JC Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 No ale JC zaraz ten teks też wymaże, a ja chciałbym tylko pokazać wrażenie, jakie odniosłem czytajac ten wątek. Jeżeli kogos tym uraziłem to przepraszam. Pozdrawiam ex -wert Nie tego nie usunę, bo jest na poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 ... ja mysle ze na popularnosc forum duzy wplyw ma nazwa domeny i pozycja w googlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Niby to samo ale nie tak samo. i robi różnicę. To do "napisania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Ja jestem zalogowana zarówno tu, jak i na tamtym forum i zgadzam się z przedmówcami, że te fora się wzajemnie uzupełniają. A takie obrzucanie się błotem i teksty w stylu "wy jesteście be a my jesteśmy lepsi"....to sami wiecie, co o tym myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Ja też mam tam swój profil, raczej nic tam nie piszę, ale czesto czytam. Nie wydaje mi się, aby ktoś tu kogoś obrzucał błotem. To jest właśnie specyficzne poczucie humoru, które panuje na tym forum:) Mi bardzo odpowaida. A dlaczego wybrałem to, a nie tamto. To na Skionline jest dla mnie bardziej przejrzyste, chyba z racji mniejszej ilości osób, a dodatkowo przyzwoita stronka, dużo informacji, no i wiem kto jest kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 bo my tu to wielka rodzina jestesmy:) bracia i siostra:P albo siostry:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 bo my tu to wielka rodzina jestesmy:) bracia i siostra:P albo siostry:P Albo ciepli bracia :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 SB, pliiiz, bo moja klawiatura tego nie wytrzyma monitor też ...jedna z Sióstr jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 SB, pliiiz, bo moja klawiatura tego nie wytrzyma monitor też ...jedna z Sióstr jest No ale nie dla wszystkich:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 ...to by była patologiczna rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 ...to by była patologiczna rodzina Niezle dajecie swody z SB :D Do ilu braci jest bez patologii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Do ilu braci?? Wow, to jakas nowość, bo w moich stronach to jeden to już patologia ale ja pochodzę z konserwatywnej rodziny Ale "do ilu braci" w sensie z siostrami czy bez?? bo wiesz, słyszałam że pleć nieważna - liczy się uczucie... albo sport:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 6 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2008 Do ilu braci?? Wow, to jakas nowość, bo w moich stronach to jeden to już patologia ale ja pochodzę z konserwatywnej rodziny Ale "do ilu braci" w sensie z siostrami czy bez?? bo wiesz, słyszałam że pleć nieważna - liczy się uczucie... albo sport:) Poczekaj...chwile... bo sie az zakrztusilem piwem , a samemu sie ciezko klepnac w plecy "Bracia" w "sensie z siostrami" brzmia bardzo dobrze. Uczucie TAK - byle obustronne, to co tam plec wtedy.... Moze byc i sport i uczucie, takie "przyjemne z pozytecznym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 ... To jest właśnie specyficzne poczucie humoru, które panuje na tym forum:) Mi bardzo odpowaida. ... Może będę troszkę upierdliwy, ale czy w tym wypadku specyficzne powinno się równać g...ne? Bo tak poza tym to czytając Was do tej pory nieraz uśmiałem się do łez. I mam nadzieję poudzielać się bardziej już w innych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Albo ciepli bracia :eek: Mów za siebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Może będę troszkę upierdliwy, ale czy w tym wypadku specyficzne powinno się równać g...ne? Bo tak poza tym to czytając Was do tej pory nieraz uśmiałem się do łez. I mam nadzieję poudzielać się bardziej już w innych tematach. No to jak pasuje Ci nasze ... poczucie humoru, to pisz śmiało i nie przejmuj albo przejmuj się raczej uwagami admina oraz moderatora. A opieprz na pewno nie raz jeszcze dostaniesz Ale jak to się mówi - jak się nie wywrócis, to .... Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Może będę troszkę upierdliwy, ale czy w tym wypadku specyficzne powinno się równać g...ne? Bo tak poza tym to czytając Was do tej pory nieraz uśmiałem się do łez. I mam nadzieję poudzielać się bardziej już w innych tematach. No to masz chrzest za soba Witamy w klubie, a raczej na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 24 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2008 No i jeszcze jedno - niezle pisze tam jeden gosciu: Jurek SOL Siekierka dla Niego groovy_sexy_cool też fajnie pisze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 25 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2008 Ja, to je gryfny chop Witam po powrocie ze Świąt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 hej Tak czytajac cały ten watek powiem tak...."konkurencyjne"forum na www.skiforAm.pl to było pierwsze forum na ktorym sie zalogowałem-i po pierwsze czesc moim watkow była wywalana - tzn ciezko było mi cos umiescic i poruszyc jakis temat a jak juz poruszylem to odczuwałem ze odpowiadaja na za przeproszeniem"na odpierdol",potem odkryłem to forum SKIONLINE i powiem ze tu mnie przyjeto lepiej...Otrzymałem informacje na pytania i mozna było i mozna nadal sobie swobodnie pogadac na dowolny temat,bo kazdy STARY WYJADACZ odezwie sie czy to do poczatkujacego forumowicza czy srednio-zaawansowanego...A co najwazniejsze kazdy widze z miła checia doradzi....Ktoś tu napisał RODZINA-ja jestem wogole nowy w tym temacie jak narty ale polubilem mimo ze nie jezdze dobrze - to narty wprowadzam do swojego zycia i chce zeby tak zostało-a Wy mi w tym pomagacie-rada i rozmowa. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Pablo i tego się trzymajmy. Takich nam ludzi potrzeba więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Dzieki Waszej zyczliwosci z przyjemnoscia wchodze tu i czytam watki-nie zawsze sie na nich udzielam...Bede tu czesto-czesciej zawsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 hej Tak czytajac cały ten watek powiem tak...."konkurencyjne"forum na www.skiforAm.pl to było pierwsze forum na ktorym sie zalogowałem-i po pierwsze czesc moim watkow była wywalana - tzn ciezko było mi cos umiescic i poruszyc jakis temat a jak juz poruszylem to odczuwałem ze odpowiadaja na za przeproszeniem"na odpierdol",potem odkryłem to forum SKIONLINE i powiem ze tu mnie przyjeto lepiej...Otrzymałem informacje na pytania i mozna było i mozna nadal sobie swobodnie pogadac na dowolny temat,bo kazdy STARY WYJADACZ odezwie sie czy to do poczatkujacego forumowicza czy srednio-zaawansowanego...A co najwazniejsze kazdy widze z miła checia doradzi....Ktoś tu napisał RODZINA-ja jestem wogole nowy w tym temacie jak narty ale polubilem mimo ze nie jezdze dobrze - to narty wprowadzam do swojego zycia i chce zeby tak zostało-a Wy mi w tym pomagacie-rada i rozmowa. POZDRAWIAM WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW ... z odpowiedziami jest zwykle tak, ze jak pytanie jest proste to znajdzie sie wielu chetnych zeby odpowiedziec ale jak pytania sa bardziej "zaawansowane" to czesto zostaja bez odpowiedzi bo albo osoby czytajace nie znaja odpwiedzi albo nie chca dzielic sie ze swoja wiedza i dotyczy to kazdego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Ja jak mam coś do powiedzenia w danym wątku (niekoniecznie mądrego:D ) to piszę. Taką mam robotę, że jak klientów mało to stale w necie i większość serfowania to skionline.pl oraz inne strony o nartach w stopniu trochę mniejszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2008 Ja jak mam coś do powiedzenia w danym wątku (niekoniecznie mądrego:D ) to piszę. i to jest fajne ze kazdy cos od siebie dołozy i jest git:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi