sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) 16 minut temu, Ziemowit napisał: Ooo, właśnie ktoś to zrobił i forum stoi: https://www.skiforum.pl/index.php?/discover/ Tylko nie ma wątków. EDIT: 10 sekund temu stało. Wątki założymy. Cała... na pokład... Aye, aye, sir! POST! Edytowane 22 Marzec 2021 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 18 minut temu, Ziemowit napisał: Nic się nie stało. Z linuxowego terminala bash trzeba odpalić "chmod -R 777 /home/www/skiforum.pl/web" i można będzie popchnąć to dalej i przejść do zakładki "License". Ale nie masz dostępu, więc nic nie zrobisz. Same informatyki, ja wpisałem 666, sam nie wiem czemu;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 22 minuty temu, sstar napisał: Ten Kasperski to zwykły wioskowy głupek Nie opowiadaj...to jedyny który nie dal się zagiąć mojej córce jak była mała - matko ile ona mi dysków załatwiła syfem z sieci..🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 3 godziny temu, Ziemowit napisał: Chodziło mi bardziej o tych, którzy nie mają dokąd iść, żeby pisać o rzeczach nienarciarskich, których tutejszy admin nie akceptuje, np. smoleńsk, obajtek, rydzyk, epidemia, protesty i tak dalej. O tak, dla takich to trzeba osobne miejsce w internecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) Tymczasem w innej części galaktyki.... TO jest jakoś zaraźliwe ?!? @Jeeb?!? Edytowane 22 Marzec 2021 przez mario33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 41 minut temu, Lexi napisał: Nie opowiadaj...to jedyny który nie dal się zagiąć mojej córce jak była mała - matko ile ona mi dysków załatwiła syfem z sieci..🙂 Mi zaorał dysk szukając wirusa, strasznie mulił generalnie. Na Macu nie mam antywirusa i git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 32 minuty temu, mario33 napisał: Tymczasem w innej części galaktyki.... TO jest jakoś zaraźliwe ?!? @Jeeb?!? Tez miałem jakiś podobny przekaz, to co tylko skionline, ostatni pośród sprawiedliwych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 38 minut temu, pawelb91 napisał: O tak, dla takich to trzeba osobne miejsce w internecie. Oj tam normalni ludzie o zdrowiu i polityce... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Teraz, sstar napisał: Tez miałem jakiś podobny przekaz, to co tylko skionline, ostatni pośród sprawiedliwych... 34 minuty temu, mario33 napisał: Tymczasem w innej części galaktyki.... TO jest jakoś zaraźliwe ?!? @Jeeb?!? ..no popatrz popatrz...a @JC niby tak niewinnie wygląda.......😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 13 minut temu, Lexi napisał: ..no popatrz popatrz...a @JC niby tak niewinnie wygląda.......😉 Sugerujesz, ze niszczy konkurencje;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Godzinę temu, mario33 napisał: Tymczasem w innej części galaktyki.... TO jest jakoś zaraźliwe ?!? @Jeeb?!? Nie wiem co ciebie tak cieszy (dotyczy też @Lexi i @sstar). Może to praca życia @Jeeba. Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku. Dziadek się śmiał i... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 4 minuty temu, marionen napisał: Nie wiem co ciebie tak cieszy (dotyczy też @Lexi i @sstar). Może to praca życia @Jeeba. Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku. Dziadek się śmiał i... Czemu zakładasz ze nas cos cieszy?.. podejrzewam natomiast ze nas śmieszy zbieg okoliczności. Podejrzewam tez ze ktoś taki jak @Jeeb jest na tyle zaradny e na 100% ma zabezpieczenie wiec nie histeryzuj "na wszelki wypadek". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) 13 minut temu, marionen napisał: Nie wiem co ciebie tak cieszy (dotyczy też @Lexi i @sstar). Może to praca życia @Jeeba. Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku. Dziadek się śmiał i... @Jeeb sobie poradzi. Kilka razy miesiąc czy dwa wcześniej był ten komunikat i forum wracało. Edytowane 22 Marzec 2021 przez Ziemowit 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 2 minuty temu, Ziemowit napisał: @Jeeb sobie poradzi. Kilka razy już był ten komunikat i forum wracało. Dzięki za info. Osobiście nie jestem fanem @Jeeb, nie czytam jego forum, co nie znaczy, że mu źle życzę. Doceniam pasję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) 57 minut temu, marionen napisał: Nie wiem co ciebie tak cieszy (dotyczy też @Lexi i @sstar). Może to praca życia @Jeeba. Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku. Dziadek się śmiał i... No właśnie jeeb trochę obśmiewał skiforum, karma wraca... a krzywdy pewno nie bedzie ps zawsze jesteś taki serio jak na tyczkach? Edytowane 22 Marzec 2021 przez sstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Panowie, zamiast komentować co się dzieje na innych forach może jakaś relacja z nart chociaż króciutka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 6 minut temu, WojtekM napisał: Panowie, zamiast komentować co się dzieje na innych forach może jakaś relacja z nart chociaż króciutka? Chłopie. Napisałem ostatnio z pięć i nie krótkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 2 godziny temu, WojtekM napisał: Panowie, zamiast komentować co się dzieje na innych forach może jakaś relacja z nart chociaż króciutka? Jutro będzie,nadludzkim wysiłkiem udało się przeprowadzić łapankę na chetnych na jutrzejszą jazdę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekM Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 1 minutę temu, lski@interia.pl napisał: na jutrzejszą jazdę To rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 3 godziny temu, marionen napisał: Nie wiem co ciebie tak cieszy (dotyczy też @Lexi i @sstar). Może to praca życia @Jeeba. Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku. Dziadek się śmiał i... Ty tak na serio ? Wszędzie węszysz złe życzenia ? To muszę Cię zmartwić - życzę, żeby się wszystko podniosło i poukładało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 W dniu 4.03.2008 o 11:17, SB napisał: serwer trzeba im wysadzić w powietrze, a wszyscy z tego forum którym udowodnimy przynależność do tamtego forum będą spaleni na stosie już wiem kto podpalił serwerownie w Strassburgu 🙂 13 lat planowania i w końcu się udało 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 49 minut temu, mario33 napisał: Ty tak na serio ? Wszędzie węszysz złe życzenia ? To muszę Cię zmartwić - życzę, żeby się wszystko podniosło i poukładało. Jest różnica nabijać się z kogoś, a śmiać się z siebie (co pokazał Jeeb powyżej). Ty i Twoi koledzy jednak tego nie zrozumieją. Tak mnie rodzice wychowali, że nie cieszę się z cudzego nieszczęścia. I z poczuciem humoru nie ma to nic wspólnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) 12 minut temu, marionen napisał: Jest różnica nabijać się z kogoś, a śmiać się z siebie (co pokazał Jeeb powyżej). Ty i Twoi koledzy jednak tego nie zrozumieją. Tak mnie rodzice wychowali, że nie cieszę się z cudzego nieszczęścia. I z poczuciem humoru nie ma to nic wspólnego... Gdybyśmy myśleli, że @Jeeb spotkało poważniejsze nieszczęście niż napis "Skontaktuj się z operatorem usługi." to prawdopodobnie nikt by sobie nie żartował. No chyba, że sam zainteresowany napisze, że nieszczęście go spotkało i mamy sobie nie żartować, to OK. @Jeeb napisz coś bo się niepotrzebny szum zrobił. Edytowane 22 Marzec 2021 przez Ziemowit 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario33 Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) 17 minut temu, marionen napisał: Jest różnica nabijać się z kogoś... Teraz śmiechłem naprawdę... my i moi koledzy... zwykle w takich przypadkach mówię, że nikt nikomu w głowie nie siedzi. A czasem po prostu ktoś ma projekcje w lustrze. Życzę Ci przemiłego wieczoru i ogólnie wszystkiego dobrego, ja i moi koledzy - alter ego. PS: chciałem oficjalnie przeprosić @Jeebjeżeli poczuł się urażony. I życzyć wszelakich sukcesów w tamtym szacownym forum. Jestem gotów do samokrytyki, odejścia z prezydium i ogólnie do ponownej pracy u podstaw. Edytowane 22 Marzec 2021 przez mario33 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 19 minut temu, Ziemowit napisał: @Jeeb napisz coś bo się niepotrzebny szum zrobił. wszystko OK, dzięki za pamięć 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi