JC Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Bode dołożył 100 pkt w generalce! Cuche cały czas walczy o małą kulkę. Heel się rozjeździł na koniec sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Bode's magical run [YOUTUBE]ss515DPS9UM[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 po takiej kontuzji u svindala to nie jest zaskoczenie ze nie wystartuje... Co do dzisiejszego (i po części wczorajszego) DH to zajebista trasa, trudna i lotna TO JEDNO miejsce w którym część wyleciała to jakiś fenomen... Miller dzisiaj pojechał nawet ładnie ale oczywiscie miał te swoje tyły i machanie rąk (Domański krzyknął "łoooo ależ guma!" ) no i oglądanie po angielsku też mi się podobało a tak w ogóle co za idiota tam stał z kamera i filmował śnieg zamiast śledzić zawodnika! Przeciez kilku wywaliło się poza kadrem - to jest irytujace. Chyba tylko austriacy ustawiają w każdym punkcie po 3 kamery i maja ujecia ze wszystkich stron w razie wypadku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 No to fakt - na jednej kamerze ciagneli, nawet nie mieli powtorki lepszej z czego pokazac. Ale Domanski niezle sie podszkolil w angliku - co ? Za to przepieknym majstersztykiem bylo puszczenie 5 min reklam w trakcie - Cuche zobaczyc sie nie dalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Trasa DH rzeczywiście świetna. Umknął mi początek i nie wiem, z jakiej wysokosci był start i jaka była róznica miedzy wysokością startu i mety? Ktoś z was wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Trasa miała długość 3035 metrów, 37 bramek;start na 1020 metrów, meta na 182 m; przewyższenie 838 metrów; generalnie niezły czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 nie wiem czy tylko ja miałem takie wrażenie ale wydawała mi sie miejscami dużo węższa niż niektóre trasy zjazdowe? może to przez te garby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Ej, a jak to właściwie jest z relacjami Eurosa w niedzielę (czyli dzisiaj własciwie)? Bo na ORF relacje są o 9:45 i 12:50 a na Eurosie planowo ma być o 12:30 i 13:00... Właściwie to nie wiem na którą muszę wstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Eurosport chyba nie da rady zareagować na zmiany w PS. Dziewczyny startują o 10tej, drugi przejazd o 13tej. Faceci startują o 11tej do SG. Pozostaje poszukać o 10tej, która stacja będzie pokazywać live slalom - myślę, że Niemcy na pewno, Włosi lub Słoweńcy pewnie też. I jeszcze są programy austriackie. Zawody dziewczyn przesunięte na 11. - następna decyzja o 10.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Start slalomu kobiet przesunięty na 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 A w Norwegii słońce - SLO2 zaczyna relacje live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 kurde, w programie Eurosportu nie ma SG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 kurde, w programie Eurosportu nie ma SG... Wyniki LIVE są tu: http://www.skionline.pl/sport/?ids=&co=wyniki_live&id_live=1754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 na stronce FISu też są ale to nie to samo co wizja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Zaraz Benek, Bode narazie 2 czekamy!! ? Benek 13... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Benni gorzej od Maiera... niech się chlopak ćwiczy bo musi przejąć pałeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 1. Bode Miller USA 1283 2. Didier Cuche Szwajcaria 1118 3. Benjamin Raich Austria 1058 Ojj sie porobiło dzisiaj DIDIER I BODE dołożą kolejne pkt ^ to jest stan na dziennn wczorajszy tzn bez sg gdzie Bode dorzuci 80 pkt a Cuche 50 i Benni nawet na Vice może sie nie załapać bo do konca zostało mało techniki gdzie mógłby coś wywalczyć pkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Straszny upadek Lanzingera! narta nie wypięła. Po ostatnim skoku zapakował centralnie w płachtę. Jest przytomny, widać było problem z jedną z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 no to jeszcze planowo zostało: 8.-9.3.2008 Kranjska Gora SL i GS 10.-16.3.2008 Bormio DH, SL, GS i SG a konkretniej: 08.03.2008, 10:00 Riesenslalom, Kranjska Gora 09.03.2008, 09:00 Slalom, Kransjka Gora 12.03.2008, 09:30 Abfahrt, Bormio 13.03.2008, 09:30 Super-G, Bormio 15.03.2008, 09:00 Riesenslalom, Bormio 16.03.2008, 10:00 Slalom, Bormio Bończa, ogladałeś w tv czy w necie? jak w necie to wrzuć linka, pliiiiz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Oglądam w tv - slovenia 2 kanał 323 na dekoderze canal +, na innych nie wiem; ale teraz po upadku przerwali; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Transmisja jest na ORF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Dzięx Chłopaki:) Właśnie na Eurosporcie sie zaczęło... ale mają burdel w programie... buahahaha Marco Sullivan jechał prawie pługiem Nie dziwie mu sie bo przeciez 2 razy wyleciał z trasy Chłopak jest ostrożny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Dziewczyny odwołane; chłopaki dalej po wypadku jadą; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Transmisja jest na ORF Nie mam Dzięx Chłopaki:) Właśnie na Eurosporcie sie zaczęło... ale mają burdel w programie... Oj mają mają ale i tak wole ogladać Sg tutaj niż u makaronów i słuchać ich wrzasków i piszczenia... Straszny upadek Lanzingera! narta nie wypięła. Po ostatnim skoku zapakował centralnie w płachtę. Jest przytomny, widać było problem z jedną z nóg. "problem" wyglądał okropnie aż mi sie niedobrze zrobiło... Komentator (Tomek) ma racje że to było wyjątkowo głupie ustawienie bo on chciał pojechać ciasno i tyle z tego wyszło - okropne złamanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Upadek po prostu wygladał dramatycznie - noga majtała się jak u manekina... (ale najbardziej z tego sezonu utkwił mi w głowie upadek Scotta Macartney'a). Takie upadki dają do myślenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi