Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

będzie mega długi wątek o niczym:d

Rekomendowane odpowiedzi

no no no wladek sobie ladnie śmiga ale denerwujące jest to że to jest pieprz*** propaganda wszystko pod publike nosz by ich kur*** szlag trafil:) no ale liczy sie to ze umie z gorki zjechac:)

panowie sobie fajnie wspominają, kurde szkoda ze ja takich wspomnień nie mam:)

• Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Kiedys to sie sluchalo trojki.... lista przebojow z Niedzwiedziem, romantycy muzyki rokowej z Beksinskim w poniedzialkowe wieczory, z czujnymi palcami na klawiszach start-zapisz grundiga lub kasprzaka :) cale lata osiemdziesiata, eh, stare czasy

i ten ciepły głos w Czwartek (PK) i nie tylko

Mini Maxx ,minimum słów maximum muzyki

albo 60minut na godzinę i powtórka z rozrywki

ale ramówka i charakter Trójki bardzo się zmieniły

choć i tak często jej słucham

Gość to ja
Jedynym niespełnionym marzeniem związanym z Trójką jest chęć zobaczenia Piotra Kaczkowskiego. Ten człowiek ukształtował mnie muzycznie, a nigdy go nie widziałem. Może ma ktoś jego zdjęcie? Będę wdzięczny:)

Będąc na koncertach Parpli, CEpów, Budgie, Withesnake, czy innych trzęsiłepów zawsze przed koncertem stałem tyłem do sceny i szukałem Pana Kaczkowskiego. Nigdy nie udało mi się Go wypatrzyć.

piotr_kaczkowski.jpg

s3.jpg

Gość to ja
"Trzęsiłepy" - dobre!

Tak se myślę, że od ich czasów nic mądrego nie powstało w muzyce. Musiałem przerzucić się na Bacha:)

Trójka, P. Kaczkowski, dobra muzyka, ciekawie tu się zrobiło i przypomniała mi się taka historia: nie tak dawno syn kolegi, bardzo młody fan rocka miał okazję dość długo porozmawiać z Ian-em Pace-m, legendarnym perkusistą legendarnego Deep Purple. Na pamiątkę zrobili sobie wspólne zdjęcie, chłopak dostał koszulkę z autografem, a spotkanie odbyło się w ...Kętach! Tak, w tych Kętach koło Hecznarowic:eek:

Michał Kościuszko na Suzuki jest na 12 pozycji po pierwszym dniu Rajdu Mexico.

To dobry wynik w stawce aut WRC, w swojej klasie jest trzeci.

Loeb walczy z Latvala o pierwszy plac.

Wyniki live:

http://www.citroen-wrc.com/spip.php?page=homeflash&langue=uk

- Zaczęliśmy trochę zbyt zachowawczo - powiedział Michał Kościuszko, wraz z Maćkiem Szczepaniakiem trzeci w JWRC i dwunasty w generalce po pierwszym etapie Corona Rally Mexico. - Na drodze i poboczu jest sporo bardzo ostrych kamieni, dlatego też za wszelką cenę starałem się jechać wyjeżdżonym przez auta przed nami torem. W niektórych miejscach za wcześnie hamowałem.

Najważniejsze, że udało się nam pokonać pierwszy etap bez żadnych przygód, a samochód spisywał się znakomicie. Trzecie miejsce w klasie to dobra pozycja wyjściowa przed sobotą. Myślę, że mamy jeszcze rezerwy i możemy pojechać szybciej.

Pierwszy z jutrzejszych odcinków specjalnych, niemal trzydziestokilometrowa Ibarrilla, jest chyba najtrudniejszą próbą rajdu. Tam wiele może się wydarzyć, dlatego trzeba jechać naprawdę bardzo uważnie. Po tym oesie zobaczymy, jak wygląda nasza sytuacja i zadecydujemy o taktyce na dalszą część dnia.

Nasze dzisiejsze rezultaty - jedno pierwsze, trzy drugie, dwa trzecie i dwa czwarte miejsca w klasie pokazują, że stać nas na walkę o najwyższe lokaty. Szczególnie cieszę się z wygranej ex aequo z Sebastienem Ogierem, na kończącym dzień superoesie. To krótka, ale trudna technicznie próba, na której różnice czasowe mogą być znaczące. Podczas rajdu mamy przejeżdżać ją jeszcze trzy razy. Mam nadzieję, że z podobnym efektem.

Bardzo miłym akcentem dzisiejszego dnia była dla nas obecność przy trasie kibiców z polską flagą. To wspaniałe, że nawet w odległym Meksyku możemy liczyć na doping naszych rodaków.

Gość to ja

Wieje porywami, ale nie aż tak, żeby wóz transmisyjny wykopyrtnąć, poza tym wozy pod halą zawsze stoją w miejscu trochę osłoniętym od wiatru. Może poza Bielskiem (w Wawie) coś się urwało?