Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Benniego znowu szkoda... może w przyszłym sezonie trafi z formą i psychiką. Bo w tym to już chyba nie bardzo... Miller odpuścił sobie slalom a szkoda bo chciałam go zobaczyć. Herbst jechał pięknie ale mnie w ogóle się podoba styl jazdy Austriaków. No i ten młody Marcel Hirscher (89 rocznik) na 7 miejscu:) pieknie! Patrzyłam na jego wyniki i niestety w FIS WC dosć często wylatuje więc jeszcze się chłopak musi podszkolić i opanować emocje... ale ludzie z niego będą Brawa dla Moelgga. Z dziewczyn to moja ulubienica pojechała pięknie - ona potrafi niesamowicie przyspieszać. Pączek też nieźle - ciekawa jestem jak Jej pójdzie slalom bo to w jej przypadku różnie bywa... Schildowa jest 14-sta ze stratą 2:01 więc chyba obstawiałabym na Maryśkę Riesch chociaż ona też potrafi wypadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 zaczęło się w końcu przerwali klasyka i dają slalom:D, szkoda że nie pokazali japońca który na razie wykrecił najlepszy czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 koniec slalomu, molegg, kostelic, hirscher(junior) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Moelgg pojechał przecudnie:) bioderko lekko do ziemi poszło przy wejsciu na stroma ścianke ale wyszedł z tego pieknie! No i młodziak też nieźle pojechał Najlepszy Austriak dzisiejszego dnia! Teraz laski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 A więc "Pączek" wygrał jakoś ją lubię i foke zrobiła na końcu:) 1. Anja Pearson 2:30.60 2. Maria Reisch +0.20 3. Lindsey Vonn +0.26 ... 8. Nicole Hosp +1.34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 A jednak! Cieszy mnie to bardzo bo tez ja bardzo lubie - wesoła i silna dziewczyna:D Foczka jest zajebista tak jak numer z nartą u Cucha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Moelgg pojechał przecudnie bioderko lekko do ziemi poszło przy wejsciu na stroma ścianke ale wyszedł z tego pieknie! No i młodziak też nieźle pojechał Najlepszy Austriak dzisiejszego dnia! Teraz laski... Jak dla mnie Hirscher jest the best i za 2 maks 3 sezony zastąpi Fitnessa a Foka sie obudziła na koniec sezonu Lindsey znow przed Niki wiec kolejne pkt do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 No Homar, nasz zaklad z poczatku sezony diabli wzieli, zadna z "naszych" austryjaczek nie wygra co nie znaczy ze herbary u gorali nie mozna zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Anja "Foczka" Pearson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 niech zgadnę - Twoja tapeta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Hahaha:) nie Kasiu to nie moja tapeta:D Na tapecie mam gondolę z Soelden na tle błękitnego nieba;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 10 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2008 Ja mam na tapecie zdjęcie z avatara, tylko nieco większe - kilkanaście razy dziennie rozwalam się na fotelu w pracy i gapię się w tą fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi