sstar Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 16 godzin temu, Ziemowit napisał: Rozumiem, że wszelkie treści ze https://www.skiforum.pl zostały bezpowrotnie utracone. Zacytujesz co tam napisali na fb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 (edytowane) 30 minut temu, sstar napisał: Zacytujesz co tam napisali na fb? Było cytowane na poprzedniej stronie. Edytowane 12 Marzec 2021 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 12 godzin temu, pawelb91 napisał: Dobrze powiedziane, bo ostatnie czasy to prawie sam śmietnik. Owszem było sporo śmiecia, ale i ostatnio pojawiało się niemało cennych dyskusji. Skionline jest znacznie mniej wygodne na telefonach. Ja bywałem tu jeszcze gdy wtyczka Tapatalk działała. Chyba się trzeba będzie przeprosić. Szkoda tracić kontakt z ludźmi. Oby udało się przywrócić dane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 13 godzin temu, kael napisał: Na FB pojawił się post: "Najprawdopodobniej straciliśmy 16 lat historii " Szkoda by było, z dawniejszych czasów było tam sporo wartościowych treści. Nie tylko z dawniejszych. Choć masz rację, że wpisy takiego sp Nico 130 były świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 7 minut temu, Ziemowit napisał: Było cytowane na poprzedniej stronie. Dzięki znalazłem wpis Kaela, myślałem, że jest tylko twoja interpretacja, ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Cześć Koledzy Drodzy czy coś ktoś coś stracił czy nie stracił tego jeszcze nikt nie wie. Jeżeli już to powinienem czuć się najbardziej dotknięty bo napisałem tam kilkanaście tysięcy postów z czego niektóre kosztowały naprawdę trochę pracy. Myślę o postach syntetycznych, których aktualność jest cały czas weryfikowana. Dokumentacje wydarzeń i zawodów mam zdublowaną dla potomnych a reszta... Ale... to już jest historia, która się wydarzyła i nie ma co nad nią płakać ani do niej wracać. Myśleć w przód a nie w tył kochani. Ja osobiście mam to serdecznie w dupie i innym również polecam. Pozdrowienia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Koledzy Drodzy czy coś ktoś coś stracił czy nie stracił tego jeszcze nikt nie wie. Jeżeli już to powinienem czuć się najbardziej dotknięty bo napisałem tam kilkanaście tysięcy postów z czego niektóre kosztowały naprawdę trochę pracy. Myślę o postach syntetycznych, których aktualność jest cały czas weryfikowana. Dokumentacje wydarzeń i zawodów mam zdublowaną dla potomnych a reszta... Ale... to już jest historia, która się wydarzyła i nie ma co nad nią płakać ani do niej wracać. Myśleć w przód a nie w tył kochani. Ja osobiście mam to serdecznie w dupie i innym również polecam. Pozdrowienia Forum to nie tylko treści, to także, a może przede wszystkim ludzie, z niektórymi mam kontakt telefoniczny, ale z częścią fajnych osób jedyny kontakt był przez skiforum, wiec tego, a nie tysięcy choćby i przednich postów żal. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Mitek, ja się bardzo o Ciebie martwię i innych. Jak wytrzymasz na moderowanym forum ? Jak sobie dasz radę bez pisania przekleństw, obelg etc ? 😁 Już zresztą widać że jakieś zwieracze puszczają. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 (edytowane) 35 minut temu, MarioJ napisał: Mitek, ja się bardzo o Ciebie martwię i innych. Jak wytrzymasz na moderowanym forum ? Jak sobie dasz radę bez pisania przekleństw, obelg etc ? 😁 Już zresztą widać że jakieś zwieracze puszczają. Są różne fora i różne moderacje. Martw się o siebie, zamiast prowokować i moderować. PS pisanie, ze komuś puszczają zwieracze to chyba obelga, no bo raczej nie przeklenstwo Edytowane 12 Marzec 2021 przez sstar PS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Jak widać skiforumowe gwiazdy wydają się z lekka zagubione w nowej rzeczywistości😵, nerwowo szukając miejsca dla siebie👀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matifcb Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 (edytowane) 4 godziny temu, Mitek napisał: Jeżeli już to powinienem czuć się najbardziej dotknięty bo napisałem tam kilkanaście tysięcy postów z czego z czego 99% dopiepszania sie do uzytkownikow wielka strata PS. ty byles tam zwyklym uzytkownikiem czy wlascicielem/ adminem/ itp? Edytowane 12 Marzec 2021 przez Matifcb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 2 minuty temu, Matifcb napisał: z czego 99% dopiepszania sie do uzytkownikow wielka strata PS. ty byles tam zwyklym uzytkownikiem czy wlascicielem/ adminem/ itp? Cześć Widać, że mało czytałeś albo mało rozumiałeś. A co do pytania to skąd taki pomysł??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 Godzinę temu, Piotrek napisał: Jak widać skiforumowe gwiazdy wydają się z lekka zagubione w nowej rzeczywistości😵, nerwowo szukając miejsca dla siebie👀 Nie wiem do kogo pijesz, pewno do Mitka, bo ja gwiazda wbrew nickowi nie jestem, a i tak mam 3x więcej wpisów na tym forum niż ty. Odpowiedzialbym ci jak żaba z pewnego żartu o tonacym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2021 (edytowane) Nie ma się co kłócić i rozkminiać kto do kogo pije. Wracając do sedna sprawy, mam nadzieję, że @Jeeb właśnie rzuca koła ratunkowe rozbitkom dryfującym przez internet i rozpaczliwie szukającym miejsca odpoczynku. Edytowane 12 Marzec 2021 przez Ziemowit 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 W dniu 12.03.2021 o 17:55, Ziemowit napisał: Nie ma się co kłócić i rozkminiać kto do kogo pije. Wracając do sedna sprawy, mam nadzieję, że @Jeeb właśnie rzuca koła ratunkowe rozbitkom dryfującym przez internet i rozpaczliwie szukającym miejsca odpoczynku. potrzebujesz także ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) 13 minut temu, Jeeb napisał: potrzebujesz także ? Chodziło mi bardziej o tych, którzy nie mają dokąd iść, żeby pisać o rzeczach nienarciarskich, których tutejszy admin nie akceptuje, np. smoleńsk, obajtek, rydzyk, epidemia, protesty i tak dalej. Edytowane 22 Marzec 2021 przez Ziemowit 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 A tymczasem coś się zmienia w temacie skiforum... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 15 minut temu, sstar napisał: A tymczasem coś się zmienia w temacie skiforum... to świetnie byle zdążyli do rocznicy zamachu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 Nawet mogłem pójść krok dalej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Jeeb napisał: to świetnie byle zdążyli do rocznicy zamachu Pomogłem naciskając start installation, chyba, ze popsułem... chmod nie dam rady:-( Edytowane 22 Marzec 2021 przez sstar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 1 minutę temu, sstar napisał: Pomogłem naciskając start installation, chyba, ze popsułem... też nacisnąłem ale Kasperski powiedział żeby dalej w to nie iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 2 minuty temu, sstar napisał: Pomogłem naciskając start installation, chyba, ze popsułem... chmod nie dam rady:-( Każdy może pomoc lub zaszkodzić odpalając start installation śmiało... zawsze to jakiś udział w skiforum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 1 minutę temu, Jeeb napisał: też nacisnąłem ale Kasperski powiedział żeby dalej w to nie iść Ten Kasperski to zwykły wioskowy głupek, wiem, bo sam jestem z Woli Wysokiej, zaakceptuj certyfikaty i jedz dalej:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 1 minutę temu, sstar napisał: Pomogłem naciskając start installation, chyba, ze popsułem... Nic się nie stało. Z linuxowego terminala bash trzeba odpalić "chmod -R 777 /home/www/skiforum.pl/web" i można będzie popchnąć to dalej i przejść do zakładki "License". Ale nie masz dostępu, więc nic nie zrobisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2021 (edytowane) Ooo, właśnie ktoś to zrobił i forum stoi: https://www.skiforum.pl/index.php?/discover/ Tylko nie ma wątków. EDIT: 10 sekund temu stało. Edytowane 22 Marzec 2021 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi