JC Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 No i stało się. Jestem w miejscu, w którym jeszcze mnie nie było. Wylądowałem w Zieleńcu. Patrząc za okno sądzę, że na nartach da się pojeździć, a więc jutro postaram się przesłać kilka informacji praktyczno-subiektywnych (wrażenia z zjazdy) dot. nowej kolekcji Fischera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Uuuuuu, nie byłeś w Zieleńcu jeszcze ? To jedno z niewielu miejsc w Polsce, gdzie można pośmigać na nartach jeszcze. Pozdrów Radka ze Skirace, bo wiem, że jest, pozdrów Zdzicha z Agala, a takiemu jednemu małemu łysawemu przypie.dol w ryj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Uuuuuu, nie byłeś w Zieleńcu jeszcze ? To jedno z niewielu miejsc w Polsce, gdzie można pośmigać na nartach jeszcze. Pozdrów Radka ze Skirace, bo wiem, że jest, pozdrów Zdzicha z Agala, a takiemu jednemu małemu łysawemu przypie.dol w ryj sory bobić ale spadłem z krzesła jak to przeczytałem hahahahaha:) dobre:d a co do zieleńca JC weź takie kije jak w biatlonie maja bo tam prawie że płasko jest:P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Pozdrów Radka ze Skirace, bo wiem, że jest, pozdrów Zdzicha z Agala, a takiemu jednemu małemu łysawemu przypie.dol w ryj Wiem komu i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Pozdrów Radka ze Skirace Odemnie też a no i zrób jakies fotki "akcji" do galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Syyyyyypie W Zieleńcu syyyypie! Ale będzie jazda rano! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 W Zieleńcu syyyypie! Ale będzie jazda rano! Czyli standard jak Jacek na narty jedzie:D Ale to tez i w Polsce zaczyna dzialac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Czyli standard jak Jacek na narty jedzie:D Ale to tez i w Polsce zaczyna dzialac;) To nie zaczyna tylko działa cały czas: jak JC ostatnio na podhalu wylądował to nie dość że sypało to jeszcze mroziło a jak tylko powrócił do BB to już było tylko cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 To nie zaczyna tylko działa cały czas: jak JC ostatnio na podhalu wylądował to nie dość że sypało to jeszcze mroziło a jak tylko powrócił do BB to już było tylko cieplej No tak na Harendzie sralo przeciez sniegiem jak byk:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Jacka trzeba bedzie do białki wysłać tak 6 albo 7 marca zeby na 8 dowaliło śniegu!!;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 kurde gdybym nie miał nic jutro do roboty to bym podskoczył do zieleńca bo gdzie JC tam śnieg:P to ja moze go ze soba do Francji wezme:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 Jak to mówił SB .... - Jak JC gdzieś jedzie to zaraz śnieg pada i pogoda jest ...- SB prorocze słowa! Dowód poniżej No to chyba test Fischerów będzie udany? .... i nie żebym chciał Was zdenerwować Zieleniec dzisiaj rano 4 marca 2008 godz. 7:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 A ładnie to tak od rana jest wku...ć ludzi pracy:mad: I bez jaj: dla niezorientowanych dodam że nawet JC po 20 maja jak pojechał do Kaprun to się tam extrema śnieżna przetoczyła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 albo cos mi padło na oczy ale widze czorne placki:P:P, JC udanych testów, (kurde z wro niedaleko a nie moge bo zaraz mam zajecia ) SB Jacek tez jest człowiekiem pracy:P tylko wiesz, on robi to co kocha, a większośc robi coś bo musi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 Nocleg w Agalu, fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 lans lans:P jak szaleć to na maxa:P, widoki prawie alpejskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 lans lans:P jak szaleć to na maxa:P, widoki prawie alpejskie To ja już wiem czemu masz problem z tymi sesjami bo Ci pamięć zawodzi - przecież Ty trochę ponad tydzień temu z Alp wróciłeś a już nie pamiętasz jak tam wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 Zieleniec No i stało się. Jestem w miejscu, w którym jeszcze mnie nie było. Wylądowałem w Zieleńcu. Zieleniec...! Dla mnie to jedno z pierwszych miejsc, na których w moim życiu byłem na nartach. Było to ze 38 lat temu - rodzina moja mieszkała w Dusznikach, więc Zieleniec i okoliczne tereny były dla mojego ojca terenami, na których biegali, skakali, zjeżdżali na nartach na codzień. Do dzisiaj na honorowym miejscu wisi u mnie legitymacja PZN mojego ojca z 1950 roku. W Zieleńcu panował w zimie mikroklimat, który utrzymywał bardzo długo śnieg - bywało, że w Dusznikach wiosna, a te kilka kilometrów dalej w Zieleńcu pełna zima. Poczekam na wrażenia Jacka z jazdy i pobytu w Zieleńcu i może trzeba się będzie wybrać ponownie w to magiczne dla mnie miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 To ja już wiem czemu masz problem z tymi sesjami bo Ci pamięć zawodzi - przecież Ty trochę ponad tydzień temu z Alp wróciłeś a już nie pamiętasz jak tam wygląda?? no żartowałem przeciez pamięc mam bdb:P powiem wzorową ;D a co do sesji poryło mi beret, ale juz powoli mi przechodzi:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 Wróciłem z testów Fischerów 08/09. Warunki bardzo dobre. Śnieg zmrożony, -1C, stok przygotowany twardy. Warunki takie same przez cały dzień. Teraz pada śnieg. Pojeździłem na Race SC, Race Competition, Progressor 9+, RC4 Worldcup RC. Wrażenia wieczorem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 Na ktorym stoku Jacku jezdziles i jakie wrazenia z nowego Progresora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 żeby tak w Beskidach sypnęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 Hej Jacku, juz chyba wieczor minal, Ty nie spisz, a wrazen brak Co "slychac" bylo z WC RC ? Czeskie Karkonosze mroz, troche pozostalosci sniegu bylo, pewnie cos dosypia, takze jest szansa posmigac w weekend na oblodzonym sztucznym i bialym Tyle ze znowu sie nie pospi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Jacek zawalczył pewnikiem wieczorkiem stąd opoźnienia, trzeba byc wyrozumiałym ja tez czekam z niecierpliwościa na wiadomosci o nowej kolekcji:P Jacku podziel sie wrażeniami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2008 Jacek zawalczył pewnikiem wieczorkiem stąd opoźnienia, trzeba byc wyrozumiałym ja tez czekam z niecierpliwościa na wiadomosci o nowej kolekcji:P No to chyba rano musial chyba jeszcze wyrownywac potencjaly we krwi, bo jak na razie to "tylko" zauwazyl snieg padajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi