Ziemowit Napisano 4 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Jeeb napisał: Kim jesteś że w pierwszym poście bez przywitania oceniasz użytkowników i administrację tego forum ? Wyluzuj, bubol to bardzo pozytywna osoba ze skiforum. No chyba że to wyrafinowany żart, to kupuję i doceniam P.S. Obstawiam to drugie Edytowane 4 Kwiecień 2021 przez Ziemowit 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubol Napisano 4 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2021 (edytowane) 12 godzin temu, moruniek napisał: Witamy na forum. Do zobaczenia na nartach. Krzysztof jak tylko będzie możliwość i będziesz w okolicy to zawsze. Może i się nie przywitałem, ale trochę tu błądzę. Najwazniejsze, że mam z wami kontakt. Edytowane 4 Kwiecień 2021 przez Bubol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2021 Mam propozycję chyba najbardziej dla Mitka na najbliższy czas 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 Uruchomienie forum to nie jest taka ciężka filozofia. Może komuś się strasznie nie chce do tego przysiąść i dokończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig12345 Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 Od kilku lat pisałem, że to 'mienie porzucone" i działa już tylko z przyzwyczajenia.... ale domena skiforum.pl jest znana więc marketingowo cenna..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 3 godziny temu, Ziemowit napisał: Uruchomienie forum to nie jest taka ciężka filozofia. Może komuś się strasznie nie chce do tego przysiąść i dokończyć. Może jednak odkopują coś ze zgliszcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 4 minuty temu, sstar napisał: Może jednak odkopują coś ze zgliszcz. Nadzieja umiera ostatnia. Gdyby właścicielowi cokolwiek zależało to by umieścił prostą stronę z jakąkolwiek informacją. Pozdro Wiesiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 4 minuty temu, Wujot napisał: Nadzieja umiera ostatnia. Gdyby właścicielowi cokolwiek zależało to by umieścił prostą stronę z jakąkolwiek informacją. Pozdro Wiesiek Tu są rozne ideologie. Lepiej bez falstartu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 (edytowane) 7 minut temu, sstar napisał: Tu są rozne ideologie. Lepiej bez falstartu. Nie chodzi o falstart tylko informację, że "pracujemy nad przywróceniem forum". Bez tego znaczy - nie pracujemy. Nawet jako marka za chwilę domena skiforum.pl nic nie będzie warta. Zresztą, widać, że JC ciśnienie też zeszło, więc tutaj też da się funkcjonować. Widzę nawet plusy z jednego miejsca. Pozdro Wiesiek Edytowane 6 Kwiecień 2021 przez Wujot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 13 minut temu, Wujot napisał: Nie chodzi o falstart tylko informację, że "pracujemy nad przywróceniem forum". Bez tego znaczy - nie pracujemy. Nawet jako marka za chwilę domena skiforum.pl nic nie będzie warta. Zresztą, widać, że JC ciśnienie też zeszło, więc tutaj też da się funkcjonować. Widzę nawet plusy z jednego miejsca. Pozdro Wiesiek Plusy dodatnie czy ujemne? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 53 minutes ago, Wujot said: Nie chodzi o falstart tylko informację, że "pracujemy nad przywróceniem forum". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 (edytowane) Godzinę temu, sstar napisał: Może jednak odkopują coś ze zgliszcz. Być może coś odkopują. Forum tak naprawę stoi i jest wstępnie gotowe do użytku. Jest tylko ustawiona blokada dostępu w postaci przekierowania na stronę z napisem "Pracujemy nad przywróceniem strony 🙂'. Wystarczy ją zdjąć. Edytowane 6 Kwiecień 2021 przez Ziemowit 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 19 minut temu, Ziemowit napisał: Być może coś odkopują. Forum tak naprawę stoi i jest wstępnie gotowe do użytku. Jest tylko ustawiona blokada dostępu w postaci przekierowania na stronę z napisem "Pracujemy nad przywróceniem strony 🙂'. Wystarczy ją zdjąć. Kont nie ma. Próbowałem sign in oraz przypomnij hasło. Brak usera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 2 godziny temu, sstar napisał: Plusy dodatnie czy ujemne? No cóż nie chcem ale musze 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..Duch Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 Tak się zastanawiałem czy zabrać głos w tej dyskusji - w kontekście SF. Tytułem wstępu jestem monogamistą i kiedy - no nawet nie szukałem - trafiłem na coś takiego jak SF po prostu się zalogowałem. SF wypełniło całkowicie moje zapotrzebowanie na pobieranie wiedzy teoretycznej dla potrzeb wykonywanego zawodu, zwłaszcza rozmowy z "senior-em", "mitek-iem", "wort-em", "ferraenzo" i wieloma innymi użytkownikami. Uzyskałem nieocenioną pomoc która bezpośrednio wpłynęła na poziom mojego nauczania. Kiedy i gdzie na SF popełniłem błąd - błąd polegał na tym iż 1. uzewnętrzniałem się emocjonalnie w tematach poza narciarskich 2. Podejmowałem dyskusję w tematach społeczno - politycznych. Czy tęsknię za SF - tak - proszę nie odbierajcie tego jako krytyka SO - poziom dyskusji narciarskich był wg. mnie bardzo wysoki. Czy wrócę na SF - pewnie tak ale widząc zapotrzebowanie na "dobre" porady myślę że SO pozostanie w moim kręgu zainteresowań. Na koniec z góralsko hanysowskim pozdrowieniem, fotka z dzisiejszego poranka : 8 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 3 godziny temu, Adam ..Duch napisał: Uzyskałem nieocenioną pomoc która bezpośrednio wpłynęła na poziom mojego nauczania. 1. uzewnętrzniałem się emocjonalnie w tematach poza narciarskich 2. Podejmowałem dyskusję w tematach społeczno - politycznych. Na koniec z góralsko hanysowskim pozdrowieniem, fotka z dzisiejszego poranka : Nie ma za co 😉 ps. bycie sobą to nie błąd... 3 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek Nikt Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 2 godziny temu, .Beata. napisał: Nie ma za co 😉 ps. bycie sobą to nie błąd... Albowiem jak rzekł dawno temu mistrz: jeśli nie możesz być supermanem to po prostu bądź sobą. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 7 godzin temu, Adam ..Duch napisał: Czy tęsknię za SF - tak - proszę nie odbierajcie tego jako krytyka SO - poziom dyskusji narciarskich był wg. mnie bardzo wysoki. Jajakobyły użytkownik dołączę do Twojej tęsknoty i mam nadzieję że ten wysoki poziom dyskusji zostanie także wprowadzony na to forum. 7 godzin temu, Adam ..Duch napisał: Na koniec z góralsko hanysowskim pozdrowieniem, fotka z dzisiejszego poranka : też pozdrawiam z dzisiejszego poranka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 Dyskusji stricte narciarskich było tam bardzo dużo. Poza narciarskich też. Jednak zawartość merytoryczna była ogromna. Może dlatego, że jest po sezonie, ale tutaj niewiele się dzieje pod względem dyskusji o nartach. Zalogowany jestem na SO od kilku lat, wystarczało mi jednak jedno forum, głównie też dlatego, że łatwiej było obsługiwać na telefonie (Tapatalk). Adam, fajnie że korzystasz z różnych informacji, to trochę tak jak czytanie forum pacjenckiego przez lekarza, pokazuje inną perspektywę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 6 godzin temu, Jeeb napisał: Jajakobyły użytkownik dołączę do Twojej tęsknoty i mam nadzieję że ten wysoki poziom dyskusji zostanie także wprowadzony na to forum. To był chyba sarkazm, bo kazałeś skasować swoje konto i pisałeś "nigdy więcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 2 godziny temu, Ziemowit napisał: To był chyba sarkazm, bo kazałeś skasować swoje konto nie kazałem tylko bardzo grzecznie poprosiłem ale moje posty ciągle można było czytać 2 godziny temu, Ziemowit napisał: pisałeś "nigdy więcej" Kiedy i gdzie to napisałem bo nie przypominam sobie ? Nawet mam pamiątkę dla tych co tęsknią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 3 godziny temu, Jeeb napisał: Kiedy i gdzie to napisałem bo nie przypominam sobie ? Był taki post na KN kiedy wspomniałeś o temacie "Smoleńsk", który był akurat na topie na skiforum, ale nie umiem tego teraz znaleźć. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 3 godziny temu, Jeeb napisał: Nawet mam pamiątkę dla tych co tęsknią 2013 i mój post "trasy biegowe", co za historia 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 (edytowane) A kto lub co to JC? powinnam się bać? Edytowane 7 Kwiecień 2021 przez .Beata. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 7 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2021 1 godzinę temu, .Beata. napisał: A kto lub co to JC? powinnam się bać? Jacek nie gryzie @JC 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi