Ambro Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Czyli w sam raz chyba że ona po prostu szkoli się pod okiem mistrza..... na narciarkę oczywiście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 pod paragraf nie podlega uroda no o tym sie nie dyskutuje mnie się osobiscie tak w skali do 10 na 7 podoba młoda wołowinka nie skruszała jeszcze:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 A Bode wczoraj z oburzeniem w niemieckiej telewizji podczas wywiadu: "But I have no girlfriend !" Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 moze jakas mała kłutnia, albo kampania zeby sie wypromować jak to amerykańce mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 bo to jest jego girlfriend only in scandynavia :D na część niemiecko austryjacką jest Helega a w kanadyjsko-amerykańskej Pamela tak jak marynarz w każdym porcie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 Nie wygląda na faceta który ma dziewczynę (w liczbie pojedynczej)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 bo to jest jego girlfriend only in scandynavia na część niemiecko austryjacką jest Helega a w kanadyjsko-amerykańskej Pamela tak jak marynarz w każdym porcie ma... No, szkoda ze Hucu jest gdzies na morzu/oceanie bo by sie pewnie w tej kwesti zaraz wypowiedzial;) A moze nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 no żes mi przypomiał wiec HUCU z tego miejsca pozdrawiam Cie, on pewno teraz ma cieżką robote z tą emmą chyba że na karaibach jest ze stateczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 to kiedy on wraca:D bo chyba juz z miesiąc się nie oddzywa:) albo i lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 już nie długo bo na swięta ma być bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 takiemu to dobrze, chociaz przy takiej emmie to jednak wole w 4 ścianach z betonu posiedzieć bo na wodzie to dopiero musiało być"fajnie":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 takiemu to dobrze, chociaz przy takiej emmie to jednak wole w 4 ścianach z betonu posiedzieć bo na wodzie to dopiero musiało być"fajnie":) no to bugi wtedy zęby się mocno zaciska iiiiiiiiiii....... mięso "zurick" a zupa "he raus" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 towar raz przyjęty nie podlega zwrotowi tą sama drogą hehe nio ale chociaż jak bym w taki rejs popłynął to pewnikiem jakaś reklamacja by mi sie zrobiła;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 Ojj panowie wydaje mi sie że Marek pływa takimi statkami(chodzi mi o gabarty) co takie normalne sztormiki nie działaja na nie specjalnie jednak nie wiem jak wyglądała Emma na morzu i czy wogole był w jej zasięgu może jak wejdzie z mobila to to przeczyta i odpisze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2008 znając jego farta to opalał się na pokladzie gdzieś na hawajach:D kurde fajna praca ale tyle czasu za domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 kurde fajna praca ale tyle czasu za domem skąd wiesz co komu do szczęścia jest potrzebne może marek tyle czasu poza domem właśnie potrzebuje po przebywać a praca jak praca każda fajna,hm...... jak się ją lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 nio to wiadomo:) tylko czasem wogole prace polubić to jest cos:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 nio to wiadomo tylko czasem wogole prace polubić to jest cos ja kocham pracę szczególnie jak może ją ktoś za mnie wykonać coraz ciężej jednak o takich neptyków:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2008 ja kocham pracę szczególnie jak może ją ktoś za mnie wykonać jesteś dla siebie panem i dyrektorem:) to co innego:P pomyśl teraz o takich biedaczkach bo mają jakiegoś schizola za szefa jak ktoś robi to co kocha- to jest chyba cos najpiękniejszego szkoda ze żadko sie zdarza, ja kocham robić..........nic nie robic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi