Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Wyskakujące reklamy - pop up na forum.

Bończa

Rekomendowane odpowiedzi

że po prostu temat się rozwija :D , dyskusja nabiera tempa:P

JC reklamy to $ wiadomo to jest twoja praca, ja osobiscie nic nie mam do reklam bo nie jest tak jak na wp albo czym innym ze najade a tu mi cały ekran zaslania, reklamy poukładane są wporządku, więcje reklam więce $ tym większa strona i tak się kręci koło :)

Jacku,

wszysyc Ci dobrze zyczymy :)

Używająć firefoxa w łatwy sposób można pozbyć się pop-up'ów.

Chyba, ze ktos nie zainstalował sobie narzędzia add-on czy cuś takiego.

W pracy nie mam mozliwości zobaczyć jak się to nazywa (IE...).

A co do opłat za skionline.

Najpierw musiałyby przestaćistnieć/zostać wchłonięte konkurencyjne serwisy.

Chociazz z drugiej strony ogromne forum voyagera funkcjonuje i to z opłatą 10pln.

Osobiście - nie mam nic przeciwko opłatom w przypadku tego portalu.

I ja!! Niech są te rekalmy, przezyjemy to! Byle portal istniał jak najdłużej!!

A SB i Figo to ładnie szeleją na drogach i parkingach:D

Kiedyś umówiłem się z Figo na kawę w Bielsku w centrum handlowym SFERA i zajechałem tam moim oreklamowanym ponadgabarytowym samochodem na to przyleciał ochroniarz.... że to parking dla samochodów osobowych, więc zaleciłem mu wyprowadzenie z parkingu wszystkich samochodów z kratką:D, na to dojechał Figo oczywiście swoim ponadgabarytowym oreklamowanym pojazdem i poszliśmy na kawę, w dżwiach ochrona prubował nas zatrzymać że jeśli nie usuniemy aut na tylny parking to nie wejdziemy......:eek:.....weszliśmy..... my piliśmy kawę a ochroniarze wyglądali jak mrowisko co kij do niego ktoś wraził:D: z samochodów ściągneli sobie numery telefonów i dzwonili do naszych domów: że kierowcy takich a takich samochodów nie stosują się do poleceń ochrony, a że aroganccy, a że auta odcholują......

....jak stoi Służba Celna przy naszych drogach i oczkuje przez lornetkę

to my natychmiast z naszych piąstek robimy lornetkę zwalniamy przejeżdżając koło nich i prosto w morde się im śmiejemy

tacy ważni do niedawna byli na przejściach granicznych

a teraz jak tirówki rowy muszą wycierać

Założyłem ten wątek, aby zapytać o wyskakujące, dodatkowe reklamy w postaci pop-up. Taki jest tytuł wątku, nie dość tego, zawęziłem ten temat do stron forum. Dodałem, że rozumiem potrzebę emisji reklam na portalu.

JC odpowiedział na moje pytanie:

"Reklamy dostarcza agencja i nie bardzo mam wpływ na to jakie formy reklamowe zostaną sprzedane"

Przyjmuję tą odpowiedź i nie bardzo rozumiem po co został rozdmuchany temat emisji reklam w ogóle.

Założyłem ten wątek, aby zapytać o wyskakujące, dodatkowe reklamy w postaci pop-up. Taki jest tytuł wątku, nie dość tego, zawęziłem ten temat do stron forum. Dodałem, że rozumiem potrzebę emisji reklam na portalu.

JC odpowiedział na moje pytanie:

"Reklamy dostarcza agencja i nie bardzo mam wpływ na to jakie formy reklamowe zostaną sprzedane"

Przyjmuję to odpowiedź i nie bardzo rozumiem po co został rozdmuchany temat emisji reklam w ogóle.

Ależ to bardzo proste - nie mamy co robić w domu/pracy i lubimy sobie pogadać :)

okej nie zbaczajmy z tematu: mnie najbardziej jak już pisałem wko****** te raklamowki co trza szuakać jak je wyłączyć no a teraz wyskakująca antyłupierzowa... skacze góra dół i wez tu taką wyłącz 2 razy mi sie otworzyła ta strona zanim to zamknąłem :D wiem wiem nic nie poradzimy ale pomarudzic zawsze można ;)

Bończa chyba wpie...lą mi lub Tobie ale raklama to jest skuteczna ,wiem i to potwierdzę bo cosik tam prowadzę(burdelik:D )a chyba nie chciely byście mojej rekamy przez cały rok na tym forum:D wiec lepsze są z nartowaniem związane (bo jak chcecie to bedziecie mieli mnie na karku cały rok,ale to wam na dobre nie wyjdzie):D

pozdro Barti:D

• 1 month later...

Wystarczy Krówka i po reklamach

Ja osobiscie używam Ad Muncher i juz zapomnialem jakie sa wkurzające te wyskakujace reklamy. Nie wyobrażam sobie latania po necie bez tego programu.

http://rapidshare.com/files/111560390/kr_wka.anty.reklama-Install.rar

Install i koniec z reklamami :):D