1973marcin Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 http://pejzaze.onet.pl/filmy/3783,566877,3242215,charts2.html czas 3,27 naprawdę lepiej nie mogło być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ode mnie big plus za nokaut snowboardzisty, niebezpieczne miejsca ogrodzone siatkami tosz kur*** takich siatek to ja jeszzcze nie widzialem:d przecież to siateczka jak na zakupy:D no ale ja tam nie bylem niech ktoś obejży ten film i powie czy tak naprawde jest:) bo z filmu wygląda ciekawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ja tam byłem na początku lutego na zawodach, wg mnie film troche przesłodzony, trasy super ale ilość osob na nich :eek: miejsca było sporo ale tylko na polankach za to na dole w kolejce było go dużo mniej a kolejki w porywach do pół h stania sniegu nigdzie nie było - przyjeżdżamy a tam biało wiec wrazenie pierwsze było super z tymi siatkami zapoznał sie kolega dokładnie z tymi co sa przy lasku obok snowparku, ale on stał obok nich i stracił równowage i w nie wpadł a siatki poszły... razem z tymi pręcikami a co by było gdyby ktos w nie wpadł na speedzie? są bo są zeby sie nikt nie czepiał. A no i za ceny wg mnie powinni dostać 2 pkt nestea, filecik frytki, ciacho - 25 zł cieńko wg mnie a karnety też nienajtansze ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 No mi najbardziej podobał sie wykład o nartach:D A Wierchomla jak by były pełne warunki śniegowe to jest I liga u nas w kraju. Niestety gastorą Wierchomli daleko do zapału w naśnieżaniu jaki znamy z Białki ograniczają się do niezbędnego mniimum. Krzesło to słowacka TatraPoma czyli wolne:mad: I te wszech obecne schody wszędzie gdzie się chcemy dostać trza styrmać schodami niestety nie ruchomymi. Ten stok dla dzieci to też nie jest taki super bo jak mamusia tam sama z pociechą zostanie to są skazane same na siebie bo ten stok jest zupełnie na uboczu. Jako lokum mają super domki drewniane nazywają je alpejskie: do domków nie da się podjechać niczym innym tylko skuterem i trzeba mieć dużą siłę persfazji żeby kolesia co nim jeździć namówić żeby tam bagaze wywiuzł bo jak nie to czeka nas 140 schodów z walizami:eek:, a nie ma szans na oficjalny komercyjny wywóż bagaży skuterem do domków:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ja tam byłem na początku lutego na zawodach, wg mnie film troche przesłodzony, trasy super ale ilość osob na nich :eek: miejsca było sporo ale tylko na polankach za to na dole w kolejce było go dużo mniej a kolejki w porywach do pół h stania sniegu nigdzie nie było - przyjeżdżamy a tam biało wiec wrazenie pierwsze było super z tymi siatkami zapoznał sie kolega dokładnie z tymi co sa przy lasku obok snowparku, ale on stał obok nich i stracił równowage i w nie wpadł a siatki poszły... razem z tymi pręcikami a co by było gdyby ktos w nie wpadł na speedzie? są bo są zeby sie nikt nie czepiał. A no i za ceny wg mnie powinni dostać 2 pkt nestea, filecik frytki, ciacho - 25 zł cieńko wg mnie a karnety też nienajtansze ;/ i sprawdziło sie to co powiedziałem w necie to nawet szambo będzie jak perfumeria:d, a te 25zł za tyle w sphinxie idzie naprawde nieźle pojeść, za te siatki to im powinni wpier*** jakąs kare bo tak jak Hom mowi pojedziesz szybciej i pocałujesz sosenke czy co tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 No mi najbardziej podobał sie wykład o nartach:D a co ci się podobało najbardziej bo mi różnice fizjonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 chłopaki ten koleś pierdolil jak potrzaskany bolek i tyle:D, i tak skoszenie parapeciarza rox:D pierdo*** jak to sie jedize i jebu** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 a co ci się podobało najbardziej bo mi różnice fizjonomiczne ......ta narta jest przygotowana do jazdy po przygotowanych......:D a u mnie we wsi w GS magazyniera widziałem szukają - na cały etat!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 w białce te siateczki też są żeby były, miałem z nimi przygode i przeleciałem na drugą stronę razem z siatką i dwoma tyczkami które je przytrzymywały, a miałem wybór albo w siatke albo w panią która sobie nagle wyszła z baru i zagladała nie wiadomo gdzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 No mi najbardziej podobał sie wykład o nartach:D Prowadzący ten filmik to Tomasz Osuchowski - ma chyba najlepszy serwis narciarski w Zakopcu przy rondzie. Nie mogłem odsłuchać tego, co mówi na filmie, ale podczas krótkich rozmów w serwisie o nartach, wszystko było OK. Poza tym jest autorem książek o trekkingu, ratownikiem TOPR, dodatkowo przedstawicielem Montany na Polskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Tia, masz rację, to chyba najlepszy serwis w Zakopanem. Swoją drogą pozdrowienia dla Tomka i Damiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 w tym roku zamiast eksperta jest skok, chyba ekspert był lepszy:D http://pejzaze.onet.pl/filmy/3427,647076,4377749,charts2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 teksty ma niezle:) i wogole total expert mega kozak:D powiem tak ameryki to on nie odkryl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 boże i co to za propagowanie narciarstwa... i co obejży to jakiś laik i koles na starcie spalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 panowie nie jesteście/śmy targetem dla tego programu i stad problem w zrozumieniu przekazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi