Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 nie gustuję w jaśniejszych poza tym mnie razcej faceci interesują wiec zostawiam Wam dyskusję na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 hyh i wszystko sprowadza się do tego że nasza kochana wrózka jest polką i ma oliwkową skóre:D hr hr:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Słyszałem, że GAT chce zastrajkować... Nie ma juz wiecej złomu dla nich. jeszcze sa studzienki kanalizacyjne...:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 A ja byłem dzisiaj na saunie w Merano i rzeczywiście-moda na depilację jeszcze do Włoszech nie dotarła:D Wszędzie krzaki!! Jedyne ładne laski,i ZADBANE:D to Polki i słowaczko-czeszki:),natomiast Włosi zadbani i przystojni(opinia żony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 obiecałam ale... muszę się włączyć do dyskusji ale powiem tylko jedno... jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Stoooop Panowie! Miało być o strajku!!! Załóżcie nowy wątek tam gdzie trzeba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Nooo,ja też byłem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Panowie! Miało być o strajku!!! Załóżcie nowy wątek tam gdzie trzeba ! ....a panie nie mogą.....a gdzie równouprawnienie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi