Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Zerknijcie na to: http://www.skiforAm.pl/forumdisplay.php?f=122 A=u Czy cos nie rzuca Wam sie w oczy na poczatku ? Moze jakies tematy zdublowane ? No i jeszcze jedno - niezle pisze tam jeden gosciu: Jurek SOL Siekierka dla Niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Bobic coś nie tak z linkiem:mad: , jak byłem w bełchatowie na górze kamieńsk to w kibelku:D reklamuję się konkurencja "skibooforum" niektórzy pamiętają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 A pomyśl trochę i podmień duże A na małe u Instrukcja przecież jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 p o pracy z dziećmi to się udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 kurka co drugi to z naszego albo nasz z ich tego nie wiemy trzeba by było sprawdzać daty nawet watek założony przezemnie o Kenym Blocku - Subaru też tam jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 "Najczęściej odwiedzany serwis narciarski w sezonie 2007/2008" wg rankingu Alexa a kto to jest alex:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Hehe, na pewno to czysty przypadek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 ale jurek sol tak jakoś ubogo się wypowiada jak JC jest bardziej wylwny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 ale jurek sol tak jakoś ubogo się wypowiada jak JC jest bardziej wylwny:D mnie się wydaje, że bardziej wylewny jest jurek: " piszcie, jakie macie narty" Atomic SL 11 Fischer Watea 94 Fischer RC4 WC SC Atomic Nomad Elan Speedwave 14 Atomic SX B5 Atomic 9.11 - żółte- pierwsze funy w Polsce Dynastar Omeglass hmmm to chyba wszystko A przy okazji, co to znaczy "groovy" bo sexy i cool to widzę na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Trochę żałosne no ale co począć.... Nawet jakby chcieli to nas nie przebiją, skionline.pl to prawie jak jedna wielka rodzina i ma swoje zjazdy, spotkanie itd. TEEE skiforum chcecie nas przebić ? ? ? ? ! ! ! to się bardziej postarajcie bo słabo wam idzie P.S. Sorry zapomniałem że według alexa (czymkolwiek to jest) jestęcie najlepsi P.S.2 a i to też możecie skopiować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Zerknijcie na to: http://www.skiforAm.pl/forumdisplay.php?f=122 A=u Czy cos nie rzuca Wam sie w oczy na poczatku ? Moze jakies tematy zdublowane ? No i jeszcze jedno - niezle pisze tam jeden gosciu: Jurek SOL Siekierka dla Niego no ale ten J....S.. to chyba jakiś zmęczony:D bo tam ma tylko 34 posty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Biję się w piersi własne, nie cudze że założony przeze mnie wątek o hali narciarskiej w Karpaczu utworzony został po przeczytaniu informacji o tejże oraz o spostrzeżeniu że już na drugim forum narciarskim temat powstał. Niedługo Popielec więc mam nadzieję że winy jakich się dopuściłem odpuszczone mi zostaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 za takie cos na upartego jak by ktoś chciał to można procesik szczelić, no ale kurde...... my jak rodzina, a oni jak skserowane psie gowno, a homar ma racje parenaście tematow i nawet wypowiedzi żywcem przekopiowane zaraz poszukam sobie w kodeksach ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Niedługo Popielec więc mam nadzieję że winy jakich się dopuściłem odpuszczone mi zostaną. ha,ha,ha,........ no dobrze,że na fotelu siedzę anie na taborecie jaki qrva popielec,czyżby Benedykt pozmieniał coś w roku liturgicznym:confused: a grzechy to (ja przynajmniej) Ci Robalek odpuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 zaraz poszukam sobie w kodeksach ^^ no sesja coś Ci nie za bardzo poszła zdaje się ale musieli się pomylić profesory bo niezła papuga z Ciebie rośnie:D takie coś sie nazywa zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Robalek a to wieczorem w kościele w październiku to roraty- nie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 nie no roraty to są w maju a w październiku to oktawa po bożym ciele:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 hahhaa o Kółko braci NMP sie oburzyło ja szukam innych sensacji o wynikach poinformuje na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 O wlasnie mi sie przypomnialo. Kiedys szukajac jakis informacji o jakims sprzecie trafilem na wspomniane forum i natknalem sie na posta w ktorym ktos Nasze forum okreslil jako, tu cytuje: "jackowo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 hahhaa o Kółko braci NMP sie oburzyło ja szukam innych sensacji o wynikach poinformuje na dniach no tylko nie oburzyło sie po prostu próbuje (to kółko) dochować wartości ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 ha,ha,ha,........ no dobrze,że na fotelu siedzę anie na taborecie jaki qrva popielec,czyżby Benedykt pozmieniał coś w roku liturgicznym:confused: a grzechy to (ja przynajmniej) Ci Robalek odpuszczam To nie tak do końca, pomyślałem o świętach (bo są tuż, tuż) zaś o swym niecnym czynie to jakby na przyszły rok przerzucę, no bo teraz to już po ptokach:rolleyes: Ale dzięki za uwagi. Szybki wpis nie zawsze zabrzmi dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 o wy.. mowicie ze radiowa trójka a to przkrywka pewno trwam i radyjo ktore ma ryja:) a co do tego forum chłopaki nie dotykajcie gów*** bo zacznie śmierdziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 ...nie mają jeszcze tematu "Dumpling Zębowa Wróżka"? SB, może im założymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 To nie tak do końca, pomyślałem o świętach (bo są tuż, tuż) zaś o swym niecnym czynie to jakby na przyszły rok przerzucę, no bo teraz to już po ptokach:rolleyes: Ale dzięki za uwagi. to nie miało być w formie uwagi ot po prostu ,tak samo jak Ty powiązałem to z nadchodzącymi Świętami Wielkanocnymi i nawet miałem pisać,że długo chcesz te grzechy odpuszczać bo popielec dopiero za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 o wy.. mowicie ze radiowa trójka a to przkrywka pewno trwam i radyjo ktore ma ryja:) a co do tego forum chłopaki nie dotykajcie gów*** bo zacznie śmierdziec jak będzie zima i śnieg to nikt się tym nie będzie interesował a teraz wszystko może służyć jako temat zastępczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi