JC Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 [YOUTUBE]yj6cbM-h8xg[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 to Witek52 musi sobie wyobrazić,że śpiewam: STO LAT,STO LAT... ,NIECH ŻYJE,ŻYJE NAM......:D a kwiatuszka nie mam bo nie mam skąd wziąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Duuuużo jazdy na nartach, do 100 lat. Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Spełnienia marzeń z okazji kolejnej 18-stki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 pociechy z dzieci i sukcesów w życiu zawodowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 pociechy z dzieci i sukcesów w życiu zawodowym:) Bugi a skad wiesz z Witek rozmnozony ?? Wszystkiego NAJ - narciarsko i pozanarciarsko p.s. jak przebiega kuracja, jest lepiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Zycze tez wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń (niech sie w dziada nie bawi niech pół litra postawi) pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 dzięki, dzięki Serdecznie Wam dziękuję za życzenia. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, że taka okazja tak szybko sie nie powtórzy (cztery lata). W tej chwili najbardziej mi zdrowia potrzeba, aby dojść do siebie po tym opisanym, przeze mnie wypadku w Zieleńcu. Powoli już staję na nogi, aly narty przez najbliższe 3 tyg. to mogę sobie tylko pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Wszystkiego najlepszego !! Szkoda że te urodziny spędzisz w takim stanie wiecc przedewszystkim ZDROWIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Tez dolaczam sie do zyczen. Zdrowia, zdrowia no i jeszcze duzo sniegu zycze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Myślę/wieżę/mam nadzieję że jakby termin zawodów/spotkania był podany/pewny z wyprzedzeniem co najmniej kilku tygodni to by wielu osobą było by łatwiej czas zorganizować aby dojechać. ...........albo nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Samych sukcesów i spełnienia marzeń!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Ja także życzę Ci dużo dużo zdrowia, jak najszybszego powrotu do formy i dużo szczęścia. 100 LAT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi