnia Pomysłów (w skrócie BSP) Sama tego doswiadczylam Otoż w moich bucikach Atomica strasznie sie śnieg kleił do podeszw - w sumie olałam to i przyjełam za oczywiste ze muszę 5 min sie babrac z kijem i walić w ten śnieg zeby go odkruszyć z butow. SB mi doradził żeby nasmarowac smarem do nart - tak zrobilam i muszę przyznac ze to byla zupełnie inna jakość narciarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 SB to Bezdenna Studnia Pomysłów (w skrócie BSP) Sama tego doswiadczylam Otoż w moich bucikach Atomica strasznie sie śnieg kleił do podeszw - w sumie olałam to i przyjełam za oczywiste ze muszę 5 min sie babrac z kijem i walić w ten śnieg zeby go odkruszyć z butow. SB mi doradził żeby nasmarowac smarem do nart - tak zrobilam i muszę przyznac ze to byla zupełnie inna jakość narciarstwa lepiej by było Studnia Bezdenna Pomysłów w skrócie SBP by się integrowało z moim loginem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 No w takiej kolei wydarzeń teraz to już musisz sobie zmienić login Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 A ja kiedys szkrobałem pudełkiem z płyty CD:) Karty to dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 SB, pomysly masz momentami na poziomie Monthy Paytona - w pozytywnym oczywiscie aspekcie Rozumiem ze skrobiesz krawedzia zewnetrzna od paska elektronicznego coby takowego nie uszkodzic. Ja kiedys skrobalem pudelkami kaset magnetofonowych. Na marginesie polecam ogrzewane lusterka boczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 SB, pomysly masz momentami na poziomie Monthy Paytona - w pozytywnym oczywiscie aspekcie Rozumiem ze skrobiesz krawedzia zewnetrzna od paska elektronicznego coby takowego nie uszkodzic. Ja kiedys skrobalem pudelkami kaset magnetofonowych. Na marginesie polecam ogrzewane lusterka boczne W moim Polonezie 1,6(z szybkami) nawet za dopłatą nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 W moim Polonezie 1,6(z szybkami) nawet za dopłatą nie było Taki live Malucha mialem bez ogrzewania tylnej szyby. Aaaa i na pradnice, jak przypier****lem kluczem francuskim to sie szczotki odblokowywaly i wracalo ladowanie alternatora Raz na autostradzie w Germani jak sie juz sciemnialo :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 a w moim maluszku w wersji elegant doplata wynosila 2 tys dostalem taki wspanialy pakiet: -prawe lusterko -gumowe dywaniki -ogrzewana tylnia szybe -tapicerka z materialu -listwa cienka plastikowa na drzwiach to nasz cud techniki az strasz pomyslec ile wyniosla by doplata za elektryczne lusterka i szyby o klimatyzacji juz nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 yhyyyy - jakbys wlaczyl klime to bys nie podjechal pod gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 SB to Bezdenna Studnia Pomysłów (w skrócie BSP) Jest takie przysłowie że potrzeba matką wynalazków, ja się z nim nie do końca zgadzam: moją matką wynalazków jest lenistwo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 No ja akurat potrzebe lenistwa doskonale razumiem jako "matke". Przynajmniej momentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Czyste autko na święta Jak to zrobić żeby mieć czyste autko na święta, ja już mam a chciałbym wam powiedzieć jak to zrobić żeby się nie narobić . Więc aby to załatwić bezgotówkowo potrzebne jest autocasco na samochód i młotek, młotkiem trzeba klupnąć w szybę no i wstawiamy brudne autko do ASO na wymianę szyby a dobieramy z nową szbką czyściutkie i lśniące...nawet mi opomy Kujawskim posmarwli żeby się błysczały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Tia, u mnie w firmie AC tak działało onegdaj ale na dzień obecny jest tak że za każde puknięcie (et consortes) i każdą sprawkę teraz trza dołoży za zgłoszenie ok. 300 PLN-ów (z własnej kieszeni). To już tak się nie opłaca, ale na private to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2008 Ja to wźiołem żeby miec czyste auto wózek widłowy i go wytrzepałem dobrze reszta sie straci w tłumie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi