wojtus81 Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 racecarver jak sam piszesz prowadzisz firme wiec jestes sam sobie szefem i masz mozliwosc sciemnic klientow i przyjechac ale jesli pracujesz u kogos to nie zawsze to wtglada to tak kolorowo a co do 08.03 bede napewno pozdrwaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Panie się jeszcze nie wypowiedziały... Ja zrywu nie mam na 8 marca bo mam 85 urodziny Dziadziusia Co do reszty rozważań to powiem tak: jak ustalicie coś konkretnego, tzn jaka składka, jakie zasady, co kupujemy i jaki plan na następny sezon (bo w tym to chyba już nic nie wypali) to się dostosuję a może nawet Brata namowię, choć On jest mniejszym entuzjastą ode mnie. Pomysł jest świetny zwłaszcza że jest wiele rzeczy które chciałabym spróbować na nartach a nie miałam okazji. I to co powiedział(napisał) SB - wcześniejszy plan duuuużo ułatwia szczególnie osobom pracującym - ja muszę w styczniu zaplanować każdy dzień urlopu na calutki rok (głupota, ale tak mam). Więc jak będę chciała wyjechać na weekend i zarwać piątek i poniedziałek to muszę wiedzieć wcześniej żeby jakoś przekombinować w pracy. Poza tym lubię mieć cos zaplanowane żeby wiedzieć kiedy Brata molestować żeby mnie zawiózł w góry Podsumowując: pomysł super ale plan jest niezbędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 a jednak mój Braciszek się strasznie napalił... I jeszcze jedno pytanko - w jakiej kategorii ja będę startować? też mężczyzn? Czy weźmiecie Wasze Drugie Połowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 ps.to nie trzeba ryczec na forum jeśli sie nie przyjeżdza np.450km 350km i ileś tam itak to będzie z tymi zrywami narodowymi naszymi:D bez obrazy panowie i panie:D pozdro Barti Sluchaj no Ty "zrywie narodowy" 8 w Bialce na 99% mnie nie bedzie, ale jezeli wstepnie cos klepniecie to "tylko" dajcie info i "regulamin skladkowo-zadaniowy" do zrealizowania. Bedzie tam jeszcze po czym jezdzic w przyszla sobote Moze jak nie to spotkanie organizacyjne zrobic na Slasku, byloby mi 2 razy latwiej dojechac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Panowie na soszowie organizacja zawodów podstawowa kosztuje 1800pln i dwa przejazdy /QUOTE] Hmmm sporo. Gdyby nas się zebrało 36 osób to koszty całkiem całkiem Tak się zastanawiam, jeśli Barti ma tyczki, to może znalazłby się ktoś kto mógłby załatwić przyrządy do pomiaru czasu ? I wtedy niedaleko do zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Mam kilka ekip, ktore maja pomiary czasu. Na pewno jedna z nich da rade A może zrobić jakieś zakończenie sezonu, tak jak robił zawsze Carvingsport na Pilsku. Miejscówa fajna, nocleg, zawody, biba. A na pewno jak kilka osób pojedzie z Wawy czy innych miast to i koszta transportu będą niższe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 przecież Bończa się zajmuje pomiarem czasu nawet się oferował,że to w Jego gestii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 No Ja bym zaproponowal Witkowi ze go szarpne z W-w - jak sie wykuruje oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 przecież Bończa się zajmuje pomiarem czasu nawet się oferował,że to w Jego gestii Czyli co - wyszloby ze jest szansa na tyczki i pomiar - zostal stok i snieg (oby nie najwiekszy problem). Proponuje jak to wypali ufundowac dla Bonczy i Bartiego "talon" noclegowo - konsumpcyjny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Figo czyta ze zrozumieniem, na szczęście. Najpierw poczekajmy na śnieg, który właśnie pada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 przecież Bończa się zajmuje pomiarem czasu nawet się oferował,że to w Jego gestii Tzn Bończa mogłbyś sie pochwalić czym sie zajmujesz ? Jesli to dobrze zrozumiałem bo jesli chodziło o to że możesz to załatwić to co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Tzn Bończa mogłbyś sie pochwalić Nie lubię..., ale np. zawody w Kluszkowcach, czy ostatnio gdzieś koło Rzeszowa (w których pewnie jechałeś) i "nasza" Harenda (skionline.pl) były robione za pomocą elektronicznego pomiaru czasu firmy .... , którą reprezentuje w Polsce. Tak więc pomiar czasu posiadam i do naszych celów będzie mógł być używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Tzn Rafale a ty byłeś na tych zawodach koło rzeszowa :eek: :eek: czy tylko wiesz ze maja twoj pomiar czasu bo w Kluskach wiem że byłeś jednak ja nic o tym nie wiedziałem wiec sie nie spotkaliśmy ;( nie wiem sporo tego było a ostatnie jakie były to puchar magury, MP Lekarzy - bystre, i SL ligowy w strzyżowie ? nie wiem o ktore ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Ja też nie wiem, gdzie dokładnie to było, ale dzwonił do mnie człowiek z Rzeszowa, który ma "mój" pomiar czasu w sprawie porady technicznej i stąd wiem, że były zawody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 W trakcie poszukiwań trafiłem na Allegro na urządzenie do pomiaru czasu. Cena i duża i nie, zależy jak podejść do tematu. Gdyby ten kształtujący się na tym forum projekt ANP sformalizować w Stowarzyszenie (Fundację itp) i do działań statutowych zapisać organizację imprez nie koniecznie dla członków Stowarzyszenia, to i inwestycja by się szybko zwróciła, a i Stowarzyszenie mogło by zarobić kasę na własne inne statutowe wydatki, np takie jak dofinansowanie wyjazdów członków na obozy szkoleniowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Nie lubię..., ale np. zawody w Kluszkowcach, czy ostatnio gdzieś koło Rzeszowa (w których pewnie jechałeś) i "nasza" Harenda (skionline.pl) były robione za pomocą elektronicznego pomiaru czasu firmy .... , którą reprezentuje w Polsce. Tak więc pomiar czasu posiadam i do naszych celów będzie mógł być używany. czy ta firma nazywa sie moze "malutkabramka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 rzekłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 pomysł fajny wszyscy są za , ale tylko ci , którzy wypowiadają się w tym wątku. Zarejestrowanych forumowiczów jest jednak znacznie więcej , więc proponowałbym zrobić ankietę ( np . czy jesteś za powołaniem takiego stowarzyszenia , czy brałbyś czynny udział w jego pracach , czy płaciłbyś składki/jakiej wysokości itp. itd ) Ps a o co to sie bedzie działo 8 marca w Białce ??? bo chyba gdzieś czegoś nie doczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 W BT 8 marca będzie głównie Allegro FIS Carving Cup. My chcemy pooglądać fajne zawody i pogadać o ew. Stowarzyszeniu ANP. Także przyjeżdżajcie - poza tym zima się zrobiła, więc i zjechać parę razy można:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 No i są jeszcze amatorskie zawody w gigancie!? Chyba w nich startujemy prawda?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 O ktorej ta biba sie zaczyna ? Cholera, musialbym wyjechac w srodku nocy chyba, albo lapac jakis krotki nocleg po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 wiec jak bedzie z ta ankieta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 ... malo kumam z tego watku, jakis gigant, nasze zawody, spotkanie, curving cup, zrobilo sie troche balaganu - moze ustalmy np ze spotkanie jest w sobote wieczorem - w jakims konkretnym miejcu i koniec, ja bede w tym czasie w Zakopanem, moge podjechac. Jezli chodzi o zawody to proponuje zrobic slalom A z drugiej strony to mysle ze zeby z tego cos wyszlo, to JC musialby zalozyc klub, i ustalic reguly ... Inna propozycja to taka zeby zalozyc inny watek i wpisac w nim tylko jakie kto ma oczekiwania, bo moze okazac sie ze sa bardzo rozbiezne i wtedy nigdy sie nie dogadamy, zeby robic cos wspolnie to trzeba miec wspolny cel. Moim celem jest trening na tyczkach, bo zawodow jest wystarczajaco duzo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Jezli chodzi o zawody to proponuje zrobic slalom No to pojechałeś z tym slalomem - nie zrobisz slalomu, bo nie weźmiesz na siebie odpowiedzialności, jak ktoś sobie obije łeb od sprężynującej tyczki lub golenie, bo nie będzie miał nagolenników. Tylko gigant jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 my nawet nie ugadalismy co i jak a tu juz widze slalomy , panowie na początek trzeba takie rzeczy statutowe obgadać, a dopiero poźniej dysypliny, a kto wie może będzie to i to:), Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi