Boogie Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 JC upomniał nas że rozbijamy wątki i słusznie:) wieć może ten ze strajków dokończmy tutaj:P skończyło się na tym ze włoszki mają nieogolone cielska i są fe i że the best jest wróżka bo ma opalone ciało na kolor oliwkowy i jest polką zrobmy taki temat o wszystkim i o niczym zeby innych nie rozbijać mam nadzieje ze pomysł sie przyjmie i nie dostane bury:) od was:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Jako naczelny Spamer tego forum akceptuję temat i przyjmuję pomysł z wielkim entuzjazmem To co Dziewczęta, o czy poplotkujemy?? Bugajson, bo rumieńców nabieram A tak na temat, to nóg Włoszek nie widziałam nigdy (tylko w spodniach narciarskich...). Ale wąsiki widziałam Myslałam że modę mają tak glęboko wrośniętą w kulture że ogolone nogi to podstawa... A tak w ogóle to jakie dziewczyny lubicie?? Nie tylko wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 no to jest nas 2 naczelnych spamerów reszta albo omija ten wątek albo nie wiem co:), z pewnością po 16 rozlegną sie głosy jak wszyscy wrócą z pracy oj wróżko wróżko nie nabieraj rumieńców:) to jest po prostu obiektywne stwierdzenie faktów:P a co do dziewczyn no to nie tylko wygląd sie liczy...jak będzie piękna a tępa jak siekiera to co po takiej kobicie?:> najlepsze połączenie pikna inteligentna i no moze być i bogata:D my lubimy Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 ...wbrew pozorom - faceci to też plotkarze i jeden wątek spamowy nie zaszkodzi a nawet rozluźni atmosferę ...z kobietami to widzę że jest tak jak u mnie z facetami + dodatkowo umiejętność jazdy na nartach Ja lubię Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 my lubimy Ciebie:) kurde zauwarzyłem że zamiast ogolnej gadki urządziliśmy sobie tutaj w dwójke romantyczny czat przy nartkach:D niech tylko homar wroci ze szkoły a reszta z pracy i będzie ciekawie:) nio ja tez bym nie mogł byc z kimś kto sniegu nie lubi ale i tak jestem wyrozumiały bo moja diewoczka na parapecie śmiga ;oo ale powoli ja na nartki wkręcam:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 hehehe, na bank się dołączą No i prawidłowo! Daj Ją tutaj na forum to Ją przekonam do tylko jednej słusznej ilości desek W Wwie jest niemały problem z narciarzami dobrze jeżdżącymi (przynajmniej tymi ktorych ja znam). Właściwie to są pseudonarciarze Jedynymi osobami które znam i które jeżdzą mniej więcej na moim poziomie (a nie uważam się za experta tylko po prostu byłam pracowita w dzieciństwie (a razcej mój Tata miał ambicje:D ) i mam dobre podstawy) to mój Braciszek i jeden z moich kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jack Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 MW juz byl... Nikle szanse na powtorzenie tego, no ale moze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 jaki zaś MW? hyh wpina sie w polowie i nie wie o co kaman:) jak by było dofinansowanie z państwa na narc. alpeyskye to by było może coś a tak dupa zbito:( nie ma funduszy nie ma osiągów, ale jak to powiedział ktoryś premier 2 kadencje temu, w polsce nie ma tradycji narciarstwa alp. stąd małe ( ja bym powiedział wogole go nie ma) dofinansowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 my lubimy Ciebie kurde zauwarzyłem że zamiast ogolnej gadki urządziliśmy sobie tutaj w dwójke romantyczny czat przy nartkach niech tylko homar wroci ze szkoły a reszta z pracy i będzie ciekawie:) No wiec moje zdanie jest takie że to swietny pomysł można sobie pokonwersować i ales gut z tym że jak piszecie we 2 to możecie sobie smigać na PM ? ale luz... nio ja tez bym nie mogł byc z kimś kto sniegu nie lubi ale i tak jestem wyrozumiały bo moja diewoczka na parapecie śmiga ;oo ale powoli ja na nartki wkręcam:d No Igusia smiga ostro na desce ale o tym że na nartach zaczyna nic nie słyszałem :D ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 nio ona o tym jeszcze nie wie ale sie dowie jak teraz do francji pojedziemy:D, mam nadzieje ze pogodzi sie z tą decyzją bo ja tego parapetu juz znieśc nie moge:O a teraz zmiana tematu Homar na ile ostrzysz WC SC FISCHERA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 oj wróżko wróżko nie nabieraj rumieńców:) to jest po prostu obiektywne stwierdzenie faktów:P Bugi.... po prostu nie moglem, nie moglem, nie moglem sie nie zapytac..... kto byl tym szczesliwcem i te "fakty" stwierdzal obiektywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 hola hola, ja tu nadal jestem Nie obgdywać mnie za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Ładne mi tu plecy Kasiu no i ja nic nie stwierdzałem Bugajson to Igusie w H*** tniesz lepiej jej powiedz bo ponoć nie lubi niespodzianek A wc ostrze jak mi sie podoba tzn jak maszyna wypluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 hehehe, na bank się dołączą No i prawidłowo! Daj Ją tutaj na forum to Ją przekonam do tylko jednej słusznej ilości desek W Wwie jest niemały problem z narciarzami dobrze jeżdżącymi (przynajmniej tymi ktorych ja znam). Właściwie to są pseudonarciarze Jedynymi osobami które znam i które jeżdzą mniej więcej na moim poziomie (a nie uważam się za experta tylko po prostu byłam pracowita w dzieciństwie (a razcej mój Tata miał ambicje:D ) i mam dobre podstawy) to mój Braciszek i jeden z moich kolegów. heheheheh...to mało znasz narciarzy z Wawy...ja ich znam wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 hola hola, ja tu nadal jestem Nie obgdywać mnie za plecami Mi sie wlasnie wydawalo ze obgaduje tak jak chcialem , czyli "prosto w twarz" A Bugi skonfundowany zamilkl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 No pisałam że znam 2 Reszte cieżko nazwać narciarzami. Nie wiem dlaczego akurat wsród moich znajomych narty są całkowicie obcym sportem... i ubolewam nad tym bo jak przychodzi do wyjazdu to zostaje albo rodzinka albo rezygnacja z wyjazdu bo samemu to średnia frajda... ...prosto w twarz to można oberwać, hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 A Bugi skonfundowany zamilkl..... Nareszcie :D:D hahahahhahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 idę spać kolorowych snów, Chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 No pisałam że znam 2 Reszte cieżko nazwać narciarzami. Nie wiem dlaczego akurat wsród moich znajomych narty są całkowicie obcym sportem... i ubolewam nad tym bo jak przychodzi do wyjazdu to zostaje albo rodzinka albo rezygnacja z wyjazdu bo samemu to średnia frajda... ...prosto w twarz to można oberwać, hehehe przyznaje Ci rację...wsród kobiet z zacięciem sportowym to też nie znam nikogo?...wiesz to płaski teren...ta warszafka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Nareszcie :D hahahahhahahaha na twoje nieszczęscie dziecko nie zamilkłem:D po prostu oglądam mecz a co do ostrzenia bobic mi pomogł 87 st i podniesienie 0,5:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 Bartuś(2 lata starszy) sczilałtuj sie Pozdrów Igusie haha ja robie inne kąty tzn napewno nie 87' a podciecie 0,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 a ile robisz?? dam jutro narty niech te 87 zrobią bo chyba dużej róznicy nie odczuje?? Homar i inni polecam stronke http://www.skidubai.com/ski-dubai/photos/ pod daszkiem koło 0 a na dworze +30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 wydaje mi sie 88 ale to kumbajn robi wiec pewny nie jestem ,noo nie wiem czy nie oczujesz mam gdzies takie wyliczenia pamietaj że im wiecej sobie zbierzesz (stopni) tym narta bedzie lepiej trzymałą na krawędzi ale pod wiekszym kątem czyli bedziesz musiał mocniej sie włożyć do środka skrętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 kurde, bo nie wiem na ile mam teraz naostrzone a naprawde fajnie trzymały, no nic sprobujemy te 87, najwyżej we francji je przeostrze albo coś jak nie bd fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2008 hahahha Bugajson myśl lepiej sobie zrobić 88 i zciać jeszcze niż 87 i kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi