sstar Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 Wysłałem mejla na andrzej @ skiforum.pl i konto założone, zysk netto, o jedno s mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 (edytowane) 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Ja jestem po prostu zaskoczony. Jak ktoś chce żebym gdzieś pisał to nich mnie poprosi a nie: wyślij maila. Żenada. Pozdrowienia Prawdopodobnie stare hasła wcięło (są szyfrowane, a każdy soft ma swoje szyftowanie), więc na nowym forum admin musi ustawić Tobie nowe hasło, żebyś mógł się zalogować. Napisz do admina krótką prośbę o przywrócenie konta to wyśle Ci nowe hasło na Twój e-mail. Chociaż zastanawiam się dlaczego samemu się nie da po przez "resetuj hasło", albo zrobić skrypt, który ustawi wszystkim losowe hasła i wyśle maile masowo. Edytowane 2 Październik 2021 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 Cześć To już jest historia. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 (edytowane) 32 minuty temu, Mitek napisał: Cześć To już jest historia. Pozdro Historią jest twoja obecność tam, czy co innego masz na myśli? Dobrze, że w ogóle komukolwiek chciało się ruszyć dupsko, odzyskać dane i postawić forum na nowo, bo mogli machnąć ręką i o wszystkim zapomnieć. Edytowane 2 Październik 2021 przez Ziemowit 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 2 godziny temu, MarioJ napisał: Nikt Cię tu na siłę nie trzyma. Możesz akceptować że swój sprzeciw musisz wyrażać w kulturalny sposób albo możesz się przenieść na skiforum, gdzie panuje totalna wolność wypowiedzi. Na tym polega wybór. Oczywiście że nie trzyma! Po jakiego pisać takie oczywiście nic nie znaczące zdania? Co się zaś tyczy kultury i kulturalnego sposobu wyrażania informuję, ja nie z tych co to nadstawiają drugi policzek. Proszę Cię, nie ucz mnie przyzwoitego zachowania. Zaręczam Ci że wiem jak się zachować, ale także wiem jaką broń zastosować wobec niestosownego zachowania. A swoją drogą, co powoduje że uzurpujesz sobie prawo do ustawiania mnie tu na forum? PS. na skiforum nigdy nie byłem. To stamtąd przyszło tu wielu i trochę popsuli, jak na mój gust, atmosferę. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 5 godzin temu, sstar napisał: Wysłałem mejla na andrzej @ skiforum.pl i konto założone, zysk netto, o jedno s mniej. Ja też wysłałęm,,napisał,że odblokował,i dalej nie mogę się zalogować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 9 minut temu, lski@interia.pl napisał: Ja też wysłałęm,,napisał,że odblokował,i dalej nie mogę się zalogować... Może ustawił ci inne hasło, dopytaj. ps czy ma za łatwo się nie zgodziliśmy, nikt nas nie prosil… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 3 minuty temu, lski@interia.pl napisał: Ja też wysłałęm,,napisał,że odblokował,i dalej nie mogę się zalogować... U mnie zadziałało. Mam wszystkie wpisy i wątki ale zniknęła zawartość zdjęciowa. Czyli po moich starych relacjach z wyjazdów niewiele zostało. W galerii miałem pewnie z 500 albo i 1000 zlinkowanych fot. Z dobrych informacji jest to, że zmienił się silnik forum (na ten sam co tutaj) i można bardzo zgrabnie załączać foty przez przeciągnięcie. Teoretycznie można byłoby dość łatwo uzupełnić relacje. Z drugiej strony limit jest na 500 MB czyli szału nie ma. Trzeba zmniejszać od razu foty do 1600 x 1200 i silniej kompresować. Acha bardzo ładnie będzie można w obie strony (SF i SO) zamieszczać relację bo kopiowaniu URL powinno iść przez ctr C i ctr V. Z tego powodu część moich ostatnich relacji przetrwała. Zobaczymy czy użytkownicy wrócą na SF. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 2 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Bumer napisał: Oczywiście że nie trzyma! Po jakiego pisać takie oczywiście nic nie znaczące zdania? Co się zaś tyczy kultury i kulturalnego sposobu wyrażania informuję, ja nie z tych co to nadstawiają drugi policzek. Proszę Cię, nie ucz mnie przyzwoitego zachowania. Zaręczam Ci że wiem jak się zachować, ale także wiem jaką broń zastosować wobec niestosownego zachowania. A swoją drogą, co powoduje że uzurpujesz sobie prawo do ustawiania mnie tu na forum? Wydaje mi się że nie pisałem w tonie ustawiania, tylko w tonie informującym i w tonie wyborczym. Może przeczytaj jeszcze raz regulamin, zanim kolejny raz mi odpowiesz. Nie ma sensu pisać nic nie wnoszącej krytyki. Edytowane 2 Październik 2021 przez MarioJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 (edytowane) 17 godzin temu, Ziemowit napisał: Chociaż zastanawiam się dlaczego samemu się nie da po przez "resetuj hasło", albo zrobić skrypt, który ustawi wszystkim losowe hasła i wyśle maile masowo. Może nie ma listy emaili powiązanych z nickami? Widać, że część treści zniknęła. W każdym razie jestem bardzo zadowolony, że spora część moich treści przetrwała i mogę ewentualnie sam to wykorzystać. Lub ewentualnie inni mogą coś odszukać np. z dyskusji skiturowych. Edytowane 3 Październik 2021 przez Wujot 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 4 godziny temu, Wujot napisał: Może nie ma listy emaili powiązanych z nickami? Widać, że część treści zniknęła. W każdym razie jestem bardzo zadowolony, że spora część moich treści przetrwała i mogę ewentualnie sam to wykorzystać. Lub ewentualnie inni mogą coś odszukać np. z dyskusji skiturowych. A fotki we wpisach są, czy tylko galerie poszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 Fotek nie ma, przynajmniej u mnie. Nie ma także całej korespondencji prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 3 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2021 11 minut temu, zslawek napisał: Fotek nie ma, przynajmniej u mnie. Nie ma także całej korespondencji prywatnej. Żal jednego i drugiego, u mnie tez tylko nowo załączone fotki, a w starych wpisach pusto graficznie, luki, szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 4 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2021 długo czekaliście na odpowiedź? Ja od wczoraj nie otrzymałem maila z hasłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zibi28 Napisano 4 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2021 44 minuty temu, brachol napisał: długo czekaliście na odpowiedź? Ja od wczoraj nie otrzymałem maila z hasłem. Błyskawicznie, jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 Ja czekałem ponad dobę na dane do logowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 8 minut temu, grimson napisał: Ja czekałem ponad dobę na dane do logowania. Dostałem odpowiedź po 2 godzinach czekania. Może warto wysłać ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 8 minut temu, Ziemowit napisał: Dostałem odpowiedź po 2 godzinach czekania. Może warto wysłać ponownie. Czekałem ponad dobę i dostałem dane do logowania 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zslawek Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 Ja dostałem po ok 20 godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sstar Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 14 godzin temu, brachol napisał: długo czekaliście na odpowiedź? Ja od wczoraj nie otrzymałem maila z hasłem. Ja tez z dobrą dobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2021 Godzinę temu, sstar napisał: Ja tez z dobrą dobę. Już mam dostęp. Wysłałem drugą wiadomość. Poprzedni mail wpadł do spamu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 (edytowane) W dniu 2.10.2021 o 22:33, Wujot napisał: Zobaczymy czy użytkownicy wrócą na SF. wrócili i ostro nadają w tematach narciarskich w odróżnieniu od innych foruf Edytowane 22 Październik 2021 przez Jeeb 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marionen Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2021 26 minut temu, Jeeb napisał: wrócili i ostro nadają w tematach narciarskich w odróżnieniu od innych foruf ...ale, że co, że zazdrościsz... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeeb Napisano 23 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2021 16 godzin temu, marionen napisał: ...ale, że co, że zazdrościsz... wręcz przeciwnie - cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 23 Październik 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2021 11 minut temu, Jeeb napisał: wręcz przeciwnie - cieszę się że nie musisz tam pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi