Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 yyyyyyyy yyyyyyyyyyyy synapsy mi nie zadziałały wcześniej, tez racja:D, sie jutro pojdzie sie powie to sie zrobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 kurde, bo nie wiem na ile mam teraz naostrzone a naprawde fajnie trzymały, no nic sprobujemy te 87, najwyżej we francji je przeostrze albo coś jak nie bd fajnie:D jak ci dobrze trzymają to po co kombinować a jak pojdziesz do dobrego serwisu to powini ci sprawdzić jak jest ostrzone, bo nie wszędzie zrobią ci 87 i 0,5 nie wszystkie maszyny dają rade:) ostatnio próbowałem i w rybniku tylko w jednym serwisie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 mam nadzieje ze u mnie w S-cu dadzą rade bo jak nie to sie wkur****, nie no koles sie zna na rzeczy także nie powinien mieć problemu a z tym zeby sprawdzili na ile było to nie pomyslałem:) dzieki za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 mi niedawno robili narty w ustroniu i coś nie tak było(po raz pierwszy, okazało się że jakiś uczeń zapomniał przytępić tyły i narta nie chciała wychodzić ze skrętu) potem byłem w kilku serwisach to najpierw patrzyli jak na kosmite że chce 87 a jeszcze podciecie 0,5, w końcu okazało sie że jedna maszyna ma tylko do 88 a inna nie podcina ale w końcu się udało i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 z tego co wiem u mnie na wsi robią to ręcznie, no okaże się rano jak Dady tam pojedzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 z tego co pamietam to gs 11 komorki na ktorych wlasnie raceman "poszybowal" (przy okazji zdrowia po raz kolejny) maja fabrycznie wlasnie 88 + 0,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 ...a słuchajcie - może to zabrzmi laico ale nigdy się nie interesowałam ostrzeniem (mam serwis w który prowadzi znajomy mojego Tatusia, jego córka kiedyś trenowała narc. więc zawsze mi dobrze wszystko ustawiał) - jakie są zasady ostrzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Zawsze w jedną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 I tak coby przy okazji mozna bylo sie ogolic, na stoku tez Moze wloszki maja tepe krawedzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Ale będzie wstyd! Platini pogroził nam palcem za postęp w organizacji Euro. Będzie siara jak nam zabiorą. I tak ze wszystkim idzie pod górę w tym naszym kochanym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 bez tego jego grozy jest wiadome nawet że nam to zabiorą dla mnie to jest bardziej niz oczywiste eh premedytacja .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Jakoś cicho w mediach jak idzie Ukrainie w przygotowaniach. Pewnie są już odpowiednio zorganizowani i idą do przodu skoro w Polsce nikt o nich nie wspomina. To będzie wstyd jak Ukraińcy będą gotowi a Polska da d..y i nam odbiorą :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 bo u nich kasiora jest a jak jest kasiora to sie da wszystko a u nas jak zawsze czysty spontan i prowizorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 HaHaHa panowie... dajmy spokuj nie zchodzmy w sfere marzeń pogadajmy o nartach a nie piłce kopanej która w polsce co tu dużo mowic kuleje a cały ten cyrk ustawiają nie piłkarze a fatfishe z góry, mój wujo grał w ekstraklasie i II lidze a teraz wyjechał do norwegi i gra tam kiedys z nim rozmawiałem i wiecie co koleś opowiadał mi akcje o meczu jak to sie robi... przychodzi X mowi że dzisiaj przegrywacie - oni mecz wygrali i miesiąć musieli pociągnąć z jednej premi teraz wszyscy Ci goscie siedzą i może z obory nawet porządna stajnia wyjdzie... Euro - żenada niech każdy kto nie tyle że mieszka w polsce a mieszka w miastach które mają miec mecze Euro zada sobie pytanie ile już zrobiono i bedziemy wiedzieli jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak długa droga do OJRO ;/ poza Poznaniem który był na nie gotowy niemal odrazu stadion kolejorza jest - dosyć... :eek: okazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 homar u nas na śląskim jest ok:) niech się reszta wypowie:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2008 Tak jest okej bo żadne miasto ze śląska nie ma euro no a tranzyt jest na 6 w skali polski wkoncu przez slask idzie jedyna i niepowtarzalna autostrada A$ yyy A4 która jest już gotowa, ale od krakowa już do Żeszuwa nie pociągną bo sie nie chce poprostu nie chce, a wymowki co raz to lepsze znajdują ... może ukraincy zainwestuja w autostrade u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Dziś podobno był jakiś delegat UEFA w Chorzowie i był zaskoczony że Chorzów nie był brany pod uwagę jako jedno z tych 4 miast! Mówili że oglądał wszystko, nawet tramwajem jeździł a najbardziej podobały mu się szpitale:confused: i to mówili w tym cytowanym radiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 No, wszyscy prawie spia a ja dopiero teraz Homek, pilka pilka a narty nartami - sral to pies. Ale jest troche insza inszosc - mamy szanse przejsc naprawde do historii sportu w zakresie interdyscyplinarnym - nie kojaze zadnego panstwa ktore nie przygotowaloby mu powierzonej organizacji mistrzostwa kontynentu, swiata, czy olimpiady. Mamy sznse byc pierwski i najbardziej wyjatkowi od wiekow - w tym wzgledzie. Jezeli to nie wypali to bedzie taki blamaz ze az starch sobie wyobrazic - wezcie to pod uwage - bedziemy rozpoznawalni nawet na wyspach Hula-Gula z tego powodu :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Kiedyś słuchałem gościa w radiu taki tam szpec od wizerunków medialnych i piaru i tam innych bzdetów głównie politycznych. Jak szkolili bystrzaków z Samoobrony to wrzucili im jedna zasadę, która notabene w poprzednich wyborach przyniosła efekt pozytywny: Nie ważne jak o nas mówią ważne że mówią. I tego się trzymajmy po Euro będzie tak samo. Rozpoznawalni będziemy na całym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 29 luty Dziś w radiowej trójce w związku z tym, że data nietypowa to i ramówka nietypowa. Rano zamiast Manna Cejrowski. Zamiast Barona Mann. A muzyka, boki zrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 29 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 Dziś w radiowej trójce w związku z tym, że data nietypowa to i ramówka nietypowa. Rano zamiast Manna Cejrowski. Zamiast Barona Mann. A muzyka, boki zrywać. Rano, koło siódmej, na wpół przytomny krzyczałem po tacie, co to puścił za cytuję "ścierwo". Komentarz zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2008 widze ze mamy fanów radiowej trójki:D kurde a ja jakos do rmf przywyknolem:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 widze ze mamy fanów radiowej trójki:D kurde a ja jakos do rmf przywyknolem:d W pracy i w garażu tylko Trójka bo fajni ludzie, fajne tematy poruszają i można zadzwonić lub napisać, wyrazić swoją opinię. No i muzyka jest też trochę inna niż ten chłam atakujący nas dookoła. Polecam oprócz zapraszamy do trójki od 19 program alternatywny dla tych co lubią troszeczkę ostrzejszą muzykę. W domu z kolei Radio Plus Łagodne Przeboje (prowadzone przez jakiś zakonników, ale audycji religijnych to tam na palcach jednej ręki i tylko w Niedzielę) - żona nie za bardzo trójkowa. Bardzo relaksująca spokojna muzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Putin Jeżeli to faktycznie Putin śmiga to już go lubię http://wiadomosci.onet.pl/3235084,relacjetv.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Kiedys to sie sluchalo trojki.... lista przebojow z Niedzwiedziem, romantycy muzyki rokowej z Beksinskim w poniedzialkowe wieczory, z czujnymi palcami na klawiszach start-zapisz grundiga lub kasprzaka cale lata osiemdziesiata, eh, stare czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi