wojtus81 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 widze ze z tego wsztskiego to chyba bedzie jeden wielki niewypal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 ja będę a podajcie więcej szczegółów: o której zawody, która trasa, gdzie i o której mamy się spotkać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 a podajcie więcej szczegółów: o której zawody, która trasa, gdzie i o której mamy się spotkać ? 14.00 Zawody AlleZima w gigancie dla użytkowników serwisu Allegro.pl 16.00 Dekoracja zwycięzców i rozdanie nagród dla zawodników AlleZima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 To fajnie! Jeśli chcesz startować w zawodach, to info masz na stronie Allegro. Tam jest lista i instrukcja zapisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 "Uczestnikami zawodów mogą być jedynie Użytkownicy Serwisu Allegro.pl." ja tam konta nie mam - to mogę się zapisać ? Ale o której jest ta ważniejsza część imprezy - spotkanie Użytkowników Serwisu Skionline ? I gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Właśnie chciałem sie zapisać ale chyba już za późno: " Uczestnikiem Zawodów stanie się wyłącznie osoba, która weźmie udział w zawodach i dokona wpłaty za udział w Zawodach, przelewając środki na konto Organizatora w terminie do 2 marca 2008 r. (Zawodnik)." :mad: Zaś się spóźniłem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 to jest nas dwoch szparaa, a to spotkanie to gdzie bedzie i o ktorej bo jakos nic nikt nie pisze na forum zero jakiegokolwiek info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Proponuje spotkanie w okolicy mety FIS Carving Cup (w sobotę lub niedzielę), z naklejkami, czy naszywkami skionline.pl będzie nam łatwo się namierzyć. godz. 11 lub później, jeśli ktoś jechałby z daleka. Pozdrawiam i do zobaczenia! Tylko nie wiem czy to dalej aktualne:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 to jest nas dwoch szparaa, a to spotkanie to gdzie bedzie i o ktorej bo jakos nic nikt nie pisze na forum zero jakiegokolwiek info Temat: Re: 8 marca będzie AlleZima 2008!!! Autor: Pracownik Allegro _Ravek_ (58) Data: 06-03-08 08:46 Witaj, Niestety, ale tak jak już wczoraj pisałem: http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=277&i=35739&v=t&t=34794, zapisy i przyjmowanie wpłat zostały już zakończone. Może uda się w przyszłym roku? Czego szczerze życzę. Pozdrawiam, Rafał no tak zapisy już zakończone kilka dni temu no to zostaje kwestia Skionline Meeting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Aktualne, ja będę, Ty będziesz, Wojtuś, ryba, Jacek i jeszcze paru - także spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 No to wg Bończy ma być tak ( sobota ): Proponuje spotkanie w okolicy mety FIS Carving Cup (w sobotę lub niedzielę), z naklejkami, czy naszywkami skionline.pl będzie nam łatwo się namierzyć. godz. 11 lub później, jeśli ktoś jechałby z daleka. Pozdrawiam i do zobaczenia! I niech tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 ja bede a ze mna jeszce dwie kobitki jedna moja a jedna do wypozyczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 jedna do wypozyczenia;) i już się miło robi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 a wiec wyruszam do zobaczenia jutro na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Strzała! będę Cię namierzał po AGRESYWNYM stylu i blizz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Bialka jest bardzo fajna tylko ze tam gor nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Ty prześmiewco My tam jedziem poopalać się przecież! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Jak wszystko dobrze pojdzie to powinienem sie pojawic w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 7 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2008 Jest jeszcze możliwość wystartowania jutro w Witowie w zawodach SNOWMANIA. Zapisy przyjmowane są przez internet, a i w dniu zawodów też możliwe. Startować można indywidualnie, a także jako rodzina, lub jakaś drużyna. Obstawiając kilka kategorii (kobitka, przyjaciółka, dzieciaki) można natłuc dla drużyny sporo punktów. Startując w Zieleńcu otworzyłem już konto dla teamu Skionline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 8 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2008 Pół godzinki temu wróciłem z Białki:) Waruny jak na temp w południe +8,5 całkiem znośne, najezdziłem się tak że mnie aż kolana bolą od 10:00 - 18:00 z przerwą na oglądanie zawodów i obiadek!Z ekipy która się zapowiadała był tylko Bończa, albo to inaczej Bończa powinien napisać ze pojawił się Szparaa wraz z siostrą BeatąM bo myśmy się troszkę spóźnili przez co niestaety nie miałem okazji poznać Jacka, a potem Jacek był już w pracy a przeszkadzać nie chciałem bo a nóż JC przegapiłby ciekawe ujęcie;)A tak powstają zdjęcia które mamy zaszczyt oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 bylem wczoraj na stoku z rana potem przerwa bo ludzi masa po czy wrocilem na stok na 16 na wreczenie nagrod dla zawodnikow i poweim szczerze bylo troche ludzi ale jakos nie moglem nikogo dostrzec a dzis widzialem JC na zawodach ale byl zajety robieniem fotek wiec nieprzeszkadzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 napiszcie co ustaliliscie, w Bialce nie moglem sie stawic bo bylem sobota/niedziela na Kasprowym, warunki byly idealne szczegolnie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 Nic żeśmy nie ustalili bo byłem tylko Ja, BeataM i Bończa, reszta sie nie stawiła a więc może następnym razem sie cos uda ustalić. Tylko kiedy bedzie następny raz:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 następny raz to pewnie szybko nie bedzie, a chyba najłatwiej będzie się zebrac na początku przyszłego sezonu w białce lub witowie gdy wszyscy będą spragnieni śniegu i jazdy:) ja już mam po sezonie 14.04 operacja:mad: i czekamy (z córka) na nowy sezon:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 9 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2008 na przyszlosc bedzie trzeba sie chyba numerami tel wymienic zeby sie spotkac juz konkretnie na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi