MB Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1699458,12,item.html brak mi słów..... i wstyd,że to Polak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 no fakt... Jechałam teraz przez Innsbruck ale nie pamiętam czy jest tam jakiś zjazd z autostrady przed bramkami... zgodnie z logiką powinien być i pewnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Trochę gruby numer wykręcił :eek: Ja sam nie wiem co bym zrobił na jego miejscu chyba bym nie chodził między samochodami i nie żebrał o kasę P.S. Ciekawe czy apteczkę miał spełniająca niemieckie wymogi bo jeszcze za to mu dowalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 W Austrii sa jakies bramki autostradowe ? Dotychczas dojezdzalem do Zillertal, no i sie jechalo autostrtada, i z niej zjezdzalo albo na nia wjezdalo. Winieta na szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 są są... 8 euro płaciliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 są są... 8 euro płaciliśmy... A co z oplata na szybie - te "bramki" to dodatkowy bonus, czy jak szyba nie oplacona ? Placilem chyba 7,80 i zaznaczyli dziurkami ze na miesiac wazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Przed Brennerem na Europabruecke są opłaty, a potem to już Brennerpass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 soczek musisz więcej śmigać po Austrii to się dowiesz no i Zillertal to za blisko żeby bulić chociaż nie jak wytniesz na Voralpenkreuz w kierunku na Schladming to też za tunele 7,5€ koło Obertauern też kiedyś buliłem a jechałem przez Obertauern nie autostradą ale to było 10 lat temu i w tym tunelu spaliły się jakieś ciężarówki to zbierali na remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Jak pojedzie przez Zell am See i Gerlospass to też zabuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 soczek musisz więcej śmigać po Austrii to się dowiesz no i Zillertal to za blisko żeby bulić chociaż nie jak wytniesz na Voralpenkreuz w kierunku na Schladming to też za tunele 7,5€ koło Obertauern też kiedyś buliłem a jechałem przez Obertauern nie autostradą ale to było 10 lat temu i w tym tunelu spaliły się jakieś ciężarówki to zbierali na remont Takie mam plany.Tylko nie wszystko naraz Take ojro w kieszeni i mozna podrozowac, nie trzeba bedzie zawracac pod prad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 W Austrii sa jakies bramki autostradowe ? Dotychczas dojezdzalem do Zillertal, no i sie jechalo autostrtada, i z niej zjezdzalo albo na nia wjezdalo. Winieta na szybie. Opłaty za przejazd drogami i tunelami górskimi. - S 16 Arlberg Straßentunnel 9 Euro - Großglockner- Hochalpenstraße 30 Euro - B 108 Felbertauernstraße 10 Euro - A 13 Brennerautobahn 7,95 Euro - A 10 Tauernautobahn 10 Euro - A 9 Phyrnautobahn w Gleinaltunnel 12,95 Euro - A 9 Bosrucktunnel 5,09 Euro - B 165 Gerlos Alpenstraße 7 Euro - B 188 Silvretta Hochalpenstraße 10,90 Euro - Timmelsjoch Hochalpenstraße 8 Euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1699458,12,item.html brak mi słów..... i wstyd,że to Polak eeetam wstyd...z Poznania był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi