JC Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Głuchy telefon ... zaczęło się reklamy na skionline.pl, a skończyło się na Volvo XC. I co ja mam o tym myśleć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 po drodze jeszcze było miejsce dla inwalidy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 że po prostu temat się rozwija , dyskusja nabiera tempa:P JC reklamy to $ wiadomo to jest twoja praca, ja osobiscie nic nie mam do reklam bo nie jest tak jak na wp albo czym innym ze najade a tu mi cały ekran zaslania, reklamy poukładane są wporządku, więcje reklam więce $ tym większa strona i tak się kręci koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Jacku, wszysyc Ci dobrze zyczymy Używająć firefoxa w łatwy sposób można pozbyć się pop-up'ów. Chyba, ze ktos nie zainstalował sobie narzędzia add-on czy cuś takiego. W pracy nie mam mozliwości zobaczyć jak się to nazywa (IE...). A co do opłat za skionline. Najpierw musiałyby przestaćistnieć/zostać wchłonięte konkurencyjne serwisy. Chociazz z drugiej strony ogromne forum voyagera funkcjonuje i to z opłatą 10pln. Osobiście - nie mam nic przeciwko opłatom w przypadku tego portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Jacku, wszysyc Ci dobrze zyczymy oczywiście,że tak podpisuję się pod tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 no i ja tez się podpisuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 I ja!! Niech są te rekalmy, przezyjemy to! Byle portal istniał jak najdłużej!! A SB i Figo to ładnie szeleją na drogach i parkingach:D Kiedyś umówiłem się z Figo na kawę w Bielsku w centrum handlowym SFERA i zajechałem tam moim oreklamowanym ponadgabarytowym samochodem na to przyleciał ochroniarz.... że to parking dla samochodów osobowych, więc zaleciłem mu wyprowadzenie z parkingu wszystkich samochodów z kratką, na to dojechał Figo oczywiście swoim ponadgabarytowym oreklamowanym pojazdem i poszliśmy na kawę, w dżwiach ochrona prubował nas zatrzymać że jeśli nie usuniemy aut na tylny parking to nie wejdziemy......:eek:.....weszliśmy..... my piliśmy kawę a ochroniarze wyglądali jak mrowisko co kij do niego ktoś wraził: z samochodów ściągneli sobie numery telefonów i dzwonili do naszych domów: że kierowcy takich a takich samochodów nie stosują się do poleceń ochrony, a że aroganccy, a że auta odcholują...... ....jak stoi Służba Celna przy naszych drogach i oczkuje przez lornetkę to my natychmiast z naszych piąstek robimy lornetkę zwalniamy przejeżdżając koło nich i prosto w morde się im śmiejemy tacy ważni do niedawna byli na przejściach granicznych a teraz jak tirówki rowy muszą wycierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Założyłem ten wątek, aby zapytać o wyskakujące, dodatkowe reklamy w postaci pop-up. Taki jest tytuł wątku, nie dość tego, zawęziłem ten temat do stron forum. Dodałem, że rozumiem potrzebę emisji reklam na portalu. JC odpowiedział na moje pytanie: "Reklamy dostarcza agencja i nie bardzo mam wpływ na to jakie formy reklamowe zostaną sprzedane" Przyjmuję tą odpowiedź i nie bardzo rozumiem po co został rozdmuchany temat emisji reklam w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 szpara tak jak marek oczko na pomorzu byl tak teraz jest SB i Figo w Bielsku, nie ma przebacz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Założyłem ten wątek, aby zapytać o wyskakujące, dodatkowe reklamy w postaci pop-up. Taki jest tytuł wątku, nie dość tego, zawęziłem ten temat do stron forum. Dodałem, że rozumiem potrzebę emisji reklam na portalu. JC odpowiedział na moje pytanie: "Reklamy dostarcza agencja i nie bardzo mam wpływ na to jakie formy reklamowe zostaną sprzedane" Przyjmuję to odpowiedź i nie bardzo rozumiem po co został rozdmuchany temat emisji reklam w ogóle. Ależ to bardzo proste - nie mamy co robić w domu/pracy i lubimy sobie pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 okej nie zbaczajmy z tematu: mnie najbardziej jak już pisałem wko****** te raklamowki co trza szuakać jak je wyłączyć no a teraz wyskakująca antyłupierzowa... skacze góra dół i wez tu taką wyłącz 2 razy mi sie otworzyła ta strona zanim to zamknąłem wiem wiem nic nie poradzimy ale pomarudzic zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Bończa chyba wpie...lą mi lub Tobie ale raklama to jest skuteczna ,wiem i to potwierdzę bo cosik tam prowadzę(burdelik:D )a chyba nie chciely byście mojej rekamy przez cały rok na tym forum:D wiec lepsze są z nartowaniem związane (bo jak chcecie to bedziecie mieli mnie na karku cały rok,ale to wam na dobre nie wyjdzie) pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2008 No ja sobie z wyskakujacymi reklamami juz poradzilem:D I juz nie musze szukac X zeby wylaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antyy Napisano 1 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2008 Wystarczy Krówka i po reklamach Ja osobiscie używam Ad Muncher i juz zapomnialem jakie sa wkurzające te wyskakujace reklamy. Nie wyobrażam sobie latania po necie bez tego programu. http://rapidshare.com/files/111560390/kr_wka.anty.reklama-Install.rar Install i koniec z reklamami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2008 A ja mam "AD Block Plus" - na stronie Mozilli w pluginach znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi