juice Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 No to ja poszedłem troche dalej i zawsze uzywam 1-go ale za to 3-rzy częściowego kompletu-koszulka termoaktywna,bokserki i skarpetki.I póki co jeszcze nie zmarzłem ,ani się nie spociłem. Ale to na pewnie dzieki technice oddawania potu i nie przyjmowania wiatru. Dla zainteresowanych mogę przeprowadzic szkolenie jak osiagnac ten stopień wtajemniczenia. CENY KONKURENCYKNE!!! ZAPRASZAM. No jezeli to co napisales powyzej oznacza ze opanowales sztuke jazde bez spodni i kurtki to juz Ci mowie MISTRZU i zapisuje sie na szkolenie bez wzgledu na cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 No to ja poszedłem troche dalej i zawsze uzywam 1-go ale za to 3-rzy częściowego kompletu-koszulka termoaktywna,bokserki i skarpetki.I póki co jeszcze nie zmarzłem ,ani się nie spociłem. Ale to na pewnie dzieki technice oddawania potu i nie przyjmowania wiatru. Dla zainteresowanych mogę przeprowadzic szkolenie jak osiagnac ten stopień wtajemniczenia. CENY KONKURENCYKNE!!! ZAPRASZAM. No jezeli to co napisales powyzej oznacza ze opanowales sztuke jazde bez spodni i kurtki to juz Ci mowie MISTRZU i zapisuje sie na szkolenie bez wzgledu na cene Soczek Rozumiem, że Hucu wszystkie jajka w domu ma zimne (lodówka lub wypad na narty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Soczek Rozumiem, że Hucu wszystkie jajka w domu ma zimne (lodówka lub wypad na narty) Mądrzy ludzie powiadają,że każdy troszczy się i szanuje to czego mu najbardziej brakuje.Dlatego ja moge skupic się nad szanowaniem innych atrybutów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 13 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2008 Muszę przyznać: kontruderzenie 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 22 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Bielizna Co sądzicie o tej koszulce jeżeli ktoś ma coś takiego to proszę o opinie, bo cena spadła o 20 PLN i coraz bardziej mi sie podoba: http://allegro.pl/show_item.php?item=460897034&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0D%0A++++%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+lub+wiadomo%C5%9B%C4%87+Gadu-Gadu+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0D%0A++++%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E I w ogóle co sądzicie o wyrobach tej marki. Pozdrawiam i z góry dziekuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Witam, używam wyroby Crafta od kilku sezonów. Bielizna miła w dotyku, włókno sztuczne, ale sprawia wrażenie, że to materiał naturalny, rekomendowana przez Gore, można prać ponoć w temperaturze nawet do 95 stopni, ale ja osobiście tego nie sprawdzałem i nie proponuję nikomu. Przed zakupem proponowałbym taki wyrób zmierzyć gdzieś w sklepie, ja raz zamówiłem ze sklepu internetowego komplet bielizny w rozmiarze takim jaki miałem w domu i po przymierzeniu okazało się, że kalesony są OK, ale koszulka była skrojona na bardzo szczupłego faceta a mnie tu i ówdzie przybyło i była ciasna. Ponowna wysyłka to koszty i okazuje się, że okazja to już nie okazja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi